De Verraders: De Grote Selma Show stopt vanwege teleurstellend resultaat

De Verraders 2023 – vrijdag 20:00 RTL4  

Het had een grootse klapper moeten worden, De Grote Selma Show, maar de kijkers waren al gauw klaar met het spektakel. Toch greep de producent niet in, waardoor verrader Jan Slagter zich genoodzaakt voelde om een einde te maken aan de verbale aanvallen van Selma Omari op de deelnemers van De Verraders 2023. Hoewel Sander Huisman aanvankelijk andere plannen had, stemde hij in met het plan van collega verrader Jan.

Na 6 afleveringen is in de nacht voorafgaand aan de opnames van aflevering 7 de stekker getrokken uit De Grote Selma Show. Hiermee is definitief een einde gekomen aan de urenlange monologen van Selma Omari die steevast begonnen met een beschuldigende ‘Jij bent..’ of een promotionele ‘Ik ben…’  

Terwijl de kijkers massaal op de tafel dansen, proosten op de goede afloop en daarna al hossend nog een rondje polonaise doen door de woonkamer tijdens De Verraders, rouwen deelnemers Ferri Somogyi en Chahid Charrak om hun collega. Ze steken een kaarsje aan ter nagedachtenis aan Selma Omari die vermoord is. Ik pauzeer mijn vreugdedansje en roep naar de tv: ‘Jongens, ze is niet écht kassiewijle hoor!’ 

Jan 

Selma is in aflevering 7 van De Verraders niet het enige slachtoffer, ook verrader Jan Slagter ligt op de slachtbank. De grijze rakker blijkt niet erg geschikt te zijn om de rol van leugenachtige seriemoordenaar met succes te vervullen. Hij verspreekt zich regelmatig en gedraagt zich uitermate verdacht. Jan is duidelijk over de houdbaarheidsdatum heen.

Billy Dans heeft Janneman door en is zo trots op zijn ontdekking, als een kind die zojuist zijn eerste Mickey Mouse kleurplaat volgekrast heeft. Glunderend gaat hij bij het ontbijt naar papa en mama (lees: de andere deelnemers van De Verraders). Hij zingt uit volle borst: ‘We gingen op vakantie met het geld van ome Jan.’ De papa’s en mama’s lachen hem bemoedigend toe.

Ook Noor Omrani doorziet het spelletje van de verraders Jan Slagter en Sander Huisman. Maar gaat hier wat anders mee om dan Billy Dans. Zij heeft buikpijn, slaapt slecht en zit in dubio wat ze met haar ontdekking moet doen. Dit laat zien dat Noor niet alleen een slimme meid is, maar ook een ontzettende lieverd. 

Sander

Verrader Sander Huisman stelt mij vandaag een beetje teleur. Bij de opdracht met het ringrijden gaat het mis met de verdeling van de ringen. Een aantal deelnemers maakt te vroeg alle ringen op, waardoor de broertjes Huisman weinig ringen kunnen scoren. Na afloop heeft Sander een onderonsje met de camera en zegt verbitterd:’ Het komt erop neer dat ze het ons niet gunden.’ 

Kom op jongen, je moord zowat de helft van je collega’s uit in de nachtelijke uren en dan ga je nu verongelijkt doen omdat er mensen zijn die geen ring om jouw paal heen willen gooien. Een beetje kinderachtig. Gelukkig weet zijn kleine broertje Jordy de boel wel te relativeren.

Een nieuwe wending

Wanneer verrader Jan Slagter tijdens de ronde tafel uit zijn lijden verlost wordt en het programma De Verraders moet verlaten, zit er voor Sander Huisman niets anders op dan een nieuwe verrader te zoeken. Hij kiest voor Jordy. Een keuze die te verwachten is, maar waarmee hij wel zijn eigen ondergang in tegemoet gaat. Ik denk dat hij beter voor Noor Omrani had kunnen kiezen, want zij heeft alle sluwe plannetjes van de verraders feilloos in de smiezen. Het wordt tijd voor De Grote Noor Show en ik sta vooraan in de rij om een kaartje te kopen. #teamnoor

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je De Verraders kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van het programma De Verraders elke vrijdag om 20:00 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen die je hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / De Verraders / seizoen 3 / 2023

Home » Televisie » aflevering 7 seizoen 3 De Verraders 2023