Wat heeft Amy Rose uit Winter Vol Liefde in vredesnaam in haar haren gerold?

Afgelopen nacht kon ik de slaap niet vatten. Na het zien van aflevering 12 van Winter Vol Liefde lag ik urenlang naar het plafond te staren en te piekeren over de essentiële vragen van het leven. Is het ego van Joshua zo groot dat er in zijn hersenpan geen ruimte meer is voor empathisch vermogen? En misschien wel de belangrijkste vraag; waarom heeft Amy Rose in hemelsnaam de halve huisraad van Saul in haar weelderige bos haren gerold?

Dit zit verstopt onder de krul van Winter Vol Liefde deelneemster Amy Rose

Een keukenrol, afstandsbediening, vibrator en zelfs een kaasschaaf van Saul … het zat allemaal met militaire precisie in het kapsel van brunette Amy Rose gepropt in Winter Vol Liefde. Het meisje haalt letterlijk alles uit de kast om iedere dag opnieuw de perfecte krul te creëren. Als Zeeuwse meid van middelbare leeftijd begrijp ik niet waarom het jonge grut van tegenwoordig zoveel moeite doet om er mooi uit te zien. Hebben die kinders niets beters te doen met hun tijd?

Wat ik wel weet is dat Amy Rose uit Winter Vol Liefde een verdomd goede kleptomaan zou zijn. De hoeveelheid spullen die ze in haar extensions weet te verstoppen is bewonderenswaardig. Neem haar mee naar de Appie Heijn en je kunt met gemak een weekvoorraad aan boodschappen ongezien langs de zelfscankassa smokkelen. Maak je geen zorgen om staande gehouden te worden door overijverige vakkenvuller. Als Amy Rose één keer knippert met haar ogen is hij zo knock-out geslagen door de zonneschermen die boven haar kijkers geplakt zitten.

Waarom het belangrijk is om Joshua te bellen in geval van nood

Mocht je na het winkelen onverhoopt toch in aanraking komen met politie, wanhoop dan niet. In aflevering 12 van het liefdesprogramma heeft Amy Rose laten zien dat zij beschikt over uitstekende acteervaardigheden. Met gemak produceert ze op commando een paar tranen. Het ergste wat je kan gebeuren is dat de agent in kwestie immuun is voor de trucjes van de brunette. In dat geval bel je gewoon Winter Vol Liefde deelnemer Joshua even met de vraag of hij als advocaat wil optreden. Die gozer praat alles recht wat krom is en zou zelfs zijn nieuwe potentiële schoonmoeder nog voor de hoofdprijs verkopen. Joshua heeft een masters degree in gaslighting*.

Even zonder gekheid, het is zorgwekkend hoe beschimmeld de mentale vaardigheden van sommige deelnemers van Winter Vol Liefde zijn. Ze kunnen uitstekend hun smoelwerk schilderen, spreken vloeiend Prada en zijn manipulatief zeer vaardig, maar het vermogen tot enige vorm van zelfreflectie ontbreekt. Het zou uiterst zorgwekkend zijn als Amy Rose en Joshua model staan voor deze generatie, dus laten we ze in hemelsnaam maar beschouwen als plebs. Al is het alleen maar voor onze eigen gemoedsrust.

* Gaslighting is een vorm van psychologische manipulatie waarbij de pleger er, al dan niet bewust, op uit is het slachtoffer (tegenstander) mentaal te ontredderen. Bron: Wikipedia

Klik hier om naar alle artikelen over Winter Vol Liefde en B&B Vol Liefde te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt Winter Vol Liefde elke maandag tot en met donderdag om 20:32 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdienst Videoland en NLziet zijn de avonturen Amy Rose en Saul uit Riederalp Zwitserland terug te kijken en is ook te zien hoe Joshua kan praten als brugman.

Beeld bron: Still Tv RTL4