Kelsey heeft het lef om te zeggen wat menig Winter Vol Liefde kijker denkt

Het is dinsdagavond en vol verwachting klopt mijn hart. De voorstukjes van aflevering 10 van Winter Vol Liefde waarin Mike op ski’s als een soort psychotische Bambi met Parkinson van een berg afstort zijn zeer veelbelovend. Dat ik met bovenstaande opmerking reeds op 3 januari mijn goede voornemen om minder foute grappen te maken heb verknald is het meer dan waard. Hoe hard ik ook mijn best doe om ‘woke’ te zijn, het lukt mij simpelweg niet. Net zoals het Winter Vol Liefde deelneemster Kelsey niet lukt om te functioneren in de omgeving van synthetisch gemanipuleerde wichten als Amy Rose en Rafaëlla.

Kelsey is helemaal klaar met de vrouwen van Saul in Winter Vol Liefde

Aan het begin van de uitzending van vandaag vertelt de voice-over van het programma dat er een opstootje is geweest bij Saul thuis in het Zwitserse Riederalp. Team plastic fantastic heeft een aanvaring gehad met flapuit Kelsey. Ik heb er zwaar de pest in dat het gekift van de dames buiten beeld heeft plaatsgevonden. Echt een gemiste kans voor de makers van Winter Vol Liefde! Hopelijk leert het productieteam er iets van en plakken ze voortaan minicamera’s met ducttape op de voorhoofden van de deelnemers. Wellicht nog een paar extra tiewraps eromheen voor de zekerheid. O, en wel even vooraf alle scharen en messen uit de B&B’s verwijderen natuurlijk. Anders is de lol er wel heel gauw af.

Blijkbaar ben ik niet de enige die baalt, want ook Saul is allesbehalve blij dat rebelse Kels een uitlating heeft gedaan waarbij ze Winter Vol Liefde deelneemsters Rafaëlla en Amy Rose vergeleek met plastic barbiepoppen. De waarheid doet pijn en wordt graag verborgen door mensen, dus moet de klokkenluidster het perfecte leventje van de gastheer verlaten. Wat zal Saul schrikken als hij na de uitzending van Winter Vol Liefde erachter komt dat het merendeel van de kijkers exact dezelfde mening heeft als Kelsey. Het zal hoogstwaarschijnlijk zijn ego indeuken als een vrachtwagen die over een pakje roomboter rijdt.

Dacht Mike echt dat hij met zijn leugentje weg zou komen?

Saul is niet de enige die komende tijd met een zak over zijn hoofd naar de groenteboer moet, want ook Mike valt genadeloos door de mand in aflevering 10 van Winter Vol Liefde. De motormuis had aan Edith verteld dat hij kan skiën, maar niets blijkt minder waar. Met flink wat gestuntel doet Mike een poging om heel stoer een berg af te dalen met ski’s onder zijn voetzolen. En het moet gezegd worden, zijn actie is zeker indrukwekkend. Nog nooit heb ik iemand zo knap achteruit zien skiën, terwijl hij een driedubbele salto en een flikflak deed. Helaas komt ‘ie niet op zijn pootjes terecht en wordt daardoor niet alleen ontmaskerd als liegebeest maar ook als hypochonder eerste klas.  

‘Er zit een bult op m’n enkel, m’n knieën die zijn verdraaid en m’n heupen zijn zowat uit de kom’, jammert Mike zielig. Het liefst zou hij een helikopter laten komen om hem te redden. Dat de kneus vervolgens wel zelf de berg af kan wandelen mag gerust een wonder genoemd worden. Dat maakt Mozes die over water liep maar een watje. Of was het Jezus die dat deed? Shit, misschien had ik vroeger toch beter op moeten letten tijdens de godsdienstlessen. Hoe dan ook … Edith mocht je dit lezen, dump die gozer zo snel mogelijk want als hij de mannengriep krijgt ben je zwaar de sjaak.

Joshua valt langzaam door de mand

Een aflevering waarin ego’s gekraakt worden als walnoten is natuurlijk niet compleet zonder de narcistische trekjes van Joshua onder een vergrootglas te leggen. Eindelijk beginnen de ogen van Benjamin open te gaan en ziet hij dat achter de charmante zakenman een heel eng mannetje verstopt gaat. Op zeer dominante wijze neemt Joshua continu de leiding en vandaag haalt de galbak het zelfs in zijn hoofd om Bennyboy toestemming te geven om met andere heren te kussen. Hoelang zal het nog duren voordat Benjamin de ballen heeft om Joshua van die berg af te gooien? Hopelijk maakt Kelsey op weg naar huis een tussenstop in Belalp om hem een lesje assertiviteit te geven. Desnoods kom ik haar wel assisteren. #teamrechtvoorzijnraap

Klik hier om naar alle artikelen over Winter Vol Liefde en B&B Vol Liefde te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 1 van Winter Vol Liefde elke maandag tot en met donderdag om 20:32 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdienst Videoland en NLziet is de aflevering te zien waarin Mike zijn talent voor skiën toont en Kelsey het veld moet ruimen na een aanvaring met Amy Rose en Rafaëlla.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 10 seizoen 1 Winter Vol Liefde 2023