Boerderij van Dorst: B&B Vol Liefde ster zit niet te wachten op een wilde nacht

Presentator Robert ten Brink en B&B Vol Liefde deelnemer Petri Damen komen als gasten op bezoek bij Boerderij van Dorst om Raven te helpen een eendenvijver te realiseren. Kan doctor Love die inmiddels al ruim 40 jaar getrouwd is de kritische Petri van wat goede tips voorzien?

Veel besproken B&B Vol Liefde deelnemer Petri Damen logeert bij Boerderij van Dorst

We vonden afgelopen zomer allemaal wel iets van de kittige B&B eigenaar in Frankrijk die geregeld nogal lomp uit de hoek kwam tegen haar potentiële nieuwe liefdes. Ondanks dat ik hier en daar ook wel eens een wenkbrauw optrok moet ik eerlijk bekennen dat ik meer overeenkomsten met Petri Damen heb dan ik eigenlijk zou willen toegeven en dat pijnlijke feit wordt nog eens bevestigd tijdens aflevering 7 Boerderij van Dorst. 

Wat is er eigenlijk mis met weten wat je zoekt op liefdesgebied en misschien nog belangrijker, wat je niet zoekt in een man? Het oeverloze gezever dat je soms wat langer moet wachten op een vonk die overspringt. Dat liefde soms iets langer nodig heeft blablabla… Als er een kerel bij mij op de stoep zou staan met de intentie mijn hart te veroveren moet er wel degelijk gelijk ergens een vuurtje beginnen te knetteren. Zo niet, dan gaat het hem gewoon niet worden en zou het voor beide partijen verspilling van tijd zijn. 

Robert ten Brink wil geen andere dame in zijn leven

Robert ten Brink moet er niet aan denken dat er plotsklap een vreemde vrouw zou aanbellen. Ook daar kan ik me wel iets bij voorstellen. Als je al meer dan 40 jaar zo verweven bent met je partner is dat een horrorscenario. Tel daarbij op dat dokter Love al heel veel gezien heeft in de categorie liefde. Het is nu eenmaal niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Die man kruipt bij thuiskomst na opname van All You Need is Love lekker achter de vertrouwde billen van zijn Roos. Aan zijn lijf geen polonaise. 

In deze aflevering van Boerderij van Dorst blijven de gesprekken die Raven met gasten Petri Damen en Robert ten Brink voert vrij luchtig. Het doet echter niets af aan het kijkgenot. Sterker nog ik heb mij kostelijk vermaakt. Ik krijg soms de indruk dat het geen moer uitmaakt wie Raven van Dorst uitnodigt, want die kanjer weet werkelijk met iedere droeftoeter, lieverd, leukerd of sneuneus een fijne sfeer te creëren. Er wordt veel gelachen gedurende de aflevering en ook ik moet continue grinniken. 

Petri Damen slaat een nacht vol stomende seks liever over

Als Robert ten Brink arriveert bij Boerderij van Dorst en tegen Raven zegt dat hij zich verheugd op het ochtendhumeur van B&B Vol Liefde icoon Petri Damen is de toon gelijk gezet. Zeker gezien het feit dat pittige Peet slechts één muurtje verder zit en de opmerking heeft gehoord. Dat de vrouw geen dubbele bodem heeft blijkt maar weer als Raven haar vraagt of ze nooit eens verlangd naar een stomende nacht vol wilde seks. Petri roept uit: ‘Oh nee, dat is niks voor mij, want ik weet dan toch helemaal niet of hij zijn piemel wel heeft gewassen!’ Ik gruwel bij het idee van een naar Franse kaas riekend aanhangsel en kruip na deze opmerking maar snel achter de billen van mijn ouwe vertrouwde kerel. Aan mijn lijf ook geen polonaise.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Boerderij van Dorst 2022 en 2023 te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 3 van Boerderij van Dorst elke dinsdag om 20:26 uitgezonden op zender NPO 3 en op streamingsdiensten NPOstart en NLziet is zowel de aflevering met Petri Damen uit B&B Vol Liefde en Robert ten Brink als de andere afleveringen die je in 2023 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO

Home » Televisie » aflevering 7 seizoen 3 Boerderij van Dorst 2023