Married at First Sight: Stephan heeft geen vliegtuig nodig om wolk te bereiken

Married at First Sight 2023

Een verrassing is leuk, maar op deze verrassing van Married at First Sight 2023 zat ik toch écht niet te wachten en ik denk jullie ook niet. Eindelijk waren Martijn en Nicole opge-ciaociao-d. Hun theatrale energie die de roze MAFS wolk gitzwart kleurde was verdreven en net op het moment dat we met zijn allen weer opgelucht adem konden halen, komt dat addergebroed weer naar boven gedreven in aflevering 13. Dertien is blijkbaar echt een ongeluksgetal.

Maar goed, laten wij de wijste zijn en het over iets leuks hebben. Schud alle negativiteit uit je aura, poets je chakra’s op en gooi wat mascara op de wimpers van je derde oog, want wij gaan een verdieping hoger op onze roze wolk. 

Welkom op wolk nummer 7

De wolk van Stephan ligt op de zevende verdieping van MAFS land. Als een verliefde bakvis dwaalt de kersverse echtgenoot er rond. Slechts één keer in de blauwe ogen van zijn prachtige bruid Patricia kijken, was genoeg om het hart van Stephan te doen smelten. ‘Wat ben je mooi’, stamelde de bruidegom terwijl hij met knikkende knieën bij het altaar stond. De benen van Stephan veranderden op slag in twee zompige slierten spaghetti zodra hij Patricia zag.

Liefde op het eerste gezicht. Bestaat het dan toch? Als we Stephan mogen geloven wel en ook Patricia lijkt best gecharmeerd van haar man in Married at First Sight. ‘Hij is niet het type waar ze normaal direct op af zou stappen, maar hij heeft wel heel lieve ogen’, vertrouwt de blozende bruid de camera toe.

De glinsterende vonken der liefde zijn niet enkel tussen Stephan en Patricia overgeslagen, maar ook alle aanwezige familie en vrienden zwijmelen mee. Zelfs ik zit als een debiele zeehond hard mee te klappen wanneer het gloednieuwe echtpaar elkaar voor de eerste keer kust. Lieve mensen, dit is toch waar het programma om draait? Niet al dat drama, aanstellerig gemekker of onnatuurlijk ‘kijk eens hoe leuk ik ben’ showtje voor de camera. Nee, liefde is waar het om gaat. Het herstel van ons geloof in sprookjes met prinsen op witte paarden en ze leefden nog lang en gelukkig. 

Zwijmel je mee?

Wat hebben we in de Married at First Sight aflevering van vandaag kunnen genieten van alle speelse plagerijen tussen Wilfred en François. We zagen Richelle en Maarten weer eens in beeld. Sinds die twee hun liefdesnestje hadden ontdekt, waren ze 48 uur uit het zicht van de camera’s verdwenen. We zagen ze op vliegveld in Nederland aankomen. Moe van het liefdesspel en met rode blosjes op hun wangen. Op de valreep werden we vandaag ook nog getrakteerd op newly weds Cathalijne en Laura die een romantische kus deelden op het strand. 

Wat een aflevering! 

Zelfs Remco en Paula kwamen nader tot elkaar, al was de timing wel ietwat verdacht. Expert Patrick van Veen besloot om grof geschut in te zetten bij dit MAFS 2023 koppel. Heel verstandig van onze aapdeskundige, want het had niet lang meer geduurd eer ook Remco of Paula met dure wijn zou gaan smijten. Adrenaline moest het wondermiddel worden voor het aanstaande vechtpaar.

Men neme een hoge rots, zet daar twee MAFS 2023 deelnemers op die niet volgens plan meewerken aan het liefdesexperiment en voila, laat de magie maar beginnen. Op de hoge rots bij de zee zag Remco zijn bruid voor het eerst sinds lange tijd weer staan. ‘Zou je hier vanaf durven springen?’, vroeg hij haar met een ondeugende twinkeling in zijn ogen. ‘Ja, ik sprong vroeger altijd van bruggen af bij ons, maar het mag nu niet meer’, antwoordde Paula. En daar was het… Hét moment dat Remco eindelijk mogelijkheden zag voor zijn huwelijk met Paula. Al moet ik wel eerlijk zeggen dat het mij niet helemaal duidelijk is of Remco door die gevaarlijke, hoge rots een uitweg zag of een nieuw begin voor zijn huwelijk. Wat denken jullie?

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op Videoland kan je de avonturen terugkijken die je gemist hebt van MAFS deelnemers Maarten & Richelle, Loes & Wichian, Martijn & Nicole, Remco & Paula, Cathalijne & Laura, Wilfred & François en Patricia & Stephan.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 13 seizoen 8 Married at First Sight 2023