Holland’s Got Talent tweeling dolgelukkig dankzij Jamai Loman en Buddy Vedder!

Buddy Vedder en Jamai Loman springen met een spontane actie uit de band. Ze maken tweeling Senna en Danae dolgelukkig tijdens het RTL4 programma Holland’s Got Talent 2023, maar kunnen helaas het optreden van Mel en Den niet van de ondergang redden.

Mel en Den hebben een belangrijke boodschap voor de kijkers van Holland’s Got Talent

Laten we maar meteen beginnen met het dieptepunt van de avond. Mel en Den zijn ooit ‘wereldberoemd’ geworden met het nummer Het leven is geen ponykamp, en komen bij Holland’s Got Talent muziek een belangrijke boodschap brengen. De artiesten lijken regelrecht uit de poppenkast te zijn gesprongen. De boodschap die ze willen overbrengen is dat we allemaal eens wat liever tegen elkaar moeten zijn. Ik kan je vertellen dat Mel en Den het mij niet makkelijk maken met hun monsterlijke optreden, maar ik besluit hun boodschap in acht te nemen en zal daarom niks lulligs over de kneuzen schrijven.

Misschien is het de volle maan, maar deze aflevering van Holland’s Got Talent kan mij niet bijzonder bekoren. Wellicht heeft het te maken met het feit dat er maar liefst drie goochelaars in de show zitten. Ik haat het om naar iets te kijken wat ik niet kan verklaren. Het geeft een gevoel van besodemietert worden. Twee van de drie ‘konijn uit de hoge hoed’ heren mogen gelukkig via de artiestenuitgang terug naar huis. Joep uit Roermond, die een Rubik’s kubus act opvoert mag echter door naar de volgende aflevering van Holland’s Got Talent. Joepie, ik kan niet wachten op zijn volgende optreden. Wat jammer dat ik precies die avond mijn haren moet wassen en daardoor helaas verhinderd ben.

Wat doen presentatoren Jamai Loman en Buddy Vedder bij de Golden Buzzer knop?

Ook tweelingen zijn vanavond in meervoud aanwezig. Twee broertjes die indrukwekkende dingen met een voetbal doen weten de jury niet te overtuigen, maar de in zuurstokroze jurkjes gestoken tweeling Senna en Danae geven een knap staaltje dansen weg op het podium van Holland’s Got Talent. Mochten ze de finale halen en winnen, dan willen ze het geld aan een stichting voor zwerfhondjes geven én kopen ze een PlayStation om een spel te kopen waarbij ze mensen overhoop kunnen schieten. Tot zover hun schattige imago.

Het ‘schattigheidsgehalte’ van de meisjes met de blonde vlechtjes is hoog, maar wat mij betreft blijft het daarbij. Daar denken presentatoren Buddy Vedder en Jamai Loman heel anders over, want zij besluiten op eigen initiatief een ram op de beroemde gouden knop te geven. De tweeling Senna en Danae is dankzij de Golden Buzzer door naar de halve finale van Holland’s Got Talent 2023. Ik had als jurylid de presentatoren de coulissen weer terug ingetrapt, stelletje bemoeials.

Rachella van Toorn blaast de jury van Holland’s Got Talent omver

Als Rachella op het podium van Holland’s Got Talent verschijnt, verzucht Edson da Graça opgelucht: ‘Hè eindelijk even geen tweeling!’ Hij dondert bijna van zijn stoel als de zangeres zegt: ‘Nee, maar ik heb wel een tweeling’. Haar dochtertje en zoontje worden als bewijsstuk even getoond aan de jury en het publiek voor ze begint aan haar optreden.

Ik verwacht bar weinig van het optreden van Rachella van Toorn na haar opmerking dat ze geen Engels spreekt en Engelse songteksten altijd even opzoekt om te weten wat ze überhaupt zingt. Mijn voorgevoel blijkt onjuist, want de tweelingmoeder heeft een strot waarmee ze heel Engeland van de kaart zou kunnen blazen. Mel en Den hadden gelijk, we moeten niet zo oordelen en wat liever voor elkaar zijn. You did great Rachella!

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Holland’s Got Talent 2023 te gaan.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt seizoen 11 van Holland’s Got Talent elke vrijdag om 20.00 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zie je de aflevering met Rachella van Toorn, Mel en Den en de golden buzzer tweeling Senna en Danae terug.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » RTL » aflevering 5 seizoen 11 Holland's Got Talent 2023