Married at First Sight: Bruidegom krijgt de zenuwen van schoonmoeder

Married at First Sight 2023

Het is het gesprek van de dag, zowel op social media als op kantoor. Half Nederland is in de ban van MAFS 2023. Met name het gedonderjaag tussen Married at First Sight deelnemers Nicole en Martijn houdt de gemoederen flink bezig. Niet alleen de bekvechtende koters krijgen het vonnis van de kijkers over zich heen, maar ook de experts moeten er flink aan geloven.

Waarom hebben de experts niet eerder ingegrepen? Het lijkt dé grote vraag van vandaag. ‘Foei toch, wat een schande!’ Maar lieve mensen, zeg nou eens even heel eerlijk, hadden jullie écht gewild dat de Married at First Sight experts hadden ingegrepen voordat de pleuris uitbrak bij Nicole en Martijn? 

Bekentenis van een columnist

Ik zal dan wel een waanzinnig vals takkenloeder zijn, maar ik had de heisa tussen die Martijn en Nicole voor geen goud willen missen. Het enige wat ik betreur is dat er niet nog meer beeldmateriaal van is. Ik zou mijn kleine teen ervoor opgeven om de scène te zien waarbij Nicole in hysterica modus aan de handrem trekt terwijl Martijn een driftbui à la Donald Duck heeft. 

Man, ik zou er zelfs een Oscar voor kleien, een Kalf voor goud spuiten en een Televizier-Ring voor punniken. Zo graag had ik die scène willen zien. Maakt mij dat een slecht persoon, so be it. Zet de voordeur van de hellepoort maar vast open en stook het daar alvast lekker warm. Het is immers al koud genoeg deze winter.

Hoe gaat het met?

Hoe gaat het met de deelnemers van Married at First Sight 2023 die zich tot nu toe wel redelijk volwassen gedragen? Tussen Loes en Wichian worden langzaam de eerste verschillen in hun karakter zichtbaar op de ochtend van hun vertrek naar de huwelijksreis in Tenerife. Defensie-man Wichian is eraan gewend om punctueel te zijn en zit chaotische Loes achter haar vodden. Gelukkig is onze Loes niet de moeilijkste en vindt ze het allemaal best. Ik ben blij om te zien dat ze zich niet laat opnaaien. Al weet ik niet of haar kalme reactie eenmalig is of dat ze dit vaker gaat accepteren van Wichian in MAFS 2023.

Geflapper

Richelle en Maarten zweven nog altijd op hun roze wolk en lijken nog niet uit de droomvlucht te willen stappen. Om eerlijk te zijn ben ik inmiddels uit hun huwelijksroes ontwaakt en begin me zelfs een klein beetje te irriteren. Hartstikke onterecht, want het is een ontzettend leuk stel. Maar grote goedheid wat begint dat Twentse accent van Maarten op mijn zenuwen te werken. 

Zodra ik Maarten hoor praten, krijg ik last van een spastisch zenuwtrekje bij m’n rechter neusvleugel. Ja, daar kan je om lachen, maar het is behoorlijk vervelend hoor. Want bij MAFS 2023 deelnemer Wilfred heb ik het tegenovergestelde, daar begint mijn linker neusvleugel wild te flapperen zodra ik zijn accent hoor. Kun je nagaan wat er met mijn neus-spatlappen gebeurt zodra Wilfred in beeld komt vlak nadat Maarten in beeld is geweest. Een debiele gans die probeert op te stijgen is er niks bij.

Godzijdank heeft François wel een partij stabiele neusvleugels die het accent van Wilfred prima kunnen verdragen. En dat is maar goed ook, want hij stijgt liever op een viervoeter en neemt zijn geliefde mee op een romantische date te paard. Na afloop van de date staat zelfs de champagne al klaar en drinken de heren op het strand een glaasje bubbels bij zonsondergang. Goed bezig François! 

Daar komt de bruid

Voor Married at First Sight deelnemers Paula en Remco is het een van de spannendste dagen van hun leven. De bruid lijkt super onzeker te zijn of ze wel in de smaak zal vallen bij haar aanstaande echtgenoot. De echtgenoot in kwestie was aanvankelijk niet onzeker, tot het moment dat schoonmoeder binnen kwam walsen en hem onderwierp aan een CIA waardig kruisverhoor. Het was een bijzonder moment dat Remco niet gauw zal vergeten. Gelukkig is hij na afloop van de ondervraging wel even zenuwachtig als Paula, dus is het toch nog een match geworden. 

Wordt vervolgd

Nou dat was het alweer met het Married at First Sight (leed)vermaak voor deze week. Kijken jullie ook zo uit naar de volgende aflevering? Zou Nicole volgende week haar boek over moordmysteries al uit hebben? Laten we hopen dat ze zich niet al te veel in het boek heeft ingeleefd en haar gelofte ‘tot de dood ons scheidt’ niet letterlijk neemt.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij de laatste ontwikkelingen van de deelnemers gemist of ben je nieuwsgierig naar de schoonmoeder van Remco? Op Videoland kan je aflevering 7 van MAFS seizoen 8 terugkijken en de avonturen zien van Maarten, Richelle, Loes, Wichian, Martijn, Nicole, Remco, Paula, Wilfred en François.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 7 seizoen 8 Married at First Sight 2023