Mr. Frank Visser doet Uitspraak: Krokodillentranen vanwege een serre

Anneke denkt dat de serre van buurtjes Gerda en Hans haar grootste probleem is, maar dat is het niet. Het grootste probleem is van een heel andere aard. In aflevering 5 van Mr. Frank Visser doet Uitspraak is te zien hoe buurvrouw Anneke uit Montfoort zichzelf in een slachtofferrol van ongekende proportie heeft gebonjourd na een ruzie over de serre van buren Gerda en Hans.

Serre van de buren drijft Anneke tot waanzin in Montfoort

Mr. Frank Visser doet Uitspraak aanklager Anneke heeft er de ziekte in dat de serre van Gerda en Hans de zon weghaalt van haar terras, zorgt voor wateroverlast en het uitzicht belemmert. Onzin, want ze heeft een uitzicht waar je draaierig van zou worden. Daarnaast worden alle schuttingen nat als het regent en het scheelt weer een parasol. Anneke heeft het zeuren tot kunst verheven en ik vermoed dat het komt omdat ze haar spelletje Mens Erger Je Niet -hoe ironisch- met buurvrouw Gerda mist. Als ze met Viktor Brand in gesprek is over wat haar dwarszit, zien we een 77-jarige kleuter die nog net niet met een driftbui gillend op de grond gaat liggen spartelen.

Raap jezelf op Anneke, draai je stoel een kwartslag en je kan kilometers ver weg kijken over de weilanden. Zoek een hobby of ga van mij part in therapie voor al je issues, want met stampvoeten kom je doorgaans niet veel verder in het leven. Natuurlijk hadden Gerda en Hans hun serre plannen iets concreter aan moeten pakken, maar die wisten wat voor vlees ze in de kuip hadden en kozen eieren voor hun geld. Ze lieten wijselijk niet te veel los over hun bouwplannen. 

De Uitspraak van Meester Frank Visser in de zaak Anneke tegen Gerda en Hans

Karma lijkt die aanpak af te straffen wanneer blijkt dat de serre weldegelijk een vergunning behoefde. Mr. Frank Visser doet een uitspraak die een flinke cliffhanger bevat en verwijst alle eisen van Anneke naar het land der fabelen, maar Gerda en Hans zullen wel met terugwerkende kracht achter de bouwvergunning voor de serre aan moeten bij de gemeente Montfoort. 

mensrelatie_320x100_v2

Een uur lang kijk ik tijdens het programma naar het verbolgen zure jankhoofd van Anneke om uiteindelijk nog steeds niet te weten of de serre wel of niet mag blijven staan. Dat wordt dus wachten op de ‘Hoe is het nu met?’ aflevering die waarschijnlijk pas wordt uitgezonden tegen de tijd dat ik al geen flauw idee meer heb waar dit theater überhaupt over ging. Nu ben ik zuur. 

Klik hier om naar alle artikelen over de afleveringen van Mr. Frank Visser doet Uitspraak te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Beeld bron: Still Tv SBS6

Home » Televisie » aflevering 5 seizoen 8 Mr. Frank Visser doet Uitspraak 2023