Married at First Sight: Stephan lijkt ook een beetje misselijk

Married at First Sight 2023

Als de makers van Married at First Sight zeggen alle koppels bij elkaar in één huis, dan bedoelen ze blijkbaar ook alle koppels. Terwijl ik dit stukje type, staat de aflevering van MAFS 2023 aan en zie ik ineens de boeven bakkes van Martijn in beeld komen. Mijn mond valt zo wijd open dat ik per ongeluk op mijn Ipad kwijl. Dit komt echter niet omdat Martijn bij mij diep gekoesterde gevoelens van intense verliefdheid oproept. En nee, van woest vleselijke verlangens en dierlijke lust is al helemaal geen sprake. 

Het is ‘braak-kwijl’. De overvloed van speeksel die de slijmvliezen in je mond aanmaken op het moment dat je heel erg misselijk wordt. Zoals vroeger tijdens een autorit waarbij ik wagenziek werd omdat mijn vader te hard door de bochten sjeesde. Terwijl ik het restant van de speekselstroom wat nog niet mijn Ipad heeft bereikt probeer weg te slikken, komt ook Nicole in beeld. Oei, dit helpt niet bepaald tegen de misselijkheid

Waarom???

Kan iemand op deze aardbol mij een logische verklaring geven wat de toegevoegde waarde is om Nicole en Martijn uit te nodigen op het koppelsweekend van MAFS 2023? Is dit de beloning die wij als trouwe kijkers krijgen na het uitzitten van 19 afleveringen van Married at First Sight? Sodekanonnen zeg! 

Het doet mij goed om te zien dat ik niet de enige ben die moeite heeft met de overdosis testosteron die Maarten met zijn aanwezigheid de kamer in smijt. Stephan vindt Mister Ciao Ciao maar niks en hoewel ik zo mijn twijfels had over Steph, begin ik hem hierdoor ineens met de seconde leuker te vinden. Best een toffe peer die gast.

De opluchting is groot wanneer ik erachter kom dat Nicole en Martijn na een paar uur weer op huis aan gaan. Uiteraard moet er bij het afscheid van de vechtgenoten nog even een sneertje over en weer uitgedeeld worden. Fijn dat ook Nicole zich weer even van haar beste kant laat zien.

Sorry

Het spijt mij als ik een beetje hard overkom. De tikgeiten van Tv-Vrouw hebben als ongeschreven regel om eerlijk onze mening te geven. Ook als die mening misschien niet zo leuk is om te horen of zelfs tegen de publieke opinie in gaat. De tv-wereld is immers al fake genoeg en niemand heeft er wat aan als wij ook nog eens mee gaan doen met het hele circus.

Ik hou van puurheid en wellicht is het daarom dat Wichian een speciaal plaatsje in mijn verzuurde hart heeft. Het verdriet wat hij tijdens de aflevering van MAFS 2023 van vandaag laat zien is echt en komt keihard binnen. Ik hoop van harte dat Loes vroegtijdig van het MAFS koppelsweekend is vertrokken omdat ze zich ziek voelde en dat er niet meer aan de hand is. Maar eerlijk is eerlijk, ik maak me wel een beetje zorgen..

Na een ranzig kwijlbad is mijn Ipad inmiddels ook gedoopt in zilte tranen. Of het apparaat het overleefd is nog maar de vraag, maar als Loes en Wichian als koppel overeind blijven dan is het mij dat dubbel en dwars waard. 

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op Videoland kan je de avonturen terugkijken die je gemist hebt van MAFS 2023 deelnemers Maarten & Richelle, Loes & Wichian, Martijn & Nicole, Remco & Paula, Cathalijne & Laura, Wilfred & François en Patricia & Stephan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 19 seizoen 8 Married at First Sight 2023