De Verraders: Giorgio trekt verdriet Ferry Somogyi in twijfel 

De Verraders 2023

Met de hetze tegen Irene van der Laar nog vers in het geheugen, start aflevering 3 van De Verraders 2023. Het tranendal van de presentatrice ging door merg en been tijdens de vorige ronde tafel. Gelukkig beginnen we deze aflevering met iets luchtigers, een koelbloedige moord.

Het is Sunny Bergman die in de nachtelijke uren het loodje heeft moeten leggen en de eretitel van ‘Het eerste lijk van seizoen 3 van De Verraders’ toebedeeld krijgt. De programmamaakster vat het persoonlijk op en denkt dat ze iets fout heeft gedaan, echter heeft haar liquidatie een heel andere reden. De Verraders proberen tv-kok Herman den Blijker verdacht te maken. Die ouwe brompot blijkt enigszins allergisch voor het theatrale karakter van Sunny. Hij ziet er duidelijk de zonnige kant niet van in. – O mijn God, wat een slechte grap –

Loeder alert

Maria Fiselier, de beste meesteres der manipulatie die het programma De Verraders ooit heeft gekend, zit een beetje in de rats over de streek die Sander Huisman heeft geleverd. Het plan om haar medeverrader te dumpen, verliep niet helemaal zoals ze in gedachte had. Sander overleefde de stemming aan de ronde tafel en heeft op niet te misverstane wijze laten weten verraders Katinka Simonse en Maria Fiselier mee te nemen in zijn val mocht hij nog een keer genaaid worden.

In de zoektocht naar een ander weerloos schaapje stuit Maria al gauw op Giorgio Hokstam. Het is bijna te makkelijk om in de groep een hetze aan te wakkeren en al gauw windt Fiselier iedereen om haar vinger. Ik weet niet zo goed wat ik van die vrouw moet vinden. Aan de ene kant is het een manipulatief secreet van de bovenste plank, maar aan de andere kant is het plezier waarmee ze haar rol als verrader uitvoert erg leuk om te zien. 

Kwetsbare kant

Ferry Somogyi gooit bijna roet in het plan van de verraders om Giorgio te doneren aan slachtofferhulp. Tijdens een opdracht waarbij zilverstaven te verdienen zijn, is de GTST acteur iets te fanatiek. Hij jaagt daarmee Nathan Rutjes en Billy Dans tegen zich in het harnas. En ja hoor, de kudde BN’ers laat zich weer verleiden tot massahysterie en is van plan om Ferry aan het kruis te nagelen tijdens de ronde tafel ceremonie.

Plotseling gebeurt er iets wat niemand aan had zien komen. Ferry Somogyi deelt aan de ronde tafel bij De Verraders hoe mensen letterlijk in een boog om hem heen liepen na het overlijden van zijn 35-jarige broer. Huilend vertelt hij dat de houding van zijn groepsgenoten hem datzelfde gevoel geeft.

Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten

Giorgio Hokstam en Jan Slager denken dat Ferry Somogyi zijn verhaal over de dood van zijn broer tijdens het programma De Verraders deelt om sympathie te wekken. Het feit dat er mensen zijn die denken dat iemand de dood van zijn broer zou gebruiken voor een stompzinnig spelletje is te walgelijk voor woorden. Het zegt meer over Jan Slagter en Giorgio Hokstam dan over Ferry Somogyi.

Het medelijden dat ik aanvankelijk had met het geofferde schaap Giorgio is net zo snel verdwenen als de gemiddelde parkeerplaats in Amsterdam. Sorry jongen, dit heb je echt aan jezelf te danken. Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten. Giorgio Hokstam verlaat als afvaller De Verraders en ik sta vooraan in de rij om hem uit te zwaaien.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb je deze aflevering met secreet Maria van De Verraders 2023 gemist? Kijk dan terug hoe Ferry Somogyi huilend verteld over de dood van zijn broer in de De Verraders op Videoland.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / De Verraders / seizoen 3 / 2023

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 3 De Verraders 2023