Aap mag meebeslissen over aankoop huis in Droomhuis Gezocht

Droomhuis Gezocht deelnemers Judith en Jan Willem gaan al ruim 30 jaar lang op vakantie naar Griekenland. In eerste instantie wilde het koppel eigenlijk naar Corfu. Maar na het volgen van een kookcursus op het eilandje Poros besloten ze hun hart daar te droppen. Ik begrijp het volkomen, het is er godsliederlijk mooi en idyllisch. Tijdens het kijken van deze aflevering van het omroep Max programma Droomhuis Gezocht 2023 met presentatrices Carrie ter Napel en Dionne Stax vraag ik me af waarom ik nog nooit in Griekenland ben geweest.

Judith en Jan Willem roepen de hulp in van Droomhuis Gezocht

Judith en Jan Willem zijn een ingetogen stel wat de spontaniteit niet aan hun kont heeft hangen. Een beetje categorie ANWB koppel. Heel veel over wie deelnemers Judith en Jan Willem zijn, wat ze doen of wat ze bezighoudt in het dagelijks leven, krijgen we niet mee in aflevering 4 van Droomhuis Gezocht. Ach, het is ook geen aflevering van Dr. Phil zullen we maar denken. 

Wat we wel te weten komen is dat Judith aapjes haakt. Hartstikke leuk, echt waar en dat zal ik heus niet afzeiken. Als je goed naar Jan Willem kijkt, weet je onmiddellijk wie er model heeft gestaan voor de apen van Droomhuis Gezocht deelneemster Judith. Een van de aapjes, Mike, gaat overal mee naar toe. Ze maken foto’s van het gehaakte apenknuffeltje en plaatsen die op zijn eigen Instagram account. Pardon? Normaliter zou ik zo’n Instagram account uit nieuwsgierigheid even opzoeken, maar dit kan ik echt niet aan. 

Een volwassen vrouw met de naam Judith die met een gehaakt knuffeltje op haar rug rondloopt. Simpelweg omdat ‘hij er nu eenmaal bij hoort.’ Ik wil het niet horen en al helemaal niet zien. Als er op een gegeven moment aan het levenloze apenkind gevraagd wordt of Judith en Jan Willem het huis moeten kopen of niet, mis ik Sybrand Niessen meer dan ooit en stel mijzelf de meest cruciale vraag die je je kan bedenken: ‘Wat als die kutaap nee zegt tegen dat huis in Droomhuis Gezocht?!’

Carrie ter Napel overschrijdt budget deelnemers

Judith en Jan Willem geven aan het begin van de aflevering van Droomhuis Gezocht aan dat ze een budget hebben tussen de 200.000 en 250.000 euro voor een woning in Griekenland. Maar het eerste huis, waar ze erg enthousiast over zijn heeft een prijskaartje van 260.000 euro. Dat is toch om moedeloos van te worden? Als Carrie ten Napel ze vervolgens ook nog eens bij een appartementje laat kijken waar als buitenruimte slechts een klein terras aanwezig is, terwijl Jan Willem en Judith aan hebben gegeven een moestuin te willen in de tuin, ben ik er helemaal klaar mee.

Judith en Jan Willem zijn geen lastige mensen met een ellenlange wensenlijst, waarom kan het team van Droomhuis Gezocht dan niet respecteren wat de deelnemers van het programma graag willen? Ik hoop ergens nog een beetje dat aap Mike zijn apentronie opentrekt. Dat het beest vanaf de rug van Judith schreeuwt: ‘DAT IS 10.000 EURO BOVEN BUDGET EN ZE WILLEN EEN MOESTUIN, STELLETJE SNEUNEUZEN!’ Maar helaas… Ik was er al bang voor, aan die snotaap heb je ook niks. 

Klik hier om naar alle artikelen over Droomhuis Gezocht te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Droomhuis Gezocht 2023 op tv kunt kijken? Op televisie wordt Droomhuis Gezocht elke maandag om 20:30 uitgezonden op zender NPO 1 en op streamingsdienst NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO / Omroep Max / seizoen 14 / 2023

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 14 Droomhuis Gezocht 2023