Married at First Sight: Maarten zwaar onder de indruk van bruid Richelle

MAFS 2023

De drank zit er al goed in bij Married at First Sight 2023 deelnemers Martijn en Nicole en elke vorm van nuchterheid wordt gemist. Of is het de sfeer die er goed in zit? Hoe dan ook, het zit er goed in en het stel druktemakers vertrekt met het vliegtuig naar Italië. Mijn God, je zal er maar mee in het vliegtuig zitten. Twee beschonken lawaaipapegaaien die om het hardst strijden wie er in het middelpunt van de belangstelling mag staan. 

Eenmaal in Italië aangekomen barst de machtsstrijd steeds meer los. Onder het mom van ‘quasi grappige opmerkingen’ proberen Martijn en Nicole elkaar af te troeven als het gaat om hun vaardigheden als coureur. Dat Nicole een eigen rijschool heeft, lijkt de mannelijkheid van Martijn ietwat aan te tasten. Het lukt hem niet om Nicole van haar stuk te brengen en uiteindelijk zoekt hij bevestiging in een 1 op 1 momentje met de camera. ‘Ik vind als man dat je gewoon moet rijden, klaar!’ zegt Martijn, ‘maar ik vind wel dat we veel te lang deden over achteruit parkeren.’ 

Waarom is het nodig is om je kersverse bruid, die nota bene een rijschool heeft, voor de camera voor paal te zetten? Lekker reclame voor je meisje! Al moet ik eerlijk zeggen dat Nicole inmiddels ook behoorlijk op mijn zenuwen begint te werken. Zou ik de enige zijn die hier last van heeft?

De tortelduifjes

Voor Married at First Sight deelnemers Maarten en Richelle is vandaag het moment suprême aangebroken. Ze zijn op van de zenuwen, maar zodra Richelle met haar vader over de rode loper richting het altaar loopt en Maarten met een grijns van oor tot oor ziet staan, weet de bruid dat het goed zit. Richelle valt in katzwijm en ik val gezellig met haar mee, wanneer Maarten zegt: ‘ Wow! Wat zie je er echt prachtig uit, écht fantastisch. Wow, wow, wow.’ Dit is precies dé reactie die je als vrouw van je aanstaande man wil krijgen, wanneer je in je trouwjurk naar het altaar loopt.

Is Maarten eigenlijk wel zo lief van zichzelf? Na de ceremonie zien we Carlo Boszhard praten met vrienden van de bruidegom. De vrienden zeggen: ‘Stap één is gezet, nu de rest nog.’ Vlak daarna ziet de kijker een shot van de bruid en bruidegom. Ze staan apart van de bruiloftsgasten en we horen Maarten zeggen: ‘Nu de rest nog.’ Het zal toch niet zo zijn dat de bruidegom al zijn teksten ingefluisterd krijgt van zijn vrienden via een oortje hè. Dat zou een behoorlijke kat in de zak zijn voor Richelle!

Weten jullie het?

Er is eigenlijk nog iets wat ik mij afvraag over Maarten. Hopelijk weten de lezers van dit artikel er een antwoord op. Maarten schijnt toevallig, maar niet bewust, een huis te hebben gekocht in de straat van zijn moeder. Hoe moet ik dit voor mij zien? Maarten koopt een huis. Op de dag dat hij de sleutel krijgt gaat hij lekker klussen in zijn nieuwe stulpje. Na een paar uur behang afsteken besluit hij even een frisse neus te halen. Maarten stapt de voordeur van zijn nieuwe woning uit en loopt plotsklaps moeders tegen het lijf in de straat. Wat zegt zo’n jongen dan op zo’n moment? ‘Hé woon jij hier ook, da’s toevallig. Kom je hier wel vaker?’

Wichian en Loes

We mogen weer een nieuw stel Married at First Sight 2023 deelnemers verwelkomen, Wichian en Loes. De 34-jarige Wichian werkt als militair bij defensie, is daarnaast een eigen onderneming aan het opzetten én wil trouwen met een volslagen onbekende. Waar haalt hij de energie vandaan? Gelukkig is bride to be Loes een energieke meid die op het eerste gezicht goed bij hem lijkt te passen. Waar zij een kleurrijke, creatieve chaoot is,  kan hij de stabiele rots in de branding zijn.

Wanneer ik Married at First Sight expert Radboud Visser de bruidegom hoor omschrijven wil ik in eerste instantie wegzappen naar een andere zender. Niet vanwege Radje, want dat is een schatje, maar vanwege de woorden ‘militair, structuur en precisie’. Net als MAFS deelneemster Loes ben ik een creatief, ongeleid projectiel. Een ongeleid projectiel wat een pestpokke hekel heeft aan alles wat met structuur te maken heeft. 

Desondanks ben ik uit nieuwsgierigheid blijven kijken. Ik wilde weleens zien hoe die oersaaie gast eruit zag. Wat blijkt, Wichian is een ontzettend leuke gozer, die op een monotone stem na, absoluut niet saai is. Hij is liever dan lief! Zelden heb ik een man gezien die met zoveel liefde en respect met zijn ouders omgaat. Ik geef het niet graag toe, maar ik had maar wat graag in Loes haar trouwschoentjes gestaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij de komst van nieuwe deelnemers Wichian en Loes van het nieuwe seizoen van Married at First Sight in 2023 gemist? Op Videoland kan je MAFS 2023 terugkijken en de avonturen zien van Maarten, Richelle, Loes, Wichian, Martijn, Nicole, Wilfred en François.

Beeld bron: Still Tv RTL 4 / MAFS 2023

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 8 Married at First Sight 2023