De Verraders: Wie zijn al die lui in vredesnaam?

De Verraders 2023

Het is weer tijd voor een nieuw seizoen van De Verraders. Ik heb ontzettend veel zin om te zien hoe de deelnemers elkaar helemaal gek maken, jullie ook? Bondjes, complottheorieën en verraad. Het spel is één grote mindfuck en als we RTL mogen geloven wordt het dit jaar heftiger dan ooit tevoren.

De deelnemers

Bij het zien van de deelnemers van seizoen 3 van De Verraders ben ik best even teleurgesteld. Wie zijn al die lui in vredesnaam? Chef-kok Herman den Blijker, GTST-acteur Ferry Somogyi en ex-profvoetballer Nathan Rutjes doen wel een belletje rinkelen. Presentatrices Pernille la Lau en Irene van de Laar staan mij ook nog vaag bij en die ouwe grijze rakker met de naam Jan Slagter is The Godfather van Omroep Max. Maar die andere lui? Al schiet je me lek.

Toch zijn er bij de voor mij onbekende BN’ers wel een paar die mij opvallen in aflevering 1 van De Verraders. Al is het enkel omdat mijn irritatieklier direct geactiveerd wordt. De houding van influencer Jesse Maya bezorgt mij rode vlekken in m’n gezicht en van kunstenares Katinka Simonse krijg ik spontaan jeukende galbulten in m’n nek. Waarom ik zo extreem allergisch reageer op de dames weet ik niet precies, maar ik vermoed dat het al vrij snel duidelijk zal worden. Wat ik wel weet is dat Nathan Rutjes een uitstekend antihistaminicum is. Zodra zijn geinponem in beeld komt en hij begint te praten verdwijnen alle rode vlekken en jeuk. Wat een leuke gozer.

De gelukkigen

De Verraders zijn dit jaar operazangeres Maria Fiselier, artiest Sander Huisman en kunstenares Katinka Simonse. Niet bepaald de slimste keuze als je het mij vraagt. Maar goed, daarom vraagt ook niemand het aan mij. Persoonlijk zou ik liever deelnemers Herman den Blijker en Nathan Rutjes als De Verraders zien. En om nog een vrouw in de mix te gooien is een ex-topsporter altijd mooi meegenomen, dus hockeyster Noor Omrani kom maar naar beneden en sla je slag.

Verrader Katinka Simonse blijkt meedogenloos te zijn en heeft alvast visioenen hoe ze een mes in de rug van haar mede verrader Sander Huisman ramt. Niet dat het überhaupt nodig zal zijn, want Sander is zijn eigen graf al aan het graven. Hij heeft niet bepaald een pokerface en lijkt de stressbestendigheid van een Chihuahua te hebben. Maria Fiselier zou met haar engelachtige uitstraling nog best ver kunnen komen. Maar heeft ze ook de ballen om de getrouwen één voor één af te slachten? We gaan het zien…

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb je aflevering 1 van het het nieuwe seizoen van De Verraders 2023 gemist? Kijk dan terug hoe het de deelnemers vergaat in De Verraders 2023 op Videoland.

Beeld bron: Jasper Suyk

Home » Televisie » aflevering 1 seizoen 3 De Verraders 2023