De avonturen van de deelnemers van Daar Gaan Ze Weer

Neem een aantal oud-deelnemers van diverse reality programma’s die met iets nieuws bezig zijn in hun leven, stof ze af, stuur er een cameraploeg op af en voilà een nieuw format is geboren. In Daar Gaan Ze Weer volgen we onder andere Aadje en Richard die we kennen uit Ik Vertrek, Caroline die de liefde zocht in B&B Vol Liefde en Jacobien en Arjen waarvan we de aanloop naar hun eerste kindje konden volgen in Kerels met een Kleintje.

Richard en Aadje starten nieuw bedrijfje in Daar Gaan Ze Weer

Aadje en Richard emigreerden in 2020 in Ik Vertrek naar het Spaanse Calpe, waar ze nu een succesvolle B&B runnen. Ze zijn daar heerlijk op hun plek en hebben sinds kort ook een party-rental bedrijfje. Het loopt nog niet storm en daarom besluit het stel wat te gaan netwerken op een oer-Hollandse haring-party. De B&B eigenaren zijn drie jaar na dato nog niet erg ingeburgerd en hebben voornamelijk contact met andere Nederlanders.

Richard en Aadje hebben na het binnenharken van drie nieuwe opdrachten op het Nederlandse feestje in Spanje wel een harinkje verdiend. Waar ieder ander het glibberige rauwe visje aan de staart het ruim in laat glijden eet Ries zijn vissie van een bordje met mes en vork. Tot grote hilariteit van Aadje die smalend zegt ‘Hij is bang dat zijn vingers naar vis stinken’. Als dat een reële angst is van de B&B eigenaar zal hij wel dankbaar zijn dat hij van de herenliefde is, want vader Cats zei al gewis ‘een goede flamoes die stinkt naar vis’.

Caroline uit B&B Vol Liefde verruilt Oostenrijk voor Italië

Haar B&B Vol Liefde avontuur gaf Caroline in Oostenrijk geen fladderende vlinders in haar buik of stomende nachten tussen de lakens. Nadat ze haar bedrijf in Oostenrijk moest verkopen tijdens de Corona crisis woonde ze weer een poosje in Nederland. Het bloed kruipt echter waar het niet gaan kan en de vrijgezelle blondine pakt haar koffers weer om dit keer neer te strijken in Italië. Nog altijd raak ik enorm afgeleid van de oogopslag van Caroline. Alsof haar ogen een soort aanloopje nemen om zich vervolgens zo wijd mogelijk open te sperren.

In Pesaro Italië vindt Caroline in Daar Gaan Ze Weer een prachtig complex met 5 appartementen en zwembad. Het ziet er idyllisch uit en ik begrijp waar haar verliefdheid vandaan komt. Aangezien de hypotheek nog niet rond is, zal ze de komende tijd in een B&B in de omgeving verblijven met hondje Roos. Caroline is avontuurlijk, ze ziet er goed uit en lijkt me echt een lieverd, dus kan iemand me vertellen waarom ik in hemelsnaam zo de kriebels van die vrouw krijg? Is het de manier waarop ze met die keffer communiceert of komt het puur en alleen door die ogen?

De bijzondere namen van de kinderen van Arjen en Jacobien

Arjen, die inmiddels gepromoveerd is tot een kerel met 3 kleintjes, is met zijn liefde Jacobien neergestreken in het Italiaanse Ostuni in Daar Gaan Ze Weer. Ze willen daar het huisje, waarin ze nu wonen gaan verhuren aan toeristen en zelf hun intrek nemen in de villa op het terrein. Nou ja, villa is een groot woord voor een paar stenen muren. Jacobien vindt het vast lekker bekken en wie ben ik om Bientje dat te ontnemen? De moeder van drie kinderen heeft het namelijk al zwaar genoeg zonder stromend water in haar stulpje.

Gelukkig heeft ze haar Gucci-loafertjes nog wel bij de hand, want madame houdt van stijl en klasse en dat is op dit moment verder ver te zoeken. Dochter ‘Fleurietje’ gaat voor het eerst op schoolreis en Jacobien gaat daar tenenkrommend theatraal mee om. Als bij mij ook nog eens het besef indaalt dat de kinderen Brunello, Barollo en Fleuri alle drie zijn vernoemd naar wijnen krijg ik onnoemlijke zin om een fles open te trekken om dit te verwerken. Voor het programma Daar Gaan Ze Weer van start ging, had ik geen idee wie Arjen en Jacobien waren en dat had ik eigenlijk liever zo gehouden …

Meer artikelen lezen over het RTL4 programma Daar Gaan Ze Weer

Beste lezers, dankzij jullie steun is Tv-Vrouw een succes!
Wil je ons helpen?
Deel dit artikel dan via de deelknop bovenaan dit artikel of volg ons op social media.
Sandy Eireiner redacteur Tv-Vrouw

Sandy Eireiner is tv-recensent, redacteur, sarcastofiel, badass granny en soms gewoon zichzelf.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Daar Gaan Ze Weer / Arjen en Jacobien / 2024

Op televisie wordt seizoen 1 van Daar Gaan Ze Weer elke dinsdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdienst Videoland zijn de afleveringen met Aadje & Richard, Caroline, Arjen & Jacobien die je hebt gemist terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 2 seizoen 1 Daar Gaan Ze Weer 2024