Married at First Sight: Heeft de liefdespijl doel getroffen bij Loes?

MAFS 2023

We zijn alweer aangekomen bij aflevering 5 van MAFS en Cupido lijkt steeds vaardiger te worden in het schieten van zijn liefdespijlen. Hoewel hij bij Married at First Sight 2023 deelnemers Martijn en Nicole faliekant mis schoot, weet die kleine rakker bij de koppels daarna wel het doel te raken. Matchmaking is net als pannenkoeken bakken, de eerste mislukt altijd. Kijk maar naar het eerste koppel van het vorige seizoen van MAFS. Astrid en Sander waren ook de eerste pannenkoek en zijn inmiddels gescheiden. Geen stroop of suiker kon dat nog voorkomen.

Maarten en Richelle

Bij Married at First Sight deelnemers Maarten en Richelle zit de pijl van de liefde stevig verankerd. Ik heb zelfs het idee dat ik al een kleine vlinder bij Maarten zag ontsnappen toen hij stiekem een boertje liet. Bij Richelle heb ik nog geen gevleugelde insecten in de buurt van haar buikregio gezien, maar wellicht hebben die rupsjes iets langer de tijd nodig om te ontpoppen. Waarschijnlijk een ander soort vlinder.

Hopelijk loopt Maarten niet te hard van stapel en biedt hij zichzelf niet met een roze strik om zijn nek op een presenteerblaadje aan. Het zijn namelijk echt niet alleen mannen die willen jagen. Nu kan en wil ik niet namens alle vrouwen spreken, maar ik houd persoonlijk wel van een uitdaging en beetje tegengas. Dat maakt het verlangen alleen maar groter en laten we wel wezen, verlangen naar iets is toch heerlijk? 

Wichian en Loes

De pijl bij Wichian zit ook wel stevig. Hij moest even met zijn ogen knipperen toen bleek dat Loes geen dame met blond haar en blauwe ogen was, maar al snel begonnen diezelfde ogen te stralen. Maar heeft de liefdespijl ook doel getroffen bij Loes? Ik vind het lastig te interpreteren of ze glimlacht vanuit enthousiasme, gierende zenuwen of beleefdheid. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat de pijl die Cupido op Loes had gericht, per abuis verstrikt is geraakt in haar prachtige bos donkere krullen. Kwestie van de schaar er in, dus ik zie nog wel mogelijkheden.

Achter de mooie lach en grote Bambi ogen van Loes lijkt een pittige meid te schuilen. Zo eentje waar je geen ruzie mee wil hebben. Ik zie haar gerust met de deegroller achter Wichian aan rennen en begrijp steeds beter waarom de MAFS experts haar aan een militair hebben gekoppeld. Tot nu toe is dit van alle Married at First Sight koppels wel het stel waar ik mij het meest op verheug. Dat het vuurwerk gaat worden is zeker, maar hebben we hier te maken met siervuurwerk of een strijker?

François en Wilfred

Hoe gaat het nu met de pijl van Married at First Sight deelnemers François en Wilfred? Dat pijltje wiebelt enigszins, er zit een beetje speling op. Wilfred blijkt een ochtendmens te zijn en staat graag voor dag en dauw op om te gaan zwemmen. François daarentegen staat het liefst zo laat mogelijk op en lijkt een wat andere definitie van sporten te hebben. Het is met name zijn duim die hij in ochtenduren traint door te ‘instagrammen’ op zijn telefoon. O ja, en zijn ogen krijgen natuurlijk ook een stevige workout. Vergis je niet hoeveel oogspieren je gebruikt tijdens een film kijken. Zijn de heren yin en yang of is de easy going François zo yin dat Wilfred wel kan yanken?

Martijn en Nicole

Terwijl ik dit stukje aan het tikken ben, valt mij ineens op dat ik het al 3 alinea’s achter elkaar heb over ogen. Ik lijk verdorie wel een kapotte grammofoonplaat. Voor de jongere lezers; een grammofoonplaat is een soort zwarte frisbee uit de prehistorie en maakt een geluid als er een speciale naald overheen gaat. Misschien niet zo’n heldere uitleg… Google het anders maar even tussen TikTok en Instagram door.

De reden dat ik vandaag zo obsessief met ogen bezig ben, is omdat ik knallende koppijn en brandende ogen heb van het gezeik tussen Nicole en Martijn. Hier heeft Cupido echt zijn doel gemist. Het was niet om aan te zien hoe Nicole en Martijn in aflevering 5 van MAFS communiceerden. Ik wil er niet ‘heel de dag in blijven hangen’ en zou er graag ‘zand over gooien’ zoals Martijn dat zo mooi noemt, maar dan alleen als ik eerst een kuil mag graven en die twee blatende echtelieden erin mag gooien vóórdat het zand er overheen gaat.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij de laatste ontwikkelingen van de Married at First Sight deelnemers gemist of ben je nieuwsgierig naar het gekibbel van Martijn en Nicole? Op Videoland kan je aflevering 5 van MAFS 2023 terugkijken en de avonturen zien van Maarten, Richelle, Loes, Wichian, Martijn, Nicole, Wilfred en François.

Beeld bron: Still Tv RTL 4 / MAFS 2023

Home » Televisie » aflevering 5 seizoen 8 Married at First Sight 2023