Married at First Sight: Lekker natrappen tijdens het groepsdiner

Married at First Sight 2023

Wat heerlijk om weer lekker voor de buis te kruipen en te smullen van een nieuwe aflevering van Married at First Sight 2023. Gisteravond moest ik helaas wegens ernstige persoonlijke omstandigheden mijn geliefde MAFS 2023 column uit handen geven aan collega Sandy. Dat viel mij erg zwaar, maar ik had geen andere keus. Bob lag op sterven en ik kon mijn trouwe vriend niet aan zijn lot overlaten.

Gelukkig is het met een sisser afgelopen. Bob de goudvis blijkt namelijk een masters degree te hebben in hypochondrie. Heb ik daarvoor MAFS gemist! Nee hoor, alle gekheid op een stokje. De enige vis die ik in huis heb, is een bevroren kabeljauwfilet in de vriezer en ik denk dat de kans klein is dat die nog gaat zwemmen. Ik heb gisteren verstek laten gaan, omdat ik druk bezig was met verhuizen.

Het groepsdiner

Maar goed, genoeg geluld over goudvissen met de mannengriep. Laten we het eens hebben over het allereerste groepsdiner van MAFS. Wat een tenenkrommende vertoning vond er plaats tijdens het etentje. De deelnemers moesten elkaar een rapportcijfer geven. Nu is zoiets sowieso al behoorlijk dubieus. Dat moet je gewoon niet willen. De meeste deelnemers kwamen er nog vrij goed vanaf. Het is tenslotte wel zo netjes om elkaar niet helemaal af te branden op televisie. Eén koppel had hier echter schijt aan en besloot elkaar lekker een trap na te geven. Married at First Sight deelnemer Remco gaf Paula een 3+ en zij beantwoordde zijn steek onder water met een 1

Natuurlijk waren de lovebirds niet te beroerd om het rapportcijfer toe te lichten en zo nog even heerlijk in elkaars bloedende hart te stampen. ‘Warmte, dat heb ik niet gevoeld’, zei Remco terwijl hij zijn pruillip naar voren perste en met waterige puppy ogen de camera in keek. Paula kaatste de bal terug door te zeggen: ‘Ik heb vanaf het begin gezegd dat ik een spontane man wil.’ Haar houding straalde zoveel kou uit dat alle aanwezigen bij het diner direct last kregen van wintertenen. 

Gezellig hè

De sfeer van het etentje was hierna goed naar de knoppen en Loes verliet al vroeg het dinerfeestje. Als je het als persoon voor elkaar krijgt om blij ei Loesepoes in een paar uur total loss te krijgen, dan moet je toch eens bij jezelf te rade gaan. De sfeer vernachelen tijdens het groepsdiner in een ruimte vol vrolijke MAFS deelnemers, dat kun je wel overlaten aan Remco en Paula. Al zal het filmpje van Martijn en Nicole zeker ook aandeel hebben gehad.

Somber zet ik de tv uit. De stemming van het Depri Duo heeft ook vat op mij gekregen. Zoveel zelfs, dat ik het bijna jammer vind dat ik geen hypochondrische goudvis met de naam Bob heb. Een avond zijn staartvinnetje aaien, had mij waarschijnlijk een beter gevoel gegeven dan wat ik over heb gehouden na aflevering 15.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op Videoland kan je de avonturen terugkijken die je gemist hebt van MAFS 2023 deelnemers Maarten & Richelle, Loes & Wichian, Martijn & Nicole, Remco & Paula, Cathalijne & Laura, Wilfred & François en Patricia & Stephan.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 15 seizoen 8 Married at First Sight 2023