Married at First Sight: Rowan en Astleigh zitten klaar voor het nieuwe seizoen

Married at First Sight 2023

Ja hoor, laat het grote zwijmelarij festijn maar beginnen. Eindelijk kunnen we seizoen 8 van MAFS verwelkomen! Wat zullen we genieten, zwijmelen en vooral speculeren over het lot van de deelnemers van Married at First Sight 2023. Hordes mensen verzamelen zich morgen bij het koffiezetapparaat op het werk om de observaties van de aanstaande bruiden en bruidegommen te bespreken. Hele psychoanalyses worden gedeeld over de Married at First Sight deelnemers van 2023 en uiteraard worden ook de gedragingen van de familie van de bruid en gom nauwkeurig ontleedt. En vergeet vooral die ene vriend of vriendin van de deelnemers niet, die zo ontzettend subtiel zijn of haar kersenpit voor de camera perst om die felbegeerde five minutes of fame te pakken.

Gedurende aflevering 1 van Married at First Sight seizoen 8 ontwikkelen we in razendsnel tempo een uitmuntende expertise op het gebied van de liefde en zijn we allemaal psychologen in de dop. Zelden hebben we zoveel kennis opgedaan in slechts één uur van ons leven. De kandidaten die we tot voor kort nog niet kenden, zijn ineens publiek bezit. 

Dat komt even binnen hè

Maar het is wel de harde waarheid waar de Married at First Sight 2023 deelnemers mee te maken krijgen. Ik wil jullie niet over één kam scheren en daarom zal ik de hand in eigen boezem steken, en eerlijk toegeven dat ik mij in de vorige seizoenen van MAFS volledig schuldig heb gemaakt aan bovenstaand gedrag. En om het nog een tandje erger te maken… ik heb niet alleen de bruiden en gommen van Married at First Sight maar ook nog eens die van B&B Vol Liefde gekielhaald met mijn diepte analyses en flauwe grappen.

Het is niet eens zo lang geleden dat ik tot het confronterende besef kwam dat ik net zo goed schuldig ben aan de publieke foltering van deelnemers. Sterker nog, het was gisteren toen ik Tv-Vrouw collega en Married at First Sight expert Patrick van Veen aan de telefoon had. Ik was zoals altijd aan het klagen over mijn liefdesleven toen Patrick plotsklaps vroeg: ‘Waarom doe jij eigenlijk niet mee aan Married at First Sight?’ Mijn eerste reactie sprak boekdelen: ‘Ja daaag, weet je wat mensen dan allemaal over je gaan zeggen en schrijven!’

Vlak daarna kwam het besef… Oei, die ‘mensen’ dat ben ik… Hoeveel artikelen heb ik al niet geschreven over het mama’s kindje Joep (MAFS seizoen 7) die een kapsel had wat op een beschimmeld vogelnest leek, het steenkolenengels van Astrid en Sander en niet te vergeten onze lieve Sonny die zelfs een professioneel Duracell konijntje horendol kon maken met zijn gestuiter. 

Tja daar zit ik dan… 

Aflevering 1 van Married at First Sight seizoen 8. De trouwe Tv-Vrouw lezers verwachten dat ik met geslepen messen klaarzit om de nieuwe MAFS deelnemers te fileren. En ik zou liegen als ik zou beweren dat mijn handen niet jeuken. Married at First Sight en B&B Vol Liefde zijn voor mij de tv-hoogtepunten van het jaar. De weinige programma’s waar ik mij écht volledig in kan verliezen. 

Ook in Married at First Sight 2023 ga ik de deelnemers analyseren zoals alleen een echte amateur-expert dat kan. Ik zal plagen en uitdagen, net zoals ieder jaar. Maar mocht ik nu toch een keertje flink over de schreef gaan, willen jullie als lezers dan even aan mijn jasje trekken? Laten we als stok achter de deur afspreken dat als ik mij erg misdraag, ik dan vrijwillig plaatsneem op het schavot van Married at First Sight seizoen 9. Erewoord.

Laat het feest maar beginnen

Nu we die knuppel zorgvuldig uit het hoenderhok hebben gevist en elkaar onder vier ogen hebben toevertrouwd dat we niet Roomser dan de Paus zijn, kan het feest der feesten beginnen. 

Aflevering 1 het nieuwe seizoen van MAFS begint met, hoe kan het ook anders, Sonny. De Disney fanaat was het showbizzkitten van 2022 en wist vele harten te stelen met zijn koddige gedrag. Heel logisch dat producent ITV voor het nieuwe seizoen van MAFS oud deelnemer Sonny uit de mottenballen heeft gehaald en voor de camera heeft geplant met zijn favo Disney minifiguren.

Terwijl Sonny een spoedcursus tongzoenen aan Belle en het Beest geeft, zien we Rowan en Astleigh saampjes knus samen op de bank zitten. Ze zien eruit als een koppel wat onlangs nog hun 60-jarig huwelijksjubileum heeft gevierd. Lekker gezapig en huiselijk, precies zoals we Rowan en Astleigh kennen. Wanneer we de stem van Dylan horen galmen ‘Schiet nou op, het begint!’ weten we dat ook Sonny en Dylan samen zijn. Wat heerlijk dat de koppels nog altijd zo gelukkig zijn samen. Dat geeft de mens moed voor het nieuwe seizoen.

Kom maar door met de nieuwe kandidaten

Hoe leuk ik het ook vind om de oude deelnemers te zien, ik kan niet wachten tot ze uit beeld zijn. Het is tijd voor vers bloed in de ‘liefdeskuip’. Het wachten wordt beloont. De deelnemers van Married at First Sight seizoen 8 worden in twee groepen gedropt op een heus liefdesbootje en zijn in de veronderstelling dat het om een proefdag gaat. Niks blijkt minder waar, want al gauw komt Carlo op de proppen met een gouden envelop. 

Aanvankelijk zijn de singles blij om mister Boszhard nu eindelijk eens in levende lijve te zien, maar al gauw slaat de teleurstelling toe. ‘Maar één envelop…, zou dat betekenen dat er maar één van de vrijgezellen mag gaan trouwen?’ Nee joh, Carlo loopt de boel weer eens ouderwets voor de gek te houden. Ze gaan allemaal trouwen! 

Het eerste koppel

De 47-jarige Nicole uit Amsterdam en de 50-jarige Martijn uit Eindhoven mogen het spits afbijten. Ze zijn allebei dol op Ibiza en houden wel van een feestje. Tot zover een match. Nicole heeft geen kinderen, maar krijgt met Martijn als hubby gelijk drie ‘puber koters’ cadeau. Tja, het is weer eens wat anders dan de traditionele bruidsschat. Altijd maar die kameel of zes geiten is ook maar zo saai. Wacht eens even, moet niet juist de bruidegom een bruidsschat krijgen? Beetje slordig hoor van de makers van MAFS. Laten we het het voor deze ene keer door de vingers zien. Het zijn tenslotte ook net mensen die televisiemakers.

Het tweede koppel

Het tweede aanstaande koppel bestaat uit de 48-jarige Wilfred uit Emmen en de 50-jarige Maastrichtenaar François. Wilfred weet meteen mijn goede voornemens, om dit jaar wat liever voor de Married at First Sight kandidaten te zijn, op de proef te stellen. Hij is behoorlijk opvallend, draagt zijn overhemd net iets te ver open en heeft een gouden ketting waar een joekel van een gouden object aanhangt. Het lukt mij niet om het object zo snel te identificeren, maar op het eerste zicht komt het enigszins in de buurt van een vergulde kaasschaaf in overmaatse bedel vorm. Om de goede voornemens langer dan een paar dagen vol te houden, zal ik nu braaf maar even niks meer zeggen over kaasschaaf-man. Voor je het weet lig ik ook op de slachtbank van MAFS te creperen.

François is tamelijk extravert en heeft vooraan de rij gestaan toen onze lieve Heer de goede looks uitdeelde. Een prins op het witte paard. Ja, een échte hoor! François heeft het uiterlijk van een prins én een eigen paard. Wel een bruin paard in plaats van een wit paard, maar een kniesoor die daarop let. Ineens lijkt het helemaal niet meer zo erg om deelnemer te zijn voor een volgend seizoen van Married at First Sight. Wellicht is een van de broers van François wel net zo knap en valt hij op een onhandige Tv-Vrouw columniste met een veel te dikke kont? Patrick, waar kan ik me aanmelden voor seizoen 9?

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij aflevering 1 van het nieuwe seizoen van Married at First Sight 2023 gemist? Kijk dan seizoen 8 van Married at First Sight op Videoland en ontdek de eerste twee koppels: Nicole & Martijn en Wilfred & François.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 1 seizoen 8 Married at First Sight 2023