Yes, eindelijk kunnen we reageren op de deelnemers van B&B Vol Liefde 2024!

In B&B Vol Liefde: De Aftrap van 2024 konden we kennis maken met deelnemers:
– Thijz, Suzanne, Anja en Arno uit Frankrijk
– Albert en Mike uit Spanje
– Iris uit Griekenland
– Roland uit Hongarije
– Robert Jan uit Schotland
– Henriëtte uit Italië
– Mirjam uit Zuid-Afrika

Wie van deze gelukszoekers zal met zijn of haar oproep genoeg brieven ontvangen om komende zomer op RTL4 te verschijnen?

Pareltjes van deelnemers in seizoen 4 van B&B Vol Liefde

Toen ik vanochtend wakker werd zat mijn mailbox tot de nok toe vol met berichten van bezorgde lezers die zich afvragen of ik vergeten ben verslag te doen over de aftrap van B&B Vol Liefde. Nou beste mensen, er is geen reden voor paniek want uiteraard ben ik ook dit keer weer van de partij. Sterker nog; de reden dat er gisteravond nog geen artikel over het liefdesprogramma online stond is omdat ik alvast mijn koffers aan het inpakken was om te emigreren naar een van de deelnemers van B&B Vol Liefde 2024.

Er zitten dit jaar namelijk weer wat unieke pareltjes tussen de naar liefde smachtende vrijgezellen van het liefdesprogramma. Zo is er in Spanje in het dorpje La Bisbal d’Emporda een 63-jarige man met de naam Albert die niets liever wil dan een leuke vrouw om zijn 57 kamers tellende B&B vol liefde te vullen. Als je het niet erg vindt dat zijn blouse net iets te ver open staat en je graag het bed deelt met een man die alles opschept behalve het eten, dan is Kwalbert dé man voor jou. 

Ik sla zelf deze kerel even over, want het feit dat hij pas sinds april single is na een relatie van 18 jaar doet al mijn rebound alarmbellen rinkelen. Daarnaast is enigszins zorgwekkend dat Albert in de aftrap van B&B Vol Liefde 2024 zijn miniatuur Slag bij Waterloo aan Art Rooijakkers laat zien. Er staan maar liefst 3.000 mannelijke poppetjes en slecht één vrouw op de maquette. Alhoewel staan…de vrouw zit op de grond en dat vind ik niet zo gek als je uitgewoond bent door duizenden hitsige soldaten. Ze is waarschijnlijk nog kreupeler dan het paard van Sinterklaas. 

Het hutje op de hei van Roland uit Hongarije

Voor de mensen die niet van opsmuk houden heeft RTL4 de 59-jarige Roland uit Hongarije in de aanbieding. Na 3 gestrande huwelijken is deze kerel op zoek naar ‘eens echt een goede auto waar hij de rest van zijn leven in kan blijven rijden’. Het model moet wel appetijtelijk ogen en mag niet ouder zijn dan 45 jaar. Ik vraag mij af wat er met zijn toekomstige bruid gebeurt op de dag vóór haar 46e verjaardag… 

Balsemt Ronald zijn geliefde zodra zij de houdbaarheidsdatum heeft verstreken? En waar zijn eigenlijk de vorige 3 dames gebleven? Misschien is het verstandig om even de jachthonden van Robert Jan uit Schotland te lenen voordat je naar Roland toe gaat en te checken of zijn B&B Vol Liefde geen B&B Vol lijken is. Dat zou immers goed verklaren waarom die kerel op een hutje op de hei woont.

De nudistencamping van Suzanne uit Frankrijk en de safari lodge van Mirjam uit Zuid-Afrika

Als je liever niet op de heide in Hongarije woont maar wel graag back to basic gaat, dan is de naturistencamping van de 58-jarige Suzanne uit Frankrijk misschien wel iets voor jou. Haar ex, zus en zoon krijg je er gratis bij. Voor diegene die het niet zien zitten om op een blote-konten-camping rond te paraderen met hun ‘uitstekende delen’, is er de mogelijkheid om naar de safari lodge van Mirjam in Zuid-Afrika te gaan. Deze zelfstandige vrouw is 52 jaar jong en weet wat ze wil. 

Als potentiële liefde van Mirjam moet je niet bang zijn aangelegd, want het kan zijn dat er midden in de nacht een leeuw of olifant op bezoek komt om aan je grote teen te sabbelen. De lodge bevindt zich namelijk midden in de natuur. Ik durf er in ieder geval niet aan te beginnen. Die wilde beesten in Zuid Afrika vind ik niet zo eng, maar B&B Vol Liefde deelneemster Mirjam is daarentegen behoorlijk schrikwekkend. Het lijkt mij een kranige dame die zonder twijfel je ballen eraf schiet met haar jachtgeweer zodra haar iets niet zint. Nu bezit ik zelf gelukkig geen scrotum, maar alleen al bij de gedachte krijg ik fantoompijn aan mijn denkbeeldige testikels.

Chambre d’hôtes Le Mounton Perdu van B&B Vol Liefde deelneemster Anja uit Frankrijk

De persoon waar ik mijn koffers voor inpak is de 70-jarige Anja uit Frankrijk. Een heerlijk maf mens met een overdosis humor. Dankzij de ‘ouwe lullen gym’ van Omroep Max is ze nog zo fit als een hoentje. Anja is wat mij betreft de meest unieke parel tussen de zwijnen van B&B Vol Liefde 2024 en ik kan niet wachten om haar in levende lijve te ontmoeten. Aangezien ik niet op vrouwen val, zal het slechts een platonische relatie worden, maar dat mag de pret niet drukken. Elke ochtend in je Tena Lady samen met Anja voor de televisie gymnastieken wil toch iedereen?

Voor welke deelnemer gaat jouw hart sneller kloppen? Ik hoor het graag van je op de social media kanalen van Tv-Vrouw!

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2024, 2023 en 2022 te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de oproepjes van de deelnemers van B&B Vol Liefde 2024 De aftrap terug te kijken en wie weet zien we jou in de zomer als date van Albert, Robert Jan, Roland, Anja, Iris, Mike, Arno, Henriëtte, Suzanne, Mirjam of Thijz in Frankrijk, Spanje, Italië, Schotland, Griekenland, Hongarije of Zuid-Afrika.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / compilatie / B&B Vol Liefde 2024 de aftrap / Roland en Robert Jan

Home » Televisie » de aftrap seizoen 4 B&B Vol Liefde 2024