Fons Hendriks veroorzaakt verwarring in Wie is de Mol 2024

Met 6500 euro in de pot beginnen de kandidaten aan aflevering 2 van het AVROTROS-programma Wie is de Mol 2024 waarin vooral Fons Hendriks en Kees van der Spek voor een hoop verwarring zorgen. De eerste groepsopdracht staat in het teken van de Molympische Spelen waarin het draait om winnen en innen. Waar het in eerste instantie allemaal niet zo lastig lijkt, slaat het spel al snel om in chaos. Of dat de verdienste van de Mol is, blijft nog even gissen.

Jip van der Toorn valt af in Wie is de Mol 2024

Fons Hendriks valt tijdens deze aflevering van seizoen 24 voor mij af als zwart tunnelgravertje in Wie is de Mol. De presentator maakt er tijdens de Molympische Spelen zo’n zooitje van dat het niet meer geloofwaardig is. In mijn ogen is hij ofwel een sukkel die er niets van begrijpt of te hard bezig om verdenkingen op zijn naam te krijgen. Cartoonist Jip van den Toorn is het sowieso niet, want die krijgt het beruchte rode scherm van presentator Rik van der Westerlaken aan het eind van aflevering 2 van Wie is de Mol.

Is het jullie ook opgevallen dat Tooske Ragas chronisch in Wie is de Mol 2024 rondhuppelt met een grijns op haar gezicht? Het spat van de presentatrice af dat ze intens geniet van haar deelname. Of kan ze haar lach niet onderdrukken omdat er wellicht een molletje schuilt in de ogenschijnlijk opgewekte troel? Nondeju, wat is de mol ontrafelen toch een superirritant spelletje. Nog acht weken lang zijn mijn zaterdagavonden een aaneenschakeling van verwarring en frustratie.

Opluchting na ontrafelen van Rian Gerritsen als de mol in seizoen 24

Die gedachte fokt mij dusdanig op dat ik bij deze dan ook besluit mijn weekend de komende weken niet te laten beheersen door de zoektocht naar iemand die tijdelijk wordt vergeleken met een onderkruipsel. Ik ga zelf mollen. Dat wil zeggen, ik kruip in mijn tunnelvisie en weiger er nog uit te komen. Actrice Rian Gerritsen is de mol van seizoen 24 van Wie is de Mol. Geen discussie meer mogelijk! Je bent met me of tegen me, het zal mij een worst zijn, want het is wat het is.

Zo, dat lucht op en geeft ademruimte voor de volgende zaterdagavonden. Mijn mollenboekje pleur ik alvast de kachel in en ik kan op mijn gemak een blokje kaas gaan snijden in de keuken. Als ik de huiskamer terug in loop, zie ik en passant dat Rian Gerritsen nota bene van alle kandidaten ook nog een geel T-shirt draagt deze week in Wie is de Mol 2024. Hoe duidelijk wil je het hebben? Waar ik een kwartier geleden nog met vlekken in mijn nek zat te kijken naar het AVROTROS-programma, ben ik plotsklaps de rust zelf.

Een berg beklimmen met Ellie Lust tetterend in je oor

Terwijl ik de kaas met blokjes ananas naar binnen schuif en wegspoel met een drankje kijk ik onderwijl naar kandidaten Anna Gimbrère, Fons Hendriks, Jip van den Toorn, Justin Mooijer en Rosario Mussendijk die als waaghalzen in Wie is de Mol 2024 een berg beklimmen in het prachtige Mexico. Onderwijl luisterend naar een podcast van Ellie Lust en allen met een ander kleur helmpje op. Ik geniet vooral van de prachtige natuur, aangezien ik niet meer op aanwijzingen hoef te letten. Heerlijk!

De overige kandidaten van Wie is de Mol hebben een soort van zwem/ spelletjesmiddag en ik begrijp werkelijk geen moer van de intentie daarvan. God zij dank hoef ik me ook daar gelukkig niet meer druk om te maken. Niet meer gedreven door het mollenvirus onderneem ik nogmaals de gang naar de keuken voor een bak sorbetijs. Dit is een zaterdagavond zoals hij bedoeld is. Ik zie hoe Rian Gerritsen goed weet te verbergen dat ze de mol en ik ben trots op haar. ‘Goed zo wijfie’, spreek ik mijn beeldbuis toe. ‘Jij en ik weten hoe het zit.’

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Wie is de Mol te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt een nieuw seizoen 24 van Wie is de Mol elke zaterdag om 20:30 uitgezonden op zender NPO1 en op streamingdiensten NPOStart en NLziet zijn de afleveringen die je in 2024 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO1 / Wie is de Mol / seizoen 24 / 2024

Home » Televisie » aflevering 2 seizoen 24 Wie is de Mol 2024