Welke liefdesbootjes bleven drijven na B&B Vol Liefde?

Wat was het smullen geblazen met de reünie van B&B Vol Liefde waarbij onder andere het relatiestatus mysterie van Debbie, Bram, Leendert en Joy onthuld werd. De verliefde koppels, de compilatie filmpjes en het commentaar van een aantal naar huis gestuurde deelnemers zorgden voor een perfecte combinatie van zoet en zout. Art Rooijakkers wist precies de vinger op de zere plek te leggen bij Martijn en Walter, maar was opvallend mild voor Petri in de slotaflevering van B&B Vol Liefde 2023.

Martijn en Marian hebben de liefde niet gevonden in het RTL4 programma

De flater van de avond was voor de befaamde bamihap met het korte lontje die zijn bammetje verdient met het verkopen van kaassoufflés in etablissement Say Cheese te Thailand. Na het zien van de een na laatste aflevering van B&B Vol Liefde had ik heel even de hoop dat Martijn Bolhoeve een klein snufje zelfinzicht had gekregen, maar tijdens de reünie maakte hij wederom ruzie met Tamara en bleek de onbehouwen hork nog steeds het empathisch vermogen van een doperwt te hebben. Jammer maar helaas. Ik zeg: ‘Fuck you met je bezwete kaassoufflés en een prettige reis terug naar Thailand.’

Tussen luxepoes Marian Trott en Ed is het na afloop van B&B Vol Liefde niks geworden. Tja, de vonken sprongen er al niet echt van af tijdens het logeerpartijtje in Portugal en blijkbaar is de casa van Eddepet niet door de keuring van de ballotagecommissie gekomen. Het blijft jammer dat Marian niet voor Olof heeft gekozen tijdens de opnames van B&B Vol Liefde, want daar had ze echt een gouden vent aan gehad. Gelukkig weten andere dames de man met de Steradent lach wel te waarderen en heeft hij een hoop vrouwelijke aanbidders sinds het programma is uitgezonden. Good for you Olof!

Hoe is B&B Vol Liefde afgelopen voor Joy, Leendert en Petri?

In het Spaanse Málaga zijn niet alleen Joy van Swieten en Dani hoteldebotel verliefd, maar ook Elise uit B&B Vol Liefde is nog altijd happy met Elidio en het koppel heeft zelfs gezinsuitbreiding in de vorm van een harige blaffende baby.

Over blaffers met veel haar gesproken, B&B Vol Liefde deelnemer Leendert Wijland kon de wilde haren van Thalia niet aan en zal voortaan zijn nachten met herder Noa door moeten brengen. Ik hoop maar dat het dier niet al te veel gehoorschade oploopt door overmatige blootstelling aan het melodramatische piano gepingel van de watermolenaar. 

Het geblaf van Petri Damen tijdens het B&B Vol Liefde avontuur werd door Art Rooijakkers een beetje onder het tapijt geschoven. Was hij echt zo gecharmeerd van haar óf scheet de presentator tien kleuren bagger bij de gedachte aan een potentieel standje van de strenge meesteres? Laten we het laatste hopen, want anders is zijn vriendin Karlijn he-le-maal niet blij.

Bij Walter en Bram liep het onverwachts wat anders

Walter Spangenberg kreeg tijdens de reünie van B&B Vol Liefde nog even een lekkere veeg uit het pannetje van Alexandra. Ze vond het logeerpartijtje ‘een heksenketel, een poppenkast’ en ‘het voelde niet echt’. Nu werkte de dame tijdens de voorgaande afleveringen niet bepaald op mijn sympathie klieren, maar dit keer slaat ze de spijker op zijn kop. Chapeau Allegandra! Geef die man maar een koekje van eigen deeg. De zweverige swaffelaar in kwestie schijnt overigens wel een vriendin aan de haak te hebben geslagen buiten het programma om.

Het B&B Vol Liefde sprookje van Bram Eijgenhuijsen en Carolien is helaas een vroege dood gestorven doordat meneer cold feet kreeg toen het onderwerp emigreren aan bod kwam. Behoorlijk balen, maar ik was er al een beetje bang voor eerlijk gezegd. Terwijl Art de twee exen aan de tand voelt, breken bij Anna de sluizen open. Ze lijkt nog gevoelens te hebben voor Bram en ook Suus is er als kippen bij om alvast een kampeer afspraak met sikkemans te maken. Wat is dat toch met die meiden? Hebben ze te veel mest stikstoffen geïnhaleerd tijdens hun verblijf in Zweden of is het de term ‘zelfvoorzienende boer’ die acute geilheid oproept?

B&B Vol Liefde favorieten Debbie en Paul zijn nog samen!

Het belangrijkste nieuws uit de reünie van B&B Vol Liefde 2023 was, wat mij betreft dat Debbie de Jong en Paul dolgelukkig met elkaar zijn. Het koppel is een fantastisch voorbeeld van hoe een vriendschap kan uitgroeien tot liefde, ook al heb je in het begin niet direct het dierlijke verlangen om de kleren van elkaars lijf te scheuren. Dus lieve lezers, als je ooit op date bent geweest met iemand die een tikkeltje saai is en waarvan je geen soppende panty krijgt, wanhoop dan niet. Wellicht heeft je ‘slakkenspoor klier’ gewoon een beetje vertraging, net als bij Debbie.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » de reünie seizoen 3 B&B Vol liefde 2023