Married at First Sight: Wilfred verdrietig om spoorloze vlinders

Married at First Sight 2023

Potverdorie! Zaten we gisteren nog lekker te chillen op onze roze wolk, besluiten Married at First Sight deelnemers Wilfred en François ineens het bijltje erbij neer te gooien. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik zag dat dus echt even niet aankomen. Laatst zaten de heren nog helemaal happy de peppie met elkaar te pronken bij vrienden en nu is het plotsklaps voorbij.

Vlinders, worden die gevleugelde beesten niet gewoon enorm overschat? Wat is het toch, de magie waar we met zijn allen zo hard naar op zoek zijn? Blauwtjes lopen, eelt op je ziel of zelfs vol op je plaat gaan tijdens de jacht naar een stel fladderende insecten. 

Zit je maandverbandje verkeerd om ofzo?

François heeft geen vlinders. Dat is natuurlijk enorm jammer, maar laten we vooral de levensduur die krengen niet overschatten. Hoeveel getrouwde stellen zijn er daadwerkelijk die na enkele jaren nog steeds een legioen aan insecten door hun buik voelen vliegen? Dames voelen jullie wat fladderen in je maagstreek als je vent onderuitgezakt op de bank zit met een pot bier in zijn klauwen en met een sixpack die in de loop der jaren is getransformeerd in een ‘niks-pack’? En dan heb ik het nog niet eens over scheten laten in bed en staand plassen alsof ‘ie een gazon aan het sproeien is.

Heren, voelen jullie vlinders door je dikke darm wapperen zodra vrouwlief bijna je kop eraf bijt omdat ze toevallig ongesteld is? Alsof het jouw schuld is dat ze elke maand zowat half dood bloed. Dat heb jij toch zeker niet verzonnen? Nee toch, nou dan! Sterker nog, door de kolere vlinders die ooit in je buik de boel hebben aangevreten, zit jij nu al jaren met die vrouw opgescheept. 

Alles is vergankelijk 

Vlinders zijn leuk, maar ook die gaan op een dag dood. Wat er overblijft tussen geliefden nadat de fladderende insecten zijn gaan hemelen, dát is wat er op lange termijn echt toe doet. 

Ik denk dat MAFS 2023 deelnemers François en Wilfred zich niet zo druk moeten maken om die vliegbeesten. Ga van mijn part naar Intertoys, koop een schepnet en ga in de vlindertuin vlinders vangen, als die insecten echt zo belangrijk voor je zijn. Maar verwacht niet van jezelf dat je binnen 5 weken al kriebels in je buik voelt voor een partner die je nog maar amper kent. Het avontuur begint immers pas echt als de camera’s weg zijn. 

Hoop, geloof en liefde

Nu ben ik natuurlijk geen expert op liefdesgebied en naar mijn advies luisteren is misschien wel het domste wat iemand kan doen, maar kan iemand alsjeblieft tegen Wilfred en François zeggen dat ze het bijltje er niet al te snel bij neer moeten gooien in MAFS 2023. Sluit de heren desnoods op in het glazen huis voor een paar maanden. Plak ze aan elkaar vast met duct tape, flikker er nog een paar tyraps omheen en laat ze hele dagen verplicht naar Sky Radio luisteren. Het maakt niet uit wat, maar doe iets! 

Als het Married at First Sight deelnemers Wilfred en François al niet lukt om samen te blijven, is er dan überhaupt nog wel hoop op liefde? Is er nog hoop voor mij? Eigenlijk moeten ze bij elkaar blijven voor het welzijn van de mensheid. De hele wereld gaat naar de klote en nu gaan Wilfred en François ook nog eens uit elkaar. Als we het zo bekijken zijn de heren best egoïstisch bezig. Dus ophouden met dat gezeik over die kutvlinders en geef ons het sprookje terug.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij aflevering 17 van MAFS 2023 gemist waarin Wilfred & François ons van een roze wolk afdonderen? Op Videoland kan je de avonturen terugkijken die je gemist hebt van Married at First Sight 2023 deelnemers Maarten & Richelle, Loes & Wichian, Martijn & Nicole, Remco & Paula, Cathalijne & Laura, Wilfred & François en Patricia & Stephan.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 17 seizoen 8 Married at First Sight 2023