Married at First Sight: Bedenk goed wat je met het eerste kusje doet

Married at First Sight 2023

Wat zijn ze schattig samen, Married at First Sight stelletje Maarten en Richelle. De verliefde tortelduifjes zijn zo mierzoet dat het glazuur bijna van je tanden afspringt. Saampjes golfen, alvast kindernamen bedenken en knus met de familie een broodje kroket nuttigen. Normaal gesproken krijg ik van dit soort gezapigheid braakneigingen, maar op de een of andere manier kan ik het van dit MAFS koppel van het 2023 seizoen prima verdragen. 

Ook de klefheid van Cathalijne en Laura is prima te pruimen. De plaagstootjes over en weer afgewisseld met verliefde blikken. Of wat dacht je van Married at First Sight deelnemers Loes en Wichian? Die zijn al helemaal het ultieme voorbeeld van schattigheid.

Help!

Beste lezers, het is echt goed mis… MAFS is voor mij wat kryptonite voor Superman is. Mijn vlijmscherpe pen is getransformeerd in een zuurstokroze wasco krijtje en mijn scherpe blik is ook al dagen zoek. Zuchtend en zwijmelend hang ik voor de buis. En dan te bedenken dat uitgerekend ik onlangs de liefde voorgoed naar het land der fabelen heb verwezen nadat mijn vriend over de poes van een ander mokkel is gestruikeld. 

Vriend is inmiddels verbannen richting de brandstapel met irritante exen en het liefst zou ik alle mannen op deze aardkloot afzeiken terwijl ik mokkend met een bak ijs onder een dekentje verscholen op de bank zit. Maar in plaats daarvan zit ik met een grijns van oor tot oor als een verliefde bakvis naar de tv te staren. De softie in mij is ontwaakt en het is allemaal de schuld van dat pokke programma.

Wat als…

Zal ik mij dan toch maar opgeven voor het volgende seizoen van het trouwprogramma? Ik wil eigenlijk ook best een Maarten of Wichian. Ook Cathalijne zou nog best leuk zijn, ondanks dat ik niet op vrouwen val. Maar wat als je gematched wordt met een zuurpruim van de bovenste plank? Ik noem geen namen, want dat is lullig, maar als ik een naam zou noemen dan zou het beginnen met Rem en eindigen op Co. Dan ben je goed de sigaar, als je zo’n type à la mierenneuker op je bord geschoven krijgt.

Bij de naam van de MAFS 2023 deelnemer die ik niet zal noemen, moet ik telkens denken aan een reclame uit 1996. Het ging over een olifant met een enorm goed geheugen. Het slurfdier werd ooit gepest door een klein jongetje dat een snoepje vlak voor de neus van het dier hield, om het vervolgens weer snel weg te trekken en het snoepje zelf op te eten. Jaren later kwam de olifant de jongen, die inmiddels een volwassen man was geworden, tegen. Het dier bedacht zich geen moment en ramde zijn slurf vol op de bakkes van de jongvolwassen man. De slogan van de reclame was: ‘Bedenk goed wat je met je laatste Rolo doet.’ 

Vervang het Rolo snoepje dat de olifant aan zijn neus voorbij zag gaan door het kusje van Paula tijdens haar huwelijksplechtigheid in Married at First Sight en je hebt bijna hetzelfde verhaal. Een verbitterde slurf met wrok die achteraf nog even een flinke klap uitdeelt. 

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op Videoland kan je de avonturen terugkijken die je gemist hebt van MAFS deelnemers Maarten & Richelle, Loes & Wichian, Martijn & Nicole, Remco & Paula, Cathalijne & Laura, Wilfred & François en Patricia & Stephan.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 16 seizoen 8 Married at First Sight 2023