Sjannie en Jan zien ze vliegen in Mr. Frank Visser doet Uitspraak

Het SBS6 programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak is ingeschakeld om Jan en Sjannie uit Spijkenisse bij te staan in hun strijd tegen de hokken vol kwetterende vogeltjes van buurman Fred. De tuin van de pensionado’s is hun grote trots, waar ze dan ook graag vertoeven. Helaas wordt dat plezier ernstig vergald door volières met tjilpende schreeuwers.

Sjannie en Jan zijn de vogels zat en vragen Mr. Frank Visser om uitspraak te doen

Rustig van hun pensioen genieten is er niet bij voor Jan en Sjannie. Ze worden horendol van het getetter van de parkieten en lijsters die zelfs ’s nachts hun snavel niet houden. Super irritant als je het mij vraagt. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat ze, ze inmiddels zien vliegen.

Laat ik vooropstellen dat ik in deze kwestie van Mr. Frank Visser doet Uitspraak op voorhand al team #pleuropmetjevogels ben. Ik vind iets van dieren in hokjes, namelijk dat ze er niet in thuis horen. Tel daarbij op dat ik alles met vleugels, behalve engeltjes, eigenlijk gewoon doodeng vind. Sommige hobby’s zijn mijns inziens niet geschikt voor uitvoering in woonwijken. Leven en laten leven, maar wel je normale verstand blijven gebruiken alsjeblieft.

In de zaak van Sjannie en Jan versus de vogels van buurman Fred kwettert vooral Sjannie er lustig op los in Mr. Frank Visser doet Uitspraak. Als de vrouw meerdere malen in haar betoog ‘effe serieus!’ roept krijg ik het vermoeden dat het hoog tijd wordt dat Janneman haar eens een keer serieus neemt. Die bejaarden liggen tenslotte toch urenlang wakker van die klotevogeltjes, dus waarom van de nood geen deugd maken? Met een beetje inspanning krijgt hij haar misschien wel aan het gillen van genot en pleuren de gevleugelde krijsertjes van schrik van hun stokkie.

Fred moet voor nachtelijke rust zorgen in Spijkenisse

Buurman Fred vertelt in Mr. Frank Visser doet Uitspraak dat het klinkklare onzin is dat de nachtrust van Sjannie en Jan tekort schiet, want vogels slapen ’s nachts. Daar blijkt een kern van waarheid in te zitten mits je ze in een nachthok plaatst. Dat zitten tjilpende kipfiletjes helaas niet. De geluidsopnames zijn overduidelijk en de vreemde vogels blijken geregeld in het holst van de nacht hun snavel niet te houden.

De Uitspraak die Mr. Frank Visser doet in Spijkenisse is dan ook in het voordeel van Jan en Sjannie. Er moeten een aantal vogels weg en het restant moet ’s nachts worden opgehokt. Buurman Fred krijgt zowat een paniekaanval bij de uitspraak, want de lijsters waarvan hij er een paar weg moet doen zitten op eieren. Tja Fred, je buren lopen van frustratie al jaren op eieren, dus op dat begrip hoef je niet te rekenen. Snaveltjes toe en nu allemaal je tetter houden, want ik ben dat gekwetter meer dan zat. Ik ga naar mijn nest.

Klik hier om naar alle artikelen over het SBS6 programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 8 van het programma Mr Frank Visser doet Uitspraak op donderdag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet is de aflevering met Sjannie, Jan en buurman Fred uit Spijkenisse terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6

Home » Televisie » aflevering 11 seizoen 8 Mr. Frank Visser doet Uitspraak 2023