Married at First Sight: Hartverscheurend einde voor Wilfred en François

Married at First Sight 2023

Het heerlijk avondje is gekomen, de eindgesprekken van Married at First Sight. Dat spannende moment waarop we het verlossende antwoord krijgen op de vraag ‘Blijven ze getrouwd?’ Vanavond bijten François & Wilfred en Loes & Wichian het spits af, maar voor het antwoord van de rest van de MAFS 2023 koppels zullen we nog even moeten wachten tot de aflevering van morgen. Behalve de sneaky bastards die stiekem Married at First Sight vooruit kijken op Videoland. 

Voorzorgsmaatregelen

‘Gij zult niet janken’, staat er met zwarte letters op de gele Post-it die op het midden van mijn televisie is geplakt. Dat ik daardoor de helft van het scherm niet zie boeit me niet. Dit keer gaat het mij lukken en doorsta ik de eindgesprekken van Married at First Sight zonder lekkende ogen. 

Op het A4 papier wat ik op het dressoir heb geplakt staan foto’s uitgeprint. Boven de afbeeldingen is de volgende tekst te lezen: ‘Denk aan kunstgebitten, oude vieze mannetjes, druipers en vrouwen met haar op de bovenlip. Ik hoef jullie denk ik niet uit te leggen wat er op de bijbehorende foto’s staat. 

Het gaat mij lukken, ik ga niet janken bij de eindgesprekken van de koppels. Geen opgezwollen ogen, snot tot onder mijn ellenbogen en al helemaal niet levend begraven worden onder een berg van doorweekte zakdoekjes. Ik ga niet…. 

KAK! 

Wilfred en François zitten als eerste op de bank bij tegenover Carlo Boszhard en de MAFS experts. Na een paar minuten gaan mijn traanbuizen op volle kracht open. François voelt zich schuldig omdat alle elementen voor de match aanwezig zijn, maar hij geen aantrekkingskracht voelt. En Wilfred wil geen vriendjes meer blijven uit angst voor de pijn.  

Het liefst zou ik Wilfred door elkaar schudden en hem op het hart drukken om nog niet op te geven. Er lijkt toch echt wel iets van gevoel te zitten bij François en wellicht is de grijze knapperd gewoon een traag op gang komende diesel. Geef niet op Wilfred! 

‘Ja hallo, doe verdorie iets!’, roep ik naar de MAFS experts op televisie, terwijl een stortvloed aan tranen over mijn wangen biggelt. ‘Houd die knuppels tegen! Bind ze van mijn part aan elkaar vast met een bungeejump touw en mieter ze van een berg. Adrenaline werkt volgens jullie toch zo goed om gevoelens van verliefdheid te activeren?’

O jee

Voorafgaand aan de Married at First Sight aflevering van vanavond heb ik alle zakdoekjes en tissues uit huis verbannen. Ook elke vorm van troostvoer, van chocolade tot wijn, heeft de woning moeten verlaten. Alles om te voorkomen dat ik ten prooi zou vallen aan de jank-je-rot achtbaan die onlosmakelijk aan de eindgesprekken verbonden is. En dus precies ook alles wat ik nu zo hard nodig heb om mijn emoties weer onder controle te krijgen. ‘Ja Joor, dat was weer een slimme actie van je’, zeg ik op een sarcastische toon terwijl ik mezelf een iets te hard schouderklopje geef.

Dan gebeurt er iets onverwachts tijdens het eindgesprek van het MAFS 2023 koppel Loes en Wichian. Expert Eveline barst in tranen uit. Zelfs zij komt niet ongeschonden uit de strijd tijdens de eindgesprekken. ‘Woehahaha lekker voor je’, roep ik richting Eef. Ondertussen weet ik niet meer of ik jank van het lachen of lach van het janken, maar wat maakt het ook uit. Loes en Wichian blijven getrouwd en gaan hopelijk samen een heerlijke toekomst tegemoet.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij aflevering 20 van MAFS 2023 gemist? Op Videoland kun je de avonturen van de koppels terugkijken en de eindgesprekken zien van MAFS 2023 Loes & Wichian en François & Wilfred.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 20 seizoen 8 Married at First Sight 2023