Married at First Sight: Fusie tussen Remco en Paula van de baan

Married at First Sight 2023

Niemand is onvervangbaar, dat blijkt wel vandaag. Nog voor de tranen van Nicole opgedroogd zijn en de echtscheidingspapieren zijn getekend, hebben de experts van Married at First Sight 2023 al een blik met twee verse deelnemers opengetrokken. Control, alt, delete Martijn & Nicole, die niet per se gemist gaan worden en welkom nieuwe MAFS tortelduifjes Stephan en Patricia. Het is een goede afspiegeling van de huidige tijdsgeest waarin we ons op Tinder een wijsvinger dwarslaesie swipen zodra ons oude ‘liefdesexemplaar’ kuren begint te vertonen. 

Liefde zonder houdbaarheidsdatum

Is er dan geen enkele hoop meer op liefde zoals onze opa’s en oma’s dat kenden? Liefde waarbij men niet meteen de handdoek in de ring gooit zodra manlief je wc heeft onder gespetterd omdat meneer zo nodig staand moest plassen en het richtingsgevoel heeft van een op hol geslagen brandweerslang. Liefde waarbij vrouwen valse heksen mogen zijn op de dagen van de maand dat ze een oceaan aan bloed verliezen. 

Met iets meer verdraagzaamheid en acceptatie dat je partner af en toe een onuitstaanbaar kutwijf of klootviool is, kom je al een heel eind (zegt de columnist die zelf een scheiding achter de rug heeft schijnheilig). Eigenlijk weten we allemaal wel dat liefde een werkwoord is, maar het is een stuk makkelijker gezegd dan gedaan.

Loes en Wichian

Toch zijn er in de huidige consumptiemaatschappij nog mensen te vinden die niet bij het eerste de beste zuchtje wind elders gaan wipwappen. Kijk maar naar Loes. Laten we er geen doekjes om winden, op haar trouwdag met Wichian liep ze nou niet bepaald over van enthousiasme. Loes ging echter niet bij de pakken neerzitten. Ze greep haar MAFS bruidegom Wichian bij de hoorns en investeerde haar energie om hem beter te leren kennen. 

Nu heeft zij natuurlijk wel als voordeel dat ze als docent beeldende vorming ervaring heeft om ruwe materialen om te toveren tot een kunstwerk. Misschien moeten we haar na afloop van het programma eens vragen om een workshop te geven met als thema ‘creëer je droomman met behulp van je eigen bouwplan’. Loes, zet mij maar alvast op de lijst met aanmeldingen hoor.

Wie zaait zal oogsten

Het harde werk van Married at First Sight deelnemers Loes en Wichian begint zijn vruchten af te werpen, dat zul je niet gemist hebben. Ze groeien steeds meer naar elkaar toe en langzaam maar zeker lijkt er iets moois te ontstaan. Is Wichian de perfecte man? Nee, want zijn monotone stem is fucking irritant en de dwergteckel van mijn buren spreekt nog beter Engels dan hij. Is Loes dan de perfecte vrouw? Nee, zeker niet. Als er ooit in de Dikke van Dale ook foto’s worden geplaatst, dan zal zij op A4 formaat naast de definitie van chaos afgebeeld staan. Maar samen zijn Loes en Wichian de beste versie van zichzelf en dát is wat liefde met een mens kan doen.

Vertel wat je voelt

Om het punt te bereiken wat miss Krullenbol en mister Monotoon hebben bereikt, moet je echter wel goed met elkaar communiceren. In het kader van ‘communiceren kun je leren’ heeft Married at First Sight expert Patrick de tortelloze duifjes Remco en Paula voor zijn kneuzen-spreekuur uitgenodigd. Een beetje gedwee zitten de twee MAFS deelnemers tegenover de gedragsdeskundige. Wie niet beter weet zou denken dat ze op het matje zijn geroepen bij de rector.

Schoorvoetend geeft Remco aan dat hij moeite had met het feit dat zijn bruid hem niet vol een smakkerd op zijn bekkie gaf tijdens de huwelijksplechtigheid. Paula kijkt alsof ze water ziet branden. Een man kussen die je niet kent? Een man die ze in het cafe ook zeker niet op de mond zou zoenen notabene. 

Waar twee kijven hebben twee schuld

Voor beide partijen valt wat te zeggen. Remco ging de mist in door gelijk de interpretatie ‘zie je wel, ze vindt mij niet leuk’ te geven aan het teleurstellende kneuterkusje op de wang. En Paula gaf vreemde signalen, door wel op nationale televisie met een wildvreemde vent te trouwen, maar zich vervolgens op te stellen als een frigide diepvrieskip. 

Om eerlijk te zijn denk ik dat de kans groot is dat een fusie van MAFS deelnemers Remco en Paula definitief van de baan is. Wellicht dat een buitensporige hoeveelheid alcohol in combinatie met een dikke, vette joint nog voor wat genegenheid kan zorgen, maar dat is ook geen oplossing voor de lange termijn.

Gelukkig hoeven we er ons als kijker niet al te druk om te maken, want als de pleuris uitbreekt tussen lijzige Remco en ijzige Paula, dan vragen we de experts van Married at First Sight gewoon om weer een nieuw koppel in het programma te swipen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij de laatste ontwikkelingen van de koppels uit MAFS gemist? Op Videoland kan je de avonturen terugkijken die je gemist hebt van Married at First Sight 2023 deelnemers Maarten & Richelle, Loes & Wichian, Martijn & Nicole, Remco & Paula, Cathalijne & Laura, Wilfred & François en Patricia & Stephan

Beeld bron: Still Tv RTL 4 / MAFS 2023

Home » Televisie » aflevering 11 seizoen 8 Married at First Sight 2023