Horror en carnaval in nieuw seizoen Wie is de Mol in Mexico

Aflevering 1 van een nieuw seizoen Wie is de Mol met kandidaten acteur Jeroen Spitzenberger, presentator Kees van der Spek, presentatrice Tooske Ragas, wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks, cartoonist Jip van den Toorn, dragqueen Justin Mooijer, actrice Rian Gerritsen en artiest Rosario Mussendijk begint in 2024 sensationeel in Mexico. Het Mexicaanse feest waar de deelnemers in terecht komen heeft iets weg van carnaval tijdens Walibi Fright Nights. Wie o wie blijkt over 10 weken de grootste saboteur van tout Bekend Nederland?

De Wie is de Mol gekte van 2024 is begonnen

De meest fanatieke fans keken er al weken naar uit, de molboekjes liggen klaar en vanaf vandaag kunnen de malloten zich weer verschansen achter hun beeldscherm op zoek naar aanwijzingen. Speciaal in het leven geroepen forums, waar alle theorieën worden besproken, zijn weer geopend en op YouTube verschijnen op het moment van dit schrijven de eerste hint-filmpjes waarschijnlijk al. Op NPO3 kun je weer naar Moltalk kijken om alles over de kandidaten van Wie is de Mol 2024 te weten te komen.

‘Moet jij daar dan niet naar kijken Sandy?’, vraag je je wellicht af. Nee, daar doet deze tikgeit principieel niet aan. Ik heb het vorig seizoen al aangekaart, ik ben hoogstwaarschijnlijk zo’n beetje de meeste beroerde molloot van Nederland en verschans me graag in mijn tunnelvisie die gevoed wordt door niets meer of minder dan mijn onderbuikgevoel. Alles om het AVROTROS programma Wie is de Mol seizoen 24 heen kan mij werkelijk gestolen worden. Ik raak er onnodig opgefokt en overprikkelt van, als ik dat al niet chronisch zou zijn.

Presentator Kees van der Spek waant zich veilig

De waarzegster die de kandidaten van Wie is de Mol 2024 toespreekt en een kaart laat kiezen is geniaal, al krijg ik wel de kriebels van haar. Zou ze te boeken zijn om mijn kerel eens streng toe te spreken om hem te gebieden eens wat attenter voor zijn lieftallige vrouw te zijn? Zes van de tien kandidaten weten in de opdracht een ‘topito’ te bemachtigen die hen een vrijstelling oplevert. Na een soort van speeddate waarin het draait om wie er het best kan liegen zijn alle 6 de mazzelaars die echter ook alweer snel kwijt.

Kees van der Spek is de enige die eerlijk toegeeft dat hij in het bezit is van een vrijstelling tijdens de 1-op-1 gesprekjes tussen de kandidaten in Wie is de Mol 2024. Misschien waant hij zich onaantastbaar omdat hij gewend is oplichters aan te pakken. Hij vergeet echter dat zijn speurteam niet mee is gereisd naar Mexico en ook hij kan zijn vrijstelling weer inleveren. Kijk nou uit Cheese from the Bacon, ik wil dat je er nog even bij blijft.

Is Babs Schutte echt naar huis of komt er een bizarre wending in het programma?

Artiest Babs Schutte krijgt de lullige eer om er na één aflevering van een nieuw seizoen Wie is de Mol al uit te vliegen. Ik ken Babs niet, maar het lijkt mij een lieve meid. Erg lang rouwen doe ik echter niet om haar vertrek, want het is haar tweekleurige kapsel dat me erg afleid van dat wat er toe doet in het mollen jagen. Als ze dan ook na haar rode scherm van de taxichauffeur een ‘topito’ krijgt overhandigd hou ik mijn hart vast. Wat voor krankzinnige wending kunnen we verwachten na deze eerste aflevering van Wie is de Mol 2024?

Actrice Rian Gerritsen is ‘mijn’ molletje na de eerste aflevering van een nieuw seizoen Wie is de Mol 2024. Om de simpele reden dat zij de enige was die knalgele sneakers droeg. Ik weet dat je nu denkt ‘waar slaat dat op?’, en dat is een terechte gedachte. Het slaat namelijk echt helemaal nergens op …

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Wie is de Mol te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt een nieuw seizoen 24 van Wie is de Mol elke zaterdag om 20:30 uitgezonden op zender NPO1 en op streamingdiensten NPOStart en NLziet zijn de afleveringen die je in 2024 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO1 / Wie is de Mol / seizoen 24 / 2024

Home » Televisie » aflevering 1 seizoen 24 Wie is de Mol 2024