Married at First Sight: Wat is Wilfred van plan met zijn man?

Married at First Sight 2023

‘Deze mensen hebben écht seks nodig, dat is de oplossing voor hun situatie’, hoor ik Married at First Sight expert Eveline Stallaart zeggen over één van de koppels uit MAFS 2023. ‘Dat hebben wel meer mensen nodig’, mompel ik terug naar de televisie. Het mens achter de kassa bij de Jumbo hier op het dorp bijvoorbeeld. Die keek laatst zo verzuurd toen ze vroeg ik koopzegels wilde, dat ik bijna geen nee durfde te zeggen uit angst dat ze haar pas gemanicuurde stiletto nagels in mijn halsslagader zou zetten. Voor je het weet blaas je, je laatste adem uit terwijl je op die vieze boodschappenband van Jumbo dood ligt te bloeden, omdat de caissière al maanden niet meer van ‘billestijn’ is gegaan. Anita van de Jumbo heeft duidelijk het advies van de Married at First Sight expert gemist.

Het schattige koppel

Voor MAFS deelnemers Maarten en Richelle lijkt de bewering van Eveline de spijker op de kop te slaan. Vorige week kreeg het jonge stel een zwarte veer en een oogmasker cadeau van Eef met daarbij de boodschap dat het belangrijk was voor Richelle om ‘meer te gaan voelen’. Zo te zien hebben Jut en Jul braaf gehoor gegeven aan de opdracht. Ik was er natuurlijk niet bij in de slaapkamer, maar de speelse blikken tussen Maarten en Richelle tijdens de kookworkshop vandaag spreken boekdelen. Dat gaat wel goed komen tussen die twee koters.

Het koppel vol zelfmedelijden

Soms pakt het hebben van seks echter ook anders uit voor Married at First Sight koppels. Nicole en Maarten konden elkaars bloed wel drinken nadat de eerste seksuele spanning eraf was. Wat als een sprookje begon eindigde in een horrorverhaal met een verbitterde Nicole die een brief gedrenkt in gal voorlas tijdens het eindgesprek. De inhoud van het bericht kwam op het volgende neer: ‘Ik vertrouwde jou, jij gooide na dag één de handdoek in je ring. ‘Jij kwetste mij, ik heb geen eerlijke kans gekregen.’ Een brief vol zelfreflectie dus. 

Het schrijven van haar echtgenoot was al niet veel beter: ‘Het was eenrichtingsverkeer in onze gesprekken, het ging altijd om jou, ik voelde me niet gezien… en ik wil graag vrienden blijven.’ Nou toch fijn dat de brief van Martijn geen gemixte signalen bevatte. We kunnen het er denk ik wel over eens zijn dat de hormonen die vrij zijn gekomen bij het gewipwap van MAFS 2023 deelnemers Martijn en Nicole niet het gewenste effect hadden.

Het hippe koppel

Zou het mogelijk zijn dat bij Wilfred en François wel chemie aangewakkerd wordt door samen de horizontale paringsdans te doen? Wilfred laat in ieder geval niks aan het toeval over en is helemaal voorbereid wanneer Francois komt logeren in Emmen. Op zijn aanrecht pronkt een witte buste, oftewel onthoofd standbeeld waarvan alleen de kop is bewaard. Over de ogen van het beeld zit een stuk rode tape geplakt. Blijkbaar mag Henk, zo heb ik het beeld maar even genoemd, niet zien wat zich later op de dag af gaat spelen tussen de deelnemers.

Henk is niet eens het meest opvallende item van de inboedel van Wilfred. Er ligt ook een gouden pistool op een tafeltje en op de kledingkast van de slaapkamer staat een opgezette slang die behoorlijk obsessief uit zijn kraalogen kijkt. Wanneer Wilfred erachter komt dat zijn MAFS liefje François stiekem in de kasten heeft rondgeneusd is hij allerminst blij. Geschrokken zegt hij: ‘Da’s niet zo chique om te doen!’ François weet hem gerust te stellen door te zeggen dat hij alleen in de kledingkast heeft gekeken. ‘O, dan is het goed’, reageert Wilfred zichtbaar opgelucht. Het is voor mij reden genoeg om weer als een charmante visdame tegen mijn televisie te schreeuwen. ‘Ren François, Ren!’, roep ik zo hard als ik kan. Die arme man, straks staat hij gemummificeerd in de kast bij de overige exen van Wilfred.

Het ongemakkelijke koppel

Oké, het consumeren van het huwelijk heeft dus zo zijn voor- en nadelen. Of je wordt smoorverliefd, of je verandert in een wijn gooiende hysterica en in het meest ernstige geval beland je kassiewijle in de buffetkast van Wilfred. Wat voor effect zou een partijtje rollebollen tussen de lakens op Remco en Paula hebben? Ik kan mij er niks bij voorstellen… 

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op Videoland kan je de avonturen terugkijken van MAFS 2023 deelnemers Maarten & Richelle, Loes & Wichian, Martijn & Nicole, Remco & Paula, Cathalijne & Laura en Wilfred & François.

Beeld bron: Still Tv RTL 4 / MAFS 2023

Home » Televisie » aflevering 10 seizoen 8 Married at First Sight 2023