Married at First Sight: Bonuskoppel beroofd van huwelijksfeest

Married at First Sight 2023

Het is de grote dag voor Married at First Sight deelnemers Patricia en Stephan, hét bonuskoppel van MAFS 2023. Leuk hoor, lekker trouwen met een wildvreemde, feest vieren met je nieuwe schoonfamilie en dan in een romantische hotelkamer met je gloednieuwe partner tussen de lakens kruipen om de huwelijksnacht te vieren. Of toch niet?

In de bonus

Bonus betekent meestal dat je iets extra krijgt. Zoals 25% meer inhoud in een zak paprika chips of 1+1 gratis. Nu snapt ik best dat het wat onhandig is om de bruid eerst vol te stouwen met chocolade zodat haar hubby 25% extra bruid krijgt. Ze past dan wellicht op de huwelijksdag niet meer in haar perfect afgemeten trouwjurk. Een 1+1 gratis actie op de bruidegom loslaten en de bruid op zadelen met twee mannen in haar nest is ook weer zo onconventioneel. 

Married at First Sight producent ITV besluit het anders aan te pakken en schrapt het grote feest en de huwelijksnacht van Patricia en Stephan. Het koppel is de bonusaanbieding van MAFS 2023 geworden. Waarschijnlijk staat er bij de ingang van de trouwzaal een stagiaire met handscanner om de bonuskaarten van de gasten te scannen. Wilt u er koopzegels bij?

Waar is dat feestje?

Als ik door Carlo Boszhard uitgenodigd zou worden om ten overstaan van half Nederland met een vreemde vent te trouwen en vervolgens te horen zou krijgen dat het feestje door mijn neus geboord zou worden, dan had de gouden envelop nu halverwege de endeldarm van Carlo gezeten. Waarschijnlijk met de camera er achteraan gepropt. Hoppa film dat maar, stelletje gierige vrekken! Een beetje mijn liefdesleven hoereren voor de kijkcijfers en dan m’n feestje wegkapen. Zo zijn we niet getrouwd!

Het bonuskoppel 

Married at First Sight deelnemers Patricia en Stephan zijn duidelijk wat minder assertief. Of moet ik zeggen minder agressief? Zij stappen zonder mokken in het ‘feestloze’ huwelijk. Omdat het koppel toch in de bonus is, besluit trouwambtenaar Mariëlle wat gratis tips weg te geven. Zo vertelt ze aan Patricia dat het belangrijk is om Stephan tijdig te voeren. Hij schijnt anders chagrijnig te worden. Stephan krijgt als goede raad mee om te klussen en regelmatig een bloemetje mee te nemen. Wel jammer dat Mariëlle er niet bij zegt of hij die bloemen vóór of na het klussen moet geven. Dat zal waarschijnlijk ook afhankelijk zijn van zijn klusvaardigheden.

Het ongemakkelijke koppel

Bij Remco en Paula zal een bosje bloemen niet meer helpen om de schade te beperken. Remco is namelijk een beetje dom geweest. Hij heeft een ‘Martijntje’ gedaan. Oftewel, je kersverse vrouw in het zwembad vertellen dat ze geen match is. Wat zit er toch in het water van die zwembaden? Hoe halen deze mannen het in hun hoofd om een vrouw te dumpen in het zwembad. Verwachten ze  zoveel tranen  dat ze het zwembad als lekbak willen gebruiken? Typisch gevalletje zelfoverschatting als je het mij vraagt.

Het diervriendelijke koppel

Cathalijne en Laura hebben nog geen duik in het zwembad der verdoemenis genomen, maar ik voel aan mijn water dat Cathalijne er al op aan het voorsorteren is. Als Laura aan haar vraagt of ze snel verliefd wordt, is het antwoord best zorgwekkend. Cath geeft aan dat ze heel kritisch is en als ze al verliefd wordt, dan is het snel weer over. Lekker hoopgevend. Ook de opmerking dat je met een hond in bed geen vrouw nodig hebt, lijkt een duidelijke richting aanwijzer naar de dichtstbijzijnde nooduitgang.

Onze hoop in bange dagen

Wat ben ik blij dat ik dit seizoen van MAFS al mijn geld heb ingezet op deelnemers Wilfred & François en Wichian & Loes. Dat levert tenminste nog wat op aan het einde van de rit. Deze koppels gaan als een trein en lijken voorlopig het eindstation nog niet te hebben bereikt. 

Weet je wat, als de MAFS poll van 2023 veel geld opbrengt, kunnen we misschien met zijn allen alsnog een feestje organiseren voor het bonuskoppel Patricia en Stephan. Als die tenminste niet zijn gaan zwemmen op huwelijksreis…

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op Videoland kan je de avonturen terugkijken die je gemist hebt van MAFS deelnemers Maarten & Richelle, Loes & Wichian, Martijn & Nicole, Remco & Paula, Cathalijne & Laura, Wilfred & François en Patricia & Stephan.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 12 seizoen 8 Married at First Sight 2023