Smakeloze hap met Lisa Lace en Michella Kox in Eating With My Enemy: Going Dutch

Het nieuwe TLC programma Eating With My Enemy: Going Dutch trapt in de eerste aflevering af met reality queen Michella Kox versus content creator Lisa Lace en Boer Zoekt Vrouw 2020 deelnemers Geert versus Geert Jan. Kunnen de aartsrivalen na het etentje weer samen door één deur of wordt de haat jegens elkaar alleen maar verder aangezwengeld?

Lisa Lace gooit wijnglas over het hoofd van Michella Kox in Eating With My Enemy: Going Dutch

We hebben allemaal weleens ruzie. Soms zit de haat jegens iemand zo diep dat je met liefde de stekker uit de beademing van die persoon zou trekken om je telefoon op te laden. Je moet tenslotte prioriteiten stellen in het leven. In het TLC programma Eating With My Enemy: Going Dutch treffen we aartsrivalen Michella Kox en Lisa Lace. De ordinaire mokkels kunnen elkaars bloed wel drinken. Vraag me niet waarom, want door hun onophoudelijke geschreeuw krijg ik er niet eens de vinger op waar het fout is gegaan tussen de twee. Sterker nog, het is van zo’n laag niveau dat je het niet eens wil weten.

Ik begrijp wel uit de bitch fight dat ze elkaar nota bene nog nooit in het echt hebben ontmoet. De twee ‘ik kan niks, maar op het wereldwijde web kun je altijd nog met je tieten geld verdienen’ troela’s vliegen elkaar gelijk in de haren. Er wordt met een glas wijn gegooid en er ontstaat nog net geen knokpartij. Overbodig om te melden dat deze leeghoofden geen ambitie hebben om nader tot elkaar te komen. Of dat überhaupt de bedoeling was is sowieso discutabel. Michella Kox en Lisa Lace hebben echter hun momentje van fame dankzij Eating With My Enemy weer te pakken.

Een etentje is niet de oplossing voor voormalig Boer Zoekt Vrouw deelnemers Geert en Geert Jan

Ook boer Geert, bekend van Boer zoekt Vrouw seizoen 2020, en boer Geert Jan hebben weer wat zendtijd kunnen bijschrijven door hun deelname aan Eating With My Enemy. Alle clichés over boeren komen aan de orde, want ze zitten beide als een boer met kiespijn aan de tafel. Ooit waren ze goede vrienden tot botte boer Geert over de nieuwe liefde van Geert Jan zei: ‘Een nieuwe kut kost je je hut’.

Boer Geert is van de categorie ‘wat de boer niet kent dat vreet hij niet’. Alles dat hij krijgt voorgeschoteld tijdens het door TLC gesponsorde etentje kan hem niet bekoren. Zijn stoïcijnse en alles ontkennende houding is zwaar irritant. Tegenstander Geert Jan kom op geen enkel moment op voor zijn standpunten. Kort samengevat, dit etentje kan hun overleden vriendschap niet meer tot leven wekken.

Het zal je niet verbazen dat ik behoorlijk teleurgesteld naar de aftiteling kijk. Stiekem had ik verwacht dat Eating With My Enemy: Going Dutch smullen zou worden. Niets is minder waar. Het enige dat smullen was, waren de met room gevulde witte chocolade bonbons in het doosje naast me op de bank. Boeren, varkens én tikgeiten worden knorrend vet.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op Discovery+ is seizoen 1 van Eating With My Enemy: Going Dutch wekelijks te zien en vanaf 20 januari elke zaterdag om 22:00 op zender TLC, maar op Discovery+ kun je nu alvast de afleveringen vooruit kijken.

Beeld bron: Still Tv Discovery+

Home » Televisie » Diversen » aflevering 1 seizoen 1 Eating With My Enemy: Going Dutch 2023