Zullen ‘de kinderen’ van Bram stiefmoeder Carolien accepteren in zijn B&B Vol Liefde?

Met maar liefst 4 liefdeskoppels is B&B Vol Liefde 2023 succesvol afgesloten en dat is best een bijzondere score gezien het hoge aantal excentrieke deelnemers van seizoen 3. Van zwever tot kenau en van klaphark tot tuthola, we hebben het allemaal voorbij zien komen tijdens de afleveringen. Joy & Dani, Debbie & Paul, Bram & Carolien en Leendert & Thalia zijn besmet met buikvlinders en B&B Vol Liefde deelnemers Petri, Walter en Martijn zagen hun kans op liefde aan hun neus voorbij gaan.

Debbie en Paul gaan elkaar ontdekken in hun B&B Vol Liefde

Debbie de Jong en haar Paul Paulitus hebben nu officieel verkering en zijn wat mij betreft de grote kanshebbers om als koppel stand te houden na B&B Vol Liefde. Het fysieke stuk is voor de stuiterende dame nog een beetje een ding, maar als het spreekwoord ‘stille wateren, hebben diepe gronden’ klopt dan kan het nog wel eens keiharde porno worden daar in Can Portell. En mochten de kwaliteiten van Paul toch wat tegenvallen, dan koopt Debbie maar een bonusvriendje op batterijen om de boel wat op te vrolijken. Deze heer en dame horen gewoon bij elkaar! 

Tussen B&B Vol Liefde deelnemer Joy van Swieten en Dani lijkt het ook wel snor te zitten. De mooiboy is dusdanig onder de indruk van zijn nieuwe vriendin dat hij helemaal vergeet om zich te gedragen als een verwend nest. Tot voor kort vond ik Joy maar een over het paard getilde hapsnurker, maar zoals hij zich nu in het bijzijn van Dani gedraagt is jongeheer van Swieten eigenlijk best een leuke knul. 

De liefde tussen Marian Trott en Ed spatte er nou niet bepaald vanaf bij hun afscheid in B&B Vol Liefde. Eddepet wil wel, maar de vraag is of hij verliefd is op de dame of op het luxe Dynastie leventje wat aan haar vastkleeft. Gelukkig is onze diva wel goed, maar niet gek en gaat ze eerst checken of deze meneer niet in een kartonnen villa onder een brug leeft.

Is de prille relatie van Bram sterk genoeg?

Bij Bram Eijgenhuijsen en Carolien weet ik het zo net nog niet. Ik kan mijn vinger er niet precies op leggen, maar ergens voorzie ik problemen voor het kersverse koppel. Wellicht dat schaap Abbath roet in het eten gaat gooien nu hij concurrentie heeft en ook Doggo lijkt lichtelijk jaloers te zijn. 

Gaat het de veestapel lukken om de ecologisch verantwoorde geitenbreier te delen of bedenken ze een sinister complot om Carolien uit de B&B Vol Liefde van Bram te verdrijven? Pas maar op meis, je weet maar nooit waar zo’n heavy metal schaap toe in staat is. Voor je het weet lig je in de compostbak te composteren tot je een ons weegt.

Op de liefde tussen watermolenaar Leendert Wijland en de Colombiaanse Thalia durf ik geen geld in te zetten. Zij heeft een pittig temperamentje en hij komt over als een man die graag de touwtjes in handen heeft. Ik hoop dat ik er helemaal naast zit en ze nog lang en gelukkig samen met klapperende kunstgebitten achter de rollator scharrelen door de Belgische Ardennen, maar ik acht de kans klein.  

Geen B&B Vol Liefde voor Petri, Walter en Martijn

Petri, Walter en Martijn waren zo moeilijk te matchen dat zelfs Cupido het pijltje er bij neer heeft gegooid en met de noorderzon is vertrokken. Onze gevleugelde vriend in pamper was ‘he-le-maal niet blij’ en is compleet overspannen geraakt. Toch denk ik dat het B&B Vol Liefde avontuur voor Petri Damen en Martijn Bolhoeve weldegelijk een waardevolle ervaring is geweest. Ze hebben een spiegel voorgehouden gekregen en lijken zelf ook in te zien dat hun gedrag nou niet bepaald sociaal te noemen was. Het feit dat ze dit zelf toegeven is heel moedig.

De aanwezigheid van Walter Spangenberg in het programma is echter een totale verspilling van zijn en onze tijd geweest. Die man is zo verliefd op zichzelf dat hij geen kruimeltje liefde meer te geven heeft aan een ander.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 36 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023