Het Wie is de Mol duo Spek & Spitz is opgeheven

In aflevering 5 van Wie is de Mol 2024 weet artiest Babs Schutte haar billen weer in het spel te draaien als de door Jeroen Spitzenberger gekozen sleutel op de paarse kist past waar ze in verstopt zit. Ik ben na deze ontwikkeling onmiddellijk de kluts kwijt, hoe kan zij ooit nog als mol gezien worden? Als Jeroen een andere sleutel had gepakt had dit namelijk geleid tot terugkeer van een andere kandidaat? Volg je me nog? Nee? Troost je, ik mezelf ook niet meer.

De Mol heeft de grootste lol

De Mol moet zich toch werkelijk het apelazarus lachen gezien het feit dat de opdrachten zo ontiegelijk chaotisch en lastig zijn, zodat het überhaupt al onbegonnen werk is om iemand te verdenken of de pot te spekken. De kandidaten lijken door de onmogelijkheid van de spellen allemaal wel mollen! Neem Fons Hendriks en Jeroen Spitzenberger bijvoorbeeld, die samen vlaggetjes moeten tellen. Het lukt de acteur en presentator niet om unaniem tot een juist aantal vlaggetjes van een bepaalde kleur te komen. You only had one fucking job!

Er zijn na het bekijken van deze aflevering van Wie is de Mol 2024 drie opties:

  1. Ik word te oud om nog maar iets te begrijpen van de opdrachten
  2. Het zijn gewoon gigantische kutopdrachten
  3. De kandidaten zijn te dom op te poepen

Jeroen Spitzenberger moet Wie is de Mol 2024 verlaten

Het enige wat we met zekerheid kunnen concluderen is dat Jeroen Spitzenberger de mol niet is. Helaas kreeg de acteur een rood scherm en moest hij Wie is de Mol 2024 verlaten. Een verlies voor de groep en voor de kijkers, want Jeroen was een sfeermaker met zijn enorme enthousiasme. Zijn maat Kees van der Spek is teleurgesteld dat het duo Spek & Spitz bij deze is opgeheven.

mensrelatie_320x100_v1

Ik haat het als er leuke mensen uit een competitieprogramma moeten vertrekken. Het is net een iets te saai feestje waar dan ook nog eens de enige leuke gasten te vroeg naar huis gaan. Je blijft achter met een groepje kwingkwangers en piekert je suf hoe je met goed fatsoen ook zo snel mogelijk de deur uitkomt. ‘Wat? Ga je al? Nee joh, doe niet zo ongezellig’. Waarna je met het zweet op je bovenlip iets stamelt in de trant van ‘Ja joh, druk morgen blablabla’.

Actrice Rian Gerritsen is en blijft mijn mol in WIDM

Dat er 5000 euro uit de pot wordt verspeeld in Wie is de Mol 2024 kan ik geen van de kandidaten kwalijk nemen om de simpele reden dat het niet te achterhalen valt wie er steken laat vallen tijdens de opdrachten. Was het Tooske Ragas die 3 jokers wist te pakken in de laatste opdracht of Rosario Mussendijk die een envelop met minus 3000 euro uitkoos? Of is een van hen tweeën juist de mol?

Shoot me, ik blijf domweg in mijn oude vertrouwde tunneltje onder de grond blind geloven dat Rian Gerritsen het insectenetende mormel van Wie is de Mol 2024 is. Ik heb geen aanwijzingen, geen hints en zelfs geen onderbuikgevoel, maar soms moet je gewoon bij je standpunt blijven. Ik zie geen andere oplossing …

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Wie is de Mol 2024 te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Beeld bron: Still Tv NPO1 / Wie is de Mol / WIDM / seizoen 24 / 2024

Op televisie wordt een nieuw seizoen 24 van Wie is de Mol elke zaterdag om 20:30 uitgezonden op zender NPO1 en op streamingdiensten NPOStart en NLziet is aflevering 4 met de kisten, sleutels en waarom er geld verdween uit de pot terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 5 seizoen 24 Wie is de Mol 2024