B&B Vol Liefde: ‘Laten we eerst maar eens even kijken of het konijn gejaagd wil worden’

We zijn alweer aangekomen bij aflevering 35 van B&B Vol Liefde en vandaag nemen we Paul eens even onder de loep. De rustige man die in het begin van het seizoen amper opviel, maakt steeds meer indruk op Debbie de Jong én de kijkers van het programma.

Paul, de hartendief van B&B Vol Liefde

‘Laten we eerst maar eens even kijken of het konijn gejaagd wil worden.’ Normaal gesproken als een man bovenstaande zin uitspreekt, rijg ik zijn vlees met veel venijn aan mijn pen alsof het een kebabspies is en mieter hem daarna op een gloeiend hete barbecue. Maar niet bij B&B Vol Liefde deelnemer Paul. Die kerel heeft niet alleen het hart van Debbie gewonnen, maar ook die van mij.

Hoe hij het voor elkaar heeft gekregen is mij een raadsel, want als er één zuurpruim is op het gebied van de liefde ben ik het. Als je Petri onder een stoomwals legt en alle verbitterde lichaamssappen uit haar zou persen en er een elixer van maakt, dan nog komt haar PH waarde niet eens in de buurt van mijn zuurheidsgraad. Ik weet het alleen een stuk beter te verbergen.

Het ultieme plan

Is het een idee om Paul te klonen of even een uurtje op te sluiten in de B&B Vol Liefde van Petri? Als er iemand is die het kille ijskonijn kan veranderen in een fluffy Nijntje is hij het wel. De wereld zou een stukje mooier zijn als de rikketik van Petri eindelijk weer eens boven het vriespunt komt. Misschien zou Paul het zelfs voor elkaar krijgen om Marian zo hard te laten lachen dat haar lachspieren de botox overmeesteren.

Wacht eens even, ik heb een geniaal idee. Laten we de tantra toko van Walter kopen en schenken aan Paul en Olof. De mislukte goeroe dumpen we gewoon bij Martijn in Thailand, want daar is toch geen redden meer aan. Maar wat doen we met Debbie? Ach, die planten we bij de voordeur van de tantra tempel om de gasten op vrolijke wijze welkom te heten. Dan kan ze gelijk voor de wijn en tapas zorgen. Het zou een gat in de markt zijn.

Ik ga gauw stoppen met schrijven, want ik moet nog een ticket boeken en mijn koffers inpakken. Er zal immers toch iemand moeten zijn om Paul op te halen uit Spanje, dus ik offer mij wel op. Gaan jullie ook mee?

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 35 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023