Married at First Sight: Hopelijk heeft Paula het bonnetje bewaard

Married at First Sight 2023

Tot mijn grote spijt moet ik jullie mededelen dat jullie het eventjes met mij moeten doen. Gisteren kreeg ik het treurige nieuws dat de goudvis van Jorit is verzopen. Daar gaan we niet lacherig over doen, het is tenslotte triest genoeg. Dat het verlies van goudvis Bob er flink inhakt bij Jorit lijkt mij duidelijk.

Nooit en te nimmer zou ze, voor wat dan ook haar ‘kindje’ Married at First Sight toevertrouwen aan een collega columnist. Dat dit nu toch een feit is, zegt genoeg. Terwijl zij snikkend boven een miniatuurkistje hangt, lopen wij gezellig door deze aflevering van MAFS 2023 heen. We kunnen tenslotte niet al het leed van de wereld op onze schouders nemen.

Ik kan niet meer

Over leed gesproken… Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik kan niet meer kijken naar Remco en Paula. De ongemakkelijkheid druipt er zo intens van af, dat ik me er volledig in mee laat trekken. Werkelijk waar, ik word er plaatsvervangend moedeloos van.

Ik ga niet meer analyseren aan wie het ligt en of Remco of juist Paula de storende factor is in hun Married at First Sight 2023 avontuur. Liever zou ik ze gewoon helemaal niet meer zien. Ik begrijp heus wel dat het niet tussen alle stellen pais en vree kan zijn, maar nog liever zie ik een knokkende Maarten en Nicole dan deze treurnis.

Kroelen?

Van het kersverse koppel Stephan en Patricia word ik dan weer wel heel blij. Stephan heeft een legioen vlinders in de buikstreek rondfladderen en ook bij Patricia lijkt de eerste rups zich te ontpoppen. Wat een heerlijke vrouw. De aantrekkingskracht is er fysiek niet echt, maar ze heeft heel goed door dat het niet alleen daar om gaat.

Ze lijken een match te zijn op zoveel andere vlakken dat het na 24 uur samen al heel vertrouwd voelt. Ze worden wakker in elkaars armen en hebben gekroeld. Kijk, daar kunnen we nu net even iets meer als niets mee. Wat is de definitie van kroelen? Kom op flapuit Patricia, give me some more na dat dodelijk saaie stel Remco en Paula!

Feestfles of troostvocht?

Laura en Cathalijne zijn ook lekker bezig en hebben zelfs, los van elkaar al uitgesproken verliefd te zijn. Hoe leuk is dat? De twee loeders nemen de gids, die ze wederom treffen op een wijnlandgoed weer lekker in de maling. Na het nuttigen van de nodige wijntjes zijn de dames lekker op dreef en hebben de grootste lol met elkaar.

Ze krijgen een fles wijn cadeau die ze geacht worden te bewaren tot een hun papieren bruiloft. Ik hoop echt dat deze twee MAFS 2023 deelnemers de fles samen soldaat maken over een klein jaar en anders is het voor één van hen een fles troostvocht.

Ga er eens even lekker opzitten schatje

MAFS 2023 deelnemers Wichian en Loes zijn aan het pakken voor de terugreis. De vibe is gemoedelijk, dus ik ga er van uit dat ik wel even snel naar de keuken kan voor een drankje. Terwijl ik dat inschenk hoor ik vanuit de huiskamer ‘wil jij er even op gaan zitten?’ Huh? Wat is dat nu voor een schaamteloze vraag in een programma als Married at First Sight.

Mijn drankje klotst over de rand van mijn glas als ik snel de huiskamer weer probeer te bereiken. Loes zit boven op de koffer van Wichian in een poging deze dicht te krijgen. Het gezegde ‘a dirty mind is a joy for ever’ gaat niet altijd op bedenk ik me als de dweil uit de bijkeuken trek.

Ik wilde deze graag ruilen

We krijgen in deze aflevering alvast een klein stukje mee van het groepsdiner. Stephan en Patricia zijn daar uiteraard niet bij, want die zijn nog op huwelijksreis. Ook Martijn en Nicole horen bij de afwezigen van dit MAFS 2023 diner en dat is voor de sfeer ook maar beter. Het zou ook zonde zijn geweest van de wijn en het witte damast tafellaken.

Het huwelijk van Paula is misschien ten einde opgeschreven, ze heeft nu wel de kans om toch haar rode galajurk te dragen die, onverrichter zake op huwelijksreis in de koffer bleef. Ik ben blij voor haar dat ze dat ding toch nog kan showen nadat het er op leek dat ze het bonnetje beter had kunnen bewaren. Net als het bonnetje van Remco trouwens, want ook hij wordt hoogstwaarschijnlijk geretourneerd.

Excuses dat jullie het vandaag met mijn hersenspinsels over MAFS 2023 moesten doen. Mochten jullie als steun een bloemetje naar Jorit willen sturen dan wordt dat natuurlijk heel erg gewaardeerd. Troostvoer in de vorm van chocolade kunnen jullie beter naar mij sturen, want daar houdt ze niet zo van.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op Videoland kan je de avonturen terugkijken die je gemist hebt van MAFS deelnemers Maarten & Richelle, Loes & Wichian, Martijn & Nicole, Remco & Paula, Cathalijne & Laura, Wilfred & François en Patricia & Stephan.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 14 seizoen 8 Married at First Sight 2023