Aria: Iryna gooit handdoek in de ring na verlies Aria

Aria 2022

Niet alleen in Expeditie Robinson is de samensmelting een feit. Ook in Aria komen de groepjes vanaf vandaag van hun eilandjes en wordt er flink geblend, gemixt en gematcht. Zo ‘galmen’ mannelijke Aria deelnemers Florian, Pim en Mats er vandaag samen lustig op los en worden de dames Iryna en Mira dikke vriendinnen. Maar nog even over dat galmen hè. Vooral Florian wordt hier door jurylid Floris Kortie natuurlijk regelmatig van beticht. 

Hoewel het vandaag al beter ging blijft Florian toch een beetje klinken als een volkszanger, volgens het jurylid Floris Kortie. Koppig als ik ben, blijf ook ik lekker bij mijn mening. Ik ben in dit opzicht een operamaagd met het verstand van een dove kwartel, maar ik vind het prachtig wat hij doet. 

Bloemenmeisjes

We moeten de ‘galm discussie’  helaas even parkeren, want ik ben enorm afgeleid. Al jaren vraag ik mij namelijk af wat ze met de overgebleven bloemen van de bloemenveiling in Aalsmeer doen. Het zijn van die levensvragen die je maar mooi bezig kunnen houden, toch? 

Ik zie dan de vrouwen voor me van de heren die dag in dag uit bij de bloemenveiling werken. Krijgen zij dan elke dag rond vijven weer zo’n bos in hun handen gedrukt als de heer des huizes huiswaarts is gekeerd? Hier schat, een bos overgebleven dooie takken, doe ermee wat je wil. Of zijn de achtergebleven bloemen een lot toebedeeld op de composthoop, langzaam wegterend tussen de stamppot zuurkool en de gehaktballen van gister? Nou niets van dat alles dus. Al die pracht en praal is keurig afgeleverd in de studio van Omroep Max en om het hoofd van Aria deelnemers Iryna en Mira vastgebonden. Ik moet zeggen dat de doorgaans wat stijf ogende dames er behoorlijk van opfleuren, en hun Aria ook. 

Keuzestress

De drie mannelijke deelnemers beloven elkaar in hun Aria dat ze nooit achter dezelfde vrouw aan zullen gaan. Ja dat kan je nu wel zeggen, maar zo werkt het natuurlijk niet altijd. Van Florian zullen Aria conculega’s Pim en Mats weinig te duchten te hebben. Die zingt zijn liefdeslied met Sílvia na een zeer prettig weerzien. Ze dansen samen de wals tot ze er kalknagels van krijgen en zelfs hun partners op de tribune kunnen het prachtige schouwspel wel waarderen.  Maar als het tussen Pim en Mats gaat, wordt het toch wel een hoofdbrekertje. Wie kies je dan? Tall, dark and handsome Mats met zijn prachtige accent? Of toch die lieve, leuke Pim met zijn glimlach die je doet smelten? Kan ik jullie niet allebei kiezen mooie mannen? 

Florian en Iryna nemen het tegen elkaar op in het finaleduel van Aria. Florian is Florian en blijft chill als altijd, maar Iryna bijt van schrik keihard op de nagel van haar duim. Ze is echter even vergeten dat ze eerst nog door een dikke laag nagellak heen moet en dat haar eten daardoor de rest van de week waarschijnlijk naar grondverf smaakt. Succes ermee. 

Kindermenu?

Wanneer ze dan ook nog het programma moet verlaten zijn de rapen gaar. Iryna kan kennelijk niet zo goed tegen haar verlies en ik ben blij dat ik geen Monopoly hoef te spelen met deze dame. Iedereen kent wel iemand bij wie het speelbord door de kamer vliegt als ze failliet gaan, omdat ze op de Kalverstraat landen. Ik ben er vrijwel zeker van dat die persoon Iryna is. Iryna verkondigt namelijk in haar afscheidsspeech dat ze niet meer mee wil spelen. Ze kapt ermee, geen opera meer voor haar dit was haar laatste Aria. Telkens als ze iets probeert wint ze niet en ze is het zat. Jurylid Rosemary probeert haar nog wat moederlijk advies te geven, maar het mag niet baten.

Iryna heeft voorlopig geen tijd meer voor het zingen van een Aria. Ze heeft het veel te druk met in een hoekje mokken over al het onrecht in de wereld dat haar is aangedaan. We zullen je af en toe even een bord patat met appelmoes toeschuiven meid of wil je toch liever een kinderpannenkoek? 

Beeld bron: ARIA | © Bart van der Putten

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Aria te gaan.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je aflevering 5 van Aria 2022 gemist? Kijk dan de optredens van de Aria deelnemers uit seizoen 2 terug op NLZiet.

Home » Televisie » Aflevering 5 seizoen 2 Aria 2022