Het marmerpaleis van Kopen Zonder Kijken deelnemers Deyar en Amanch

In seizoen 7 van Kopen Zonder Kijken zien we hoe Deyar en Amanch uit Delft al hun zuurverdiende spaarcentjes uit handen geven aan makelaar Alex van Keulen en bouwkundige Bob Sikkes. Een zenuwslopende periode voor het jonge koppel dat zelfs even overwoog om te stoppen met hun deelname.

Zwangere Amanch en Deyar worden verrast door Kopen Zonder Kijken presentator

Als Martijn Krabbé deelneemster Amanch verrast met het goede nieuws dat ze geselecteerd zijn voor Kopen Zonder Kijken is haar man Deyar niet thuis. De presentator stelt voor om zich te verstoppen in huis. Lachend zit ik voor de tv. Uiteraard kan ik het niet laten om commentaar te geven en roep: ‘Martijn, ze is al zwanger, dus je hoeft je niet te verstoppen!’ In de voorgaande seizoenen van het programma raakten diverse vrouwelijke deelneemsters zwanger ten tijde van de opnames, waardoor we in eerdere artikelen over Kopen Zonder Kijken grapten dat een samenwerking met Martijn Krabbé wel heel vruchtbaar is.

Deyar en Amanch liggen niet helemaal op één lijn als het gaat om de locatie van hun droompaleis. Hij wil graag in Delft blijven wonen en zij wil graag in Almere gehuisvest zijn vanwege haar familie. Het koppel is het er wel over eens dat er een grote krabpaal voor Booboo moet komen. Ter verduidelijking, Booboo is de kat. Niet dat de lezers van Tv-Vrouw straks denken dat er een baby in een reusachtige krabpaal omhoog klautert.

Een zoektocht voor Alex van Keulen en tegenslag voor Deyar en Amach

Terwijl Kopen Zonder Kijken makelaar Alex van Keulen op zoek gaat naar een huis van minimaal 120 vierkante meter met ligbad hebben Deyar en Amanch thuis in Delft heel andere dingen aan hun hoofd. De enige wc in hun oude woning heeft het begeven. Hoogzwanger zijn en niet naar het toilet kunnen om te piesen is zo ongeveer de hel op aarde. Hopelijk is baby Joline niet alvast haar balletlessen aan het oefenen in de baarmoeder. Eén klein babyvoetje in de blaas van Amanch kan immers een behoorlijk natte kliederboel opleveren. Als moeder van twee kinderen kan ik hier uit ervaring over meepraten. Het tapijt in mijn woning is nooit meer helemaal de oude geworden en ligt inmiddels bij het grofvuil te meuren.

mensrelatie_320x100_v1

De zoektocht van Alex zal hoogstwaarschijnlijk tot gevolg hebben dat ergens in een woonkamer een klusser met twee linkerhanden jankend voor de televisie zit. Zijn huis wat te koop staat wordt voor het oog van half Nederland afgekraakt. Het laminaat loopt niet door in de voorraadkast, losse plintjes, een gat én beschadigingen in het plafond, de muur is niet glad gestuukt en de ramen zijn lek. Makelaar Alex weet van geen ophouden. Hij maakt de kluskunsten van de klunzige klusser met de grond gelijk. Zie nu je huis nog maar eens voor een leuke prijs te verkopen knul. Veel succes!

Veranderingen in het budget na aflopen concessieklok

Uiteindelijk loopt de gevreesde concessieklok af waardoor Deyar en Amanch in de buidel moeten tasten voor meer budget. Reden voor de diehard Kopen Zonder Kijken fans om een vakje op hun bingokaart af te strepen. Hopelijk zijn de kijkers zo slim geweest om het bingospel met potlood te spelen in plaats van merkstift, want later in de aflevering is het budget weer verlaagd. Ai, ai, zo komt die kaart nooit vol. En de afstotelijke visgraatvloeren zijn dit seizoen ook al uit het programma gehaald. Maar goed, we blijven hoop houden, want misschien komt er nog wel een stalen deur voorbij of greeploze keukenkastjes.

Gelukkig wordt er voor 406.000 euro een riante woning voor Deyar en Amanch gevonden in Delft. Het koppel is inmiddels ouders geworden van baby Joline en Martijn Krabbé komt hen het goede nieuws brengen. Als Amanch vertelt dat de kleine meid bijna 4 kilo was bij de geboorte staat de goedlachse presentator te trappelen van blijdschap. ‘Echt? Te gek!’, roept hij uit. ‘Ja, jij hebt makkelijk lullen’, roep ik terug. ‘Jij hebt dat schattige wezentje van 4 kilo niet uit het gaatje van je pielemuis moeten persen!’ In gedachten zie ik voor me hoe hij van het puntje van zijn penis tot aan zijn anus uitscheurt en kom tot de pijnlijke conclusie dat Moeder Natuur een valse bitch is.

Kopen Zonder Kijken styliste Roos Reedijk mag haar slag slaan

Het nieuwe huis wordt onder leiding van Bob Sikkes verbouwd. Het totale kostenplaatje van de woning inclusief verbouwing bedraagt aan het einde van de aflevering 513.000 euro. Een aanzienlijk gedeelte van het bouwbudget is besteed om het marmer fetisjisme van Kopen Zonder Kijken styliste Roos Reedijk in stand te houden. Het resultaat is onder andere een zeer donkergekleurde marmeren badkamer die het koppel eventueel kan verhuren als locatie voor een pikante fotoshoot van een vunzig mannentijdschrift. Waar de gewenste krabpaal voor kat Booboo is gebleven is tot op heden nog een raadsel.

Klik hier om naar alle artikelen over Kopen Zonder Kijken 2024 en voorgaande jaren te gaan.

Beste lezers, dankzij jullie steun is Tv-Vrouw een succes!
Wil je ons helpen?
Deel dit artikel dan via de deelknop bovenaan dit artikel of volg ons op social media.
Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Kopen Zonder Kijken / seizoen 7 / Deyar en Amach / Delft / 2024

Op televisie wordt seizoen 7 van Kopen Zonder Kijken elke maandag om 20:32 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingdiensten Videoland en NLziet is de aflevering met Deyar en Amanch uit Delft terug te kijken.

Home » Televisie » aflevering 2 seizoen 7 Kopen Zonder Kijken 2024