Married at First Sight: Tot de schijt ons doodt

Married at First Sight 2023

De laatste aflevering van Married at First Sight is aangebroken. Voor sommige koppels het einde van hun avontuur, voor anderen slechts het begin. Waar MAFS 2023 expert Patrick van Veen de laatste maand op social media bakken shit van kijkers over zich heen kreeg, duwt hij vandaag letterlijk een kar met stront voort. 

Eigenlijk is dat precies datgene wat hij heel seizoen 8 van Married at First Sight heeft moeten doen. De kruiwagen met poep van Martijn & Nicole en Remco & Paula voortduwen. Mensen die getrouwd zijn zeggen wel eens gekscherend ‘Tot de schijt ons doodt’ in plaats van ‘Tot de dood ons scheidt’. Na het MAFS avontuur van 2023 weten we nu dat dit ook daadwerkelijk mogelijk is. Als de kruiwagen met shit kantelt, is er geen redden meer aan.

Verrassing!

Het besluit van Remco en Paula om te gaan scheiden zag een blind paard aankomen. Maar dat Stephan en Patricia getrouwd blijven na het MAFS experiment is toch best een verrassing. Van Steph hadden we natuurlijk niet anders verwacht. Die is zo smoorverliefd als een geile bakvis. Bij Patricia heb ik dat gevoel nog niet echt en ik had verwacht dat hun huwelijk in de friendzone terecht zou komen om vervolgens een vroege dood te sterven.

Tussen MAFS koppel Cathalijne en Laura zit het wel goed. Tijdens het eindgesprek zijn ze dolgelukkig met elkaar en het zal niemand verbazen dat dit stel getrouwd wil blijven. Op ieder potje past een dekseltje en zij lijken de perfecte jampot en schroefdeksel te zijn. Deze vreselijk foute grap zou ik normaal niet durven maken, ware het niet dat de dames zelf maar al te graag met ‘potten’ strooien. Laura zei tijdens het pottenbakken tegen Cathalijne: ‘Jij bent mijn mooiste potje.’ 

Echt waar joh?

De grote verrassing van de dag was toch wel het besluit van MAFS deelnemers Maarten en Richelle. Ze blijven getrouwd! Ja, echt waar…je verwacht het niet. Wie had dat nou toch aan zien komen? Als je dit niet aan zag komen, dan heb je de laatste maanden waarschijnlijk onder een steen geleefd.

Toch gaat het voor alle Married at First Sight koppels die getrouwd blijven nog heel spannend worden de komende tijd. Het echte leven met de ontberingen van alledag begint nu pas. Het schijnt dat het huwelijk van Loes en Wichian al gestrand is. Toen ik dit vanochtend las in het AD werden mijn traanklieren uiteraard hyperactief. Met het humeur van een eendagsvlieg die zijn dag niet heeft liep ik vandaag door de stad. De cassière van Appie kreeg een snauw simpelweg omdat ze ademde en een automobilist die mij bijna van mijn zweetsokken reed, heb ik getrakteerd op het hele scheldwoordenboek in gebarentaal. 

Inmiddels is mijn humeur weer op het oude vertrouwde ‘blij ei’ niveau. Dat kan ook niet anders na zoveel goed nieuws tijdens de laatste aflevering van het liefdesprogramma. Misschien is het verstandig als ik morgen alle kranten maar vermijd, want als er weer een artikel in staat over een MAFS 2023 huwelijk dat ‘door de schijt is gedood’, dan is het leed voor mijn medemens niet te overzien.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media❤️ 
Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 21 seizoen 8 Married at First Sight 2023