Married at First Sight: Bedenk goed wat je met je laatste slok wijn doet

MAFS 2023

Heb jij wel eens dat iets zoveel indruk op je maakt en je ineens even helemaal vergeet wat je aan het doen was? Dat had ik vandaag tijdens Married at First Sight 2023 bij ruzie nummer 537 van deelnemers Martijn en Nicole.

Sorry als ik wat warrig overkom zo aan het begin van dit artikel. Ik ben nog een beetje van mijn a propos. Zal even bij het begin beginnen. Mocht het verhaal niet duidelijk zijn, geef dan even een gil. Niet dat ik je ook daadwerkelijk hoor hier achter mijn pc, maar het idee is leuk.

Gewapend met een zak paaseitjes lag ik onderuit op de bank Married at First Sight te kijken. Ik had een ultra verantwoorde salade gegeten als avondeten en was zo trots op mijn gezonde uitbarsting, dat ik simpelweg niet anders kon dan het vieren met een chocolaatje of 2… (3.., 4.., 5.., veel).  Ik had net een paasei in mijn mond gestoken toen er een onheilspellend muziekje uit de tv klonk. Verschrikt keek ik op en zag Nicole in beeld.

Blik op onweer in Married at First Sight

De blik in haar ogen stond op onweer en woest deed ze haar beklag over Martijn. Op zich nog niet eens zo heel verrassend. Nicole en Martijn hadden immers al een hele dag(!) geen ruzie gehad. Een blind paard kon aan zien komen dat er weer storm op komst was tussen de tortelduifjes. Wat ik niet aan zag komen, was dat Nicole een glas rode wijn in het smoelwerk van Martijn had gesmeten.

Van schrik hield ik mijn adem in zonder erbij stil te staan wat ik aan het doen was. Tegen de tijd dat ik tot de conclusie kwam dat het leven zonder adem halen wel erg kortstondig is en ik naar adem hapte, schoot het paaseitje wat nog in m’n mond zat linea recta mijn luchtpijp in. Aangezien dit niet mijn eerste rodeo is en ik niet zo snel in paniek raak, wierp ik mezelf op maaghoogte tegen de punt van de eettafel. Het arme hazelnootpraliné paaseitje ‘heimlichte’ zichzelf richting uitgang en rolde onder de kast.

Wake up call

Oké, bovenstaand verhaal is natuurlijk enorme kolder, maar het punt wat ik probeer duidelijk te maken is dat dit exact het niveau is waar Married at First Sight deelnemers Nicole en Martijn aan voldoen. Ruzie maken over wie het beste auto kan rijden, aan de handrem trekken van een rijdende auto en met een glas wijn smijten zodra je verbale kwaliteiten het te wensen overlaten. Om vervolgens in het voorstukje van de volgende aflevering van MAFS elkaar weer een knuffel te geven.

De grillige fratsen van Nicole en Martijn claimen alle aandacht van de kijkers. Hierdoor blijven de overige deelnemers als een gemist hoopje oud vuil in het rommelhok van de aflevering liggen. Het is triest dat het bespottelijke gedrag van een stel dwazen zo de overhand neemt. Dit doet geen recht aan de mensen die wel met de juiste intenties aan MAFS meedoen. 

Tijd om te staken

Dit is de reden waarom ik besloten heb te gaan staken. Ik strijd voor minder Nicole en Martijn in de media! We gaan vanaf nu onze aandacht besteden aan Married at First Sight koppels Loes & Wichian, Wilfred & François, Remco & Paula, Maarten & Richelle en Cathalijne & Laura. O ja, en natuurlijk strijd ik ook voor meer paaseitjes, verplicht uitslapen op maandagochtend en wereldvrede. Staken jullie gezellig met me mee?

Morgenavond laat (woensdag 24 januari), kunnen jullie genieten van een gloednieuw artikel over de MAFS 2023 koppels die zich wél weten te gedragen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op Videoland kan je aflevering 8 van MAFS 2023 terugkijken en genieten van de avonturen van Maarten & Richelle, Loes & Wichian, Martijn & Nicole, Remco & Paula, Cathalijne & Laura en Wilfred & François.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / MAFS 2023

Home » Televisie » aflevering 8 seizoen 8 Married at First Sight 2023