Alle lof voor Olof, de stabiele factor van B&B Vol Liefde

De laatste loodjes van het avontuur zijn in zicht en de wetenschap dat we het straks zonder het liefdesprogramma moeten stellen voelt als een waxstrip die net iets te langzaam van een behaard onderbeen wordt getrokken. Gelukkig is er één man die het verdriet van de B&B Vol Liefde kijkers feilloos heeft opgepikt met zijn astrale antenne en dat is Olof.

Wat zit er achter de lach van Olof verborgen?

In de eerste afleveringen van het seizoen kon ik nog niet echt hoogte krijgen van de grijnzende grijsaard. Hij was vriendelijk en behulpzaam, maar zijn royale Henny Huisman lach wekte toch wat achterdocht. Mijn angst dat Olof zich als een wolf in schaapskleren zou ontpoppen bij een afwijzing van B&B Vol Liefde deelneemster Marian Trott bleek geheel onterecht. 

Ik had op zijn minst verwacht dat de gefortuneerde dame een afgehakt bloedend paardenhoofd tussen haar satijnen lakens zou aantreffen zodra hij in de friendzone terechtkwam. Dat is godzijdank niet gebeurd. En ook de visioenen die ik had van een sadistisch grijnzende Olof die in tijgerleren string al zwaaiend met een reusachtige zweep Marian Trott tot in de nok van haar B&B Vol Liefde zou jagen, zijn niet uitgekomen. 

Zonder Olof is B&B Vol Liefde niet meer hetzelfde 

Loffie oogt namelijk niet alleen heel vriendelijk en attent, maar is oprecht een ontzettend leuke vent! Zo leuk zelfs, dat hij het Marian makkelijker maakt door zelf te vertrekken en zij het ‘slecht nieuws gesprek’ niet met hem hoeft te voeren. Indirect maakt Olof het daarmee ook de kijkers van B&B Vol Liefde een stuk makkelijker om af te kicken na dit seizoen, want B&B zonder Henny 2.0 is hetzelfde als een groot stuk appeltaart zonder appel. Het is en blijft taart, maar de unieke smaak is weg.

De vrolijke man met zijn guitige appelwangetjes zorgde voor een frisse smaaksensatie tussen het melige tantra gemekker en de doordringende lucht van alle narciss(t)en van het programma. Waar het humeur van sommige deelnemers alle kanten op waaide, bleef zijn humeur net zo stabiel als de grote boom waar de appel aan groeide. En zelfs nu geeft Olof ons nog een appeltje voor de dorst, want volgend jaar zomer kunnen we de B&B Vol Liefde ster bewonderen in de romantische comedy film Bed & Breakfast. 

Die Olof toch, van breed grijnzende goedzak (en destijds in mijn ogen een potentiële seriemoordenaar) naar ster op het witte doek in de bioscoop. Het is je gegund man! Geniet ervan en weet dat ook jij op een dag de liefde zult vinden. Lieve Olof, bedankt dat we van jouw B&B Vol Liefde avontuur mochten meegenieten en we zien je graag volgende zomer terug in de film Bed & Breakfast. 

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 34 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023