Mr. Frank Visser doet Uitspraak: Ivy kan het bloed van Radha wel drinken

‘Ik zal haar gewoon in tweeën scheuren en d’r bloed drinken’, zegt de dame en haar ogen spuwen vuur. Viktor Brand schrikt tijdens het koffie drinken zo van de felle woorden van de aanklaagster, dat hij zijn naam eer aan doet door hete koffie over zijn edele delen te morsen. Au dat brandt! Welkom bij een sensationele aflevering van Mr. Frank Visser doet Uitspraak in Zaandam met in de hoofdrol Ivy en Radha.

Mr. Frank Visser doet Uitspraak in de zaak Ivy vs Radha

In een flat is geluidsoverlast een veelvoorkomende oorzaak van menig fitty tussen buren. Het kan voor veel frustratie en irritatie zorgen, maar niet bij Ivy. Zij is niet geïrriteerd. Zelfs niet boos of woedend. Ivy is dat stadium allang voorbij en is zo furieus dat ze getransformeerd is in een barbaars, bloeddorstig wezen  

Het moge duidelijk zijn dat we hier te maken hebben met een pittige tante die op het randje van ontoerekeningsvatbaar bungelt. Ivy heeft een dochtertje met het syndroom van Down en zij is bang van de herrie in de flat. Het grijpt de moeder enorm aan. Ivy is zo verschrikkelijk spinnijdig op haar bovenbuurvrouw dat ze ten einde raad het programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak naar Zaandam laat komen om de geluidsoverlast van Radha een halt toe te roepen.

Verweerder Ivy

Wanneer Viktor Brand een trapje hoger gaat om bovenbuurvrouw Radha te bezoeken verwacht ik een monster in beeld bij Mr. Frank Visser doet Uitspraak aan te treffen, want volgens de omschrijving van Ivy is het een beest. Niets blijkt minder waar. Een sympathieke vrouw met open uitstraling doet de deur open voor Viktor. Ze lacht vriendelijk en binnen 1 seconde weet ik het zeker. Ik ben vandaag team Radha #teamradha.

mensrelatie_300x250_v2

Het blijkt dat die ‘vieze vuile hoer’ (woorden van Ivy) zich helemaal van geen kwaad bewust is. Ze is zelden thuis en de vriend die volgens de benedenbuurvrouw hele dagen aan het klussen is, moet nog gevonden worden. Radha is namelijk vrijgezel. De verhalen van aanklager Ivy en verweerder Radha verschillen als dag en nacht van elkaar en ik kan haast niet wachten op de uitspraak die Mr. Frank Visser doet. Het is te hopen dat hij snel Viktor uit zijn lijden komt verlossen, want de dames vliegen elkaar letterlijk in de haren tijdens het wachten op de rechter.

Rechter Mark Beuving

‘Huh…krijg nou tieten’, roep ik verontwaardigd naar de tv. De ultieme kers op de taart van het programma Mr. Frank Visser doet Uitspraak blijkt vervangen door rechter Bart Beuving. Waar is Visser gebleven? Ik wil Frankie met zijn guitige snor en pretoogjes. Nadat ik met veel pijn en moeite van de teleurstelling bekomen ben, besluit ik de rechter eens goed te bestuderen. Ahaa, dus zo ziet de liefdesbaby van Hugh Grant en Rob Kemps eruit. Ik kan er niks aan doen, maar ik zie in Bart Beuving toch echt gelijkenissen met mister Grant en meneer Kemps.

De invalrechter in Mr. Frank Visser doet Uitspraak stelt echter niet teleur en weet Ivy duidelijk te maken dat de geluidsoverlast die zij hoort niet door bovenbuurvrouw Radha veroorzaakt wordt, maar elders uit het flatgebouw komt. De bedreigingen die woeste Ivy aan het adres van Radha doet zijn echter wel onomstotelijk bewezen. Voortaan mag de boze dame niet meer schreeuwen tegen haar bovenbuurvrouw en dreigen is al helemaal uit den boze. Doet Ivy dit toch dan moet ze een boete van 50 euro per keer met een maximum van 5.000 euro betalen.

De uitspraak van Mr. Frank Visser

Het moge duidelijk zijn dat Ivy hier nog heel goed vanaf is gekomen, want ik ben er heilig van overtuigd dat als de échte Mr. Frank Visser was afgereisd naar Zaandam er een uitspraak met een veel hogere boete was gekomen in de zaak tussen Ivy en Radha. Laten we hopen dat de woeste tante voortaan wat liever voor haar bovenbuuf doet en nadere interventie door Visser niet nodig is. Daar heeft hij sowieso voorlopig geen tijd voor, want ik vermoed dat ik na dit artikel de rechtsbijstand van Frank Visser hard nodig heb om te voorkomen dat ik niet in tweeën wordt gescheurd en mijn bloed wordt opgeslurpt door bloeddorstige Ivy.

Klik hier om naar alle artikelen over Mr. Frank Visser doet Uitspraak te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op televisie wordt seizoen 8 van het programma Mr Frank Visser doet Uitspraak elke donderdag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6

Home » Televisie » aflevering 9 seizoen 8 Mr. Frank Visser doet Uitspraak 2023