Brengen deze kersverse deelnemers eindelijk romantiek in B&B Vol Liefde?

Met de komst van Tamara, Thomas, Elise en Dani waait er een frisse wind door het stoffige landschap van B&B Vol Liefde en eindelijk ontmoeten ook de lippen van Paul en Debbie de Jong elkaar. Hehe, zou Cupido dan nu een keer de kans krijgen om wat vlees aan zijn pijl te rijgen? Al het drama en sensatie is leuk hoor, maar nu wordt het hoog tijd voor fladderende vlinders en rondvliegende hormonen.

Goed voorbereid voor een nieuwe aflevering

Na gisteren even een avond afwezig te zijn als tikgeit van Tv-Vrouw, kan ik er vandaag met keurige gekalibreerde chakra’s weer helemaal tegenaan. Soms verschuiven die krengen nou eenmaal en dan is het goed om even de boel uit te lijnen door er een flinke laag chocolade overheen te leggen. Met een aromatisch aura (heb net een scheet gelaten) en smakelijke choco chakra’s nestel ik mij vanmiddag op de bank voor aflevering 23 van B&B Vol Liefde. Direct merk ik dat het gepimp van de chakra’s zijn vruchten afwerpt, want ik zit te genieten als Gordon in een kleedkamer vol naakte mannen van het Nederlands elftal. Laten we maar gauw met de evaluatie van vandaag beginnen.

B&B Vol Liefde nieuwelingen Elise en Dani beklimmen Mount Joy

Als Elise en Dani de berg opklimmen beginnen de ogen van B&B Vol Liefde deelnemer Joy Van Swieten te stralen. Hij is duidelijk onder de indruk van het nieuwe vrouwelijk schoon en alle puzzelstukjes vallen op zijn plaats. Het afstandelijke gedrag dat Joy vertoonde richting Babette en Esra wordt ineens verklaarbaar, want die linkmiegel heeft gewoon gewacht tot zijn favoriet haar opwachting zou maken in zijn B&B Vol Liefde. Misschien zie ik dingen die er niet zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat Dani de beruchte dame is waar Joy mee wil trouwen.

Ook bij Petri Damen lijkt er een verandering plaats te vinden, want de vrouwelijke vrieskist van B&B Vol Liefde schiet zowaar op ontdooistand dankzij een bezoek van Thomas. De 64-jarige ict’er blijkt niet alleen heel goed overweg te kunnen met de toetsen van een computer, maar weet ook de knoppen van de koude madame in de juiste stand te zetten. Lukt het Petri om Thomas weg te jagen met haar snedige opmerkingen of heeft ze eindelijk haar gelijke gevonden in B&B Vol Liefde?

Geen tranen voor Martijn

In Thailand is het moment gekomen voor Martijn Bolhoeve om een ‘emotioneel kutgesprek’ met Diana te voeren en om wateroverlast in zijn B&B Vol Liefde te voorkomen kiest onze bamihap ervoor om het gesprek op neutraal terrein te voeren. Maar tot zijn grote verbazing begint de jongedame niet te janken. Tja sorry Martijn, blijkbaar ben je toch niet zo leuk als je zelf denkt. Misschien toch nog even die spiegel uit dit Tv-Vrouw artikel aanschaffen.

Er is overigens een kans dat de B&B Vol Liefde van Martijn al voorzien is van een spiegel dankzij de komst van Tamara. Een pittige tante uit Heerlen met een voorliefde voor vette snacks. ‘Frikandelluh, daar kan je mij voor wakker belluh’ is het motto van Tamara, maar of ze ook warm loopt voor de zweterige saucijs van Martijn is nog maar af te wachten. Zoals ik het zie zijn er maar twee mogelijke scenario’s. Het wordt keiharde porno tussen meneer en mevrouw Smikkelsnack óf het wordt knallende ruzie in B&B Vol Liefde waarbij Tamara een flinke spiegel voor de kop van Martijn Bolhoeve houdt. 

Dé kus van Paul en Debbie waar iedereen op zat te wachten!

Het meest bijzondere moment vandaag in B&B Vol Liefde is bij uitstek het tijdelijke afscheid van Paul en Debbie de Jong. Eindelijk was daar die kus, en nog een kus en nóg een kus! De scène op de roltrap waarbij de tortelduifjes elkaar aankijken, is het absolute toppunt van dit seizoen van het liefdesprogramma. Ik heb mijn pas keurig uitgelijnde chakra’s weer helemaal uit zijn fatsoen gejankt, maar voor B&B Vol Liefde deelnemers Paul en Debbie heb ik het graag over.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: 4x Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 23 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023