Patricia Paay overprikkeld door Kroes in Chateau Meiland VIPS

Niemand minder dan vedette Patricia Paay en volkszanger Wolter Kroes zijn te gast bij Martien en zijn familie in aflevering 8 van Chateau Meiland VIPS. Waar je in eerste instantie enige hysterie zou verwachten van La Paay blijkt het vooral Kroes te zijn die nogal druk en aanwezig is. Allemachtig, wat heeft die man geslikt of is hij net vergeten te slikken?

Patricia Paay en Wolter Kroes zijn te gast in Chateau Meiland VIPS

Als ik zeg druk, dan bedoel ik eigenlijk dat het gedrag van Wolter Kroes in Chateau Meiland VIPS ergens tussen een ADHD’er met een chronische angst om niet gehoord te worden en Teigetje uit Winnie de Pooh hangt. Na tien minuten ben ik al vol in mijn kop van de zanger en ook de inmiddels niet meer zo piepjonge Patricia lijkt wat verwerkingsproblemen te hebben. De familie Meiland zelf vindt het uiteraard allemaal enig en giert gezellig met hem mee.

Patricia Paay is nog maar net over de drempel als het gesprek over haar vorig jaar overleden moeder gaat die niet bepaald aan wiegendood is gestorven. De krasse vrouw is maar liefst 97 jaar oud geworden! La Paay hoopt dat ze eerder zal gaan hemelen, maar als het erop lijkt dat ze ook een oud kraslotje wordt, gaat ze aan de drugs. ‘Ik wil niet zo oud worden hoor, dat vind ik niet leuk’, zegt ze stoïcijns. Ik hoop dat ze al een dealer heeft onder de sneltoetsen van haar telefoon, want de zangeres tikt inmiddels ook de 75 bijna aan.

Martien en Maxime Meiland worden ongemakkelijk van naaktmodel

Erica en Montana Meiland nemen hun gast Wolter Kroes mee naar de kroeg. Niet om even lekker door te zakken en lazarus te dansen op de bar, maar om te drummen. De zanger is ofwel wat mopperig van aard of hij past zich snel aan, want hij mekkert onderweg al als de depressieve geit van mijn buurman. Hij heeft een stijve arm, zijn bril is beslagen en aan het drumstel dat klaar staat in het café mankeert meer dan aan het nooit startende oude barrel van mijn moeder.

mensrelatie_300x250_v2

Martien en Maxime zijn ondertussen met Patricia Paay aangekomen bij hun activiteit in Chateau Meiland VIPS. Ze gaan in Noordwijk een naaktportret schilderen. Het mannelijke model is meer dan klaar om al zijn glorie te delen met televisie kijkend Nederland, maar de Meilandjes blijken preutser dan preuts. ‘Ik word hier zo ongemakkelijk van’, kirt Maxime die net als haar vader verwoed probeert niet te veel op haar netvlies te krijgen van het met een ananas bedekte geslachtsdeel. Verbazend omdat vader en dochter mij toch beide niet vies lijken van een onsje vleeswaren.

Het was zo leuk, echt geweldig genoten!

Als Patricia Paay en Wolter Kroes de volgende ochtend na de ‘week up kul’ van Martien aan het ontbijt verschijnen in Chateau Meiland VIPS kan ik mij niet aan de indruk onttrekken dat ze blij zijn dat het logeerpartijtje in pension Code Rosé erop zit. Uiteraard proberen Kroes en Paay dat hardnekkig te ontkrachten door te roepen dat het enig was en dat ze zo genoten hebben van de geweldige familie Meiland. Ik kom echter niet uit een paasei, hè …

Klik hier om naar alle artikelen over Chateau Meiland te gaan.

Beste lezers, dankzij jullie steun is Tv-Vrouw een succes!
Wil je ons helpen?
Deel dit artikel dan via de deelknop bovenaan dit artikel of volg ons op social media.
Sandy Eireiner redacteur Tv-Vrouw

Sandy Eireiner is tv-recensent, redacteur, sarcastofiel, badass granny en soms gewoon zichzelf.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Chateau Meiland VIPS / Wolter Kroes / Martien Meiland / 2024

Het programma Chateau Meiland VIPS wordt elke maandag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingdiensten KIJK en NLziet is de aflevering met Koen Kardashian en Catherine Keyl terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 5 seizoen 1 Chateau Meiland VIPS 2024