Kopen Zonder Kijken: Een klein wonder voor Santosh en Vanity

Een belangrijke waarschuwing voor de lezers die aflevering 7 van Kopen Zonder Kijken met deelnemers Santosh en Vanity uit Zoetermeer hebben gemist en het programma terug willen kijken. Plak vooraf inlegkruisjes onder je ogen. Nee lieve mensen, ik maak geen grap. Voor de heren onder ons is het wellicht een idee om een inlegkruisje van je vriendin, moeder of buurvrouw te lenen. Alhoewel je die laatste optie misschien beter achterwege kunt laten in de huidige tijdgeest. Voor je het weet heb je een me-too’tje aan je broek hangen. Ga anders even langs de supermarkt met de grote blauwe A of de gele J. Daar heb je plakverband in alle soorten en maten. Als je net zo’n softie bent als ik, zul je het vochtabsorberende lapje hard nodig hebben in de aflevering van Kopen Zonder Kijken met Vanity en Santosh uit Zoetermeer.

Kopen Zonder Kijken met Santosh en Vanity

De deelnemers van Kopen Zonder Kijken zijn in het seizoen van 2023 in pakweg twee categorieën in te delen. Je hebt de Klaag Kopers en Knuffel Kopers. De eerste categorie behoeft weinig uitleg. Dat zijn de aspirant huiskopers die voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten. Van die types met zo’n lange eisenlijst dat ze hun nieuwe huis ermee kunnen behangen. 

Kopen Zonder Kijken deelnemers Santosh en Vanity horen absoluut niet in de categorie Klaag Kopers. Zij zijn het schoolvoorbeeld van Knuffel Kopers. Een lief jong stel met twee kinderen. Het gezin woonde in een appartement van 50 vierkante meter en sliep noodgedwongen met zijn viertjes in één slaapkamer. Al anderhalf jaar waren ze op zoek naar een huis, maar de zoektocht heeft 0,0 resultaat opgeleverd.

Niet alleen Vanity en Santosh, maar ook Kopen Zonder Kijken makelaar Alex van Keulen had er een zware dobber aan om een eengezinswoning te vinden voor het  jonge koppel. Een concessiegesprek bleek onvermijdelijk. De tranen vloeiden bij Vanity en het had niet veel gescheeld of ook Alex had zijn traanbuizen een grondige spoelbeurt gegeven. 

mensrelatie_320x100_v2

Een wonder

Gelukkig blijken wonderen nog te bestaan en werd er op de valreep een prachtig huis gevonden voor Santosh en Vanity. De intense dankbaarheid van deze Kopen Zonder Kijken deelnemers heeft mij kippenvel bezorgd op de meest vreemde plaatsen. De inlegkruisjes onder mijn ogen waren tijdens het concessiegesprek al ge-upgrade naar maandverband en tegen de tijd dat het koppel voor de eerste keer een kijkje in hun nieuwe huis mocht nemen had ik het maandverband vervangen voor kraamverband.

Wat een heerlijk koppel! Laat Vanity en Santosh een inspiratie zijn voor de Klaag Kopers van Kopen Zonder Kijken om eens een toontje lager te zingen en dankbaar te zijn.

Klik hier om naar alle artikelen over Kopen Zonder Kijken te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op streamingsdiensten Videoland en NLziet is de aflevering 7 van Kopen Zonder Kijken met deelnemers Santosh en Vanity uit Zoetermeer terug te kijken.

Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Beeld bron: Still TV RTL4

Home » Televisie » aflevering 7 seizoen 6 Kopen Zonder Kijken 2023