Gordon geeft indirect Santegoeds schuld van zelfmoordpoging in Casa di Beau

Beau van Erven Dorens ontvangt presentator Ruben Nicolai, voetbaltrainer Maurice Steijn en zanger Gordon Heuckeroth in een winterspecial van Casa di Beau in het mooie Trentino, Italië. In de prachtige setting van de Dolomieten voeren de heren openhartige gesprekken. Gordon doet behoorlijk heftige uitspraken aangaande zijn ex-vriend Gavin Rozario, roddelblad hoofdredacteur Evert Santegoeds en vertelt over zijn zelfmoordpogingen. Lees en huiver …

Heuckeroth roept dubbel gevoel op met zijn omstreden persoonlijkheid

Nadat het contract van Gordon met SBS6 het afgelopen jaar ten einde kwam waren er ongetwijfeld veel mensen opgelucht dat ze verlost zijn van deze opmerkelijke kerel op de beeldbuis. Ik hink persoonlijk altijd een beetje op twee benen bij dramatoloog Heuckeroth. Als Gordon in Casa di Beau zijn verhaal doet, denk ik ‘kan iemand deze man niet tegen zichzelf in bescherming nemen?’ Ik ben niet medisch onderlegt, maar durf er geld op in te zetten dat hij een serieuze mentale aandoening onder de leden heeft. Anderzijds moet ik vaak enorm om hem lachen en in programma’s als Down The Road en 100 Jaar Jong vind ik de presentator geweldig op zijn plek. Meermaals had ik moeite om niet in mijn broek te piesen, terwijl de mascara op mijn kin eindigde van het lachen tijdens de Geer en Goor programma’s. 

Uiteraard gaat het gesprek tussen Gordon Heuckeroth en Beau van Erven Dorens in de winterspecial van Casa di Beau over zijn breuk met de zoveelste liefde van zijn leven en inmiddels ex Gavin Rozario. Laten we vooropstellen dat ik niet als vijfde wiel aan de wagen tussen Goor en Gav in heb gelegen. Inhoudelijk één van de twee ex-geliefden roasten is ook niet mijn stijl. Dat de breuk allesbehalve chique gegaan is mag echter duidelijk zijn. Evert Santegoeds heeft zich destijds als een havik op het hele drama gestort. Een beetje goedkoop, maar wel inherent aan het werk dat de roddeljournalist doet. 

Gordon vertelt in Casa di Beau wat hem dreef tot zelfmoordpogingen na breuk met ex-vriend Gavin Rozario

Als de zanger/presentator in tranen zijn beklag bij Beau doet en rept over ‘karaktermoord’ door het weekblad Privé weet ik onmiddellijk weer waarom ik zo’n stierlijke hekel aan deze versie van hem heb. Gordon Heuckeroth maakt het zo bont in Casa di Beau dat hij zijn ex-vriend Gavin Rozario het stempel schizofreen op zijn knappe koppie plakt. Het feit dat de broer van Gavin is omgekomen door die vreselijke aandoening, doet mijn maag omdraaien. Goor, waarom moet je nu in vredesnaam een insinuatie doen die zo laag onder de gordel is? Dit is zelfs voor jou een nieuw dieptepunt.

Dat Gordon twee keer een mislukte zelfmoordpoging heeft gedaan en dat indirect in de schoenen probeert te schuiven van Evert Santegoeds gaat mij echt te ver. Wat je ook is aangedaan, je hebt zelf een behoorlijke vinger in de pap gehad. Al was het alleen maar omdat je altijd alles deelt met heel het volk en vaderland. Als je zo vaak ruzie hebt met diverse mensen kan het toch nooit alleen maar aan die anderen liggen? Recht je rug, houd je grote waffel eens en zie niet in iedere flirt de liefde van je leven. O, en doe wat aan je kapsel, want je lijkt godsgruwelijk veel op onze Koninklijke Hoogheid Willem Alexander met die ‘waaibomencoupe’.

Meer artikelen lezen over Casa di Beau en Isola di Beau.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

De Casa di Beau special met Gordon Heuckeroth, Ruben Nicolai en Maurice Stengen is op streamingdiensten Videoland en NLziet terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Casa di Beau / Gordon / 2024

Home » Televisie » Gordon Heuckeroth Casa di Beau special 2024