Martijn Krabbé neemt Kopen Zonder Kijken koppel in de maling

Nog heel even genieten van de voorlopig laatste aflevering van Kopen Zonder Kijken, een herhaling weliswaar met Kaat en Maarten uit seizoen 3 die een huis in Breda zoeken, maar dat mag de pret niet drukken. Voordat we ons vanaf volgende week in het wel en wee van B&B Vol Liefde storten mogen we nog één keer luisteren naar de guitige opmerkingen van Martijn Krabbé en ons verbazen over de eeuwige visgraatvloer van Roos Reedijk.

Kaat en Maarten Kopen Zonder Kijken in Breda

Bijna onlosmakelijk verbonden met afleveringen van de grote huis-shop show is het verschijnen van plots opkomend nageslacht. ‘A bun in the oven’, zoals de Engelsen dat zo mooi noemen, is immers vaak een belangrijke reden voor uitbreiding van de habitat van de deelnemers van Kopen Zonder Kijken en ook bij Kaat en Maarten is dit het geval.

Aan het begin van het Kopen Zonder Kijken avontuur houdt het koppel de zwangerschap nog verborgen. Martijn Krabbé, Bob en Alex hebben geen idee dat de kleine Arthur zit te trappelen in de buik van de moeder en ook vader houdt zijn kaken stijf op elkaar tijdens de zoektocht naar een huis in Breda. De jonge wereldburger in spe laat zich echter niet zomaar verbergen en zorgt voor een grote bult op de buik van moeders waardoor de zwangerschap al gauw door de trotse Kaat en Maarten bekendgemaakt wordt aan het Kopen Zonder Kijken team.

Slecht nieuws gesprek met Martijn Krabbé

Wat het jonge koppel niet weet is dat Martijn ook een verrassing voor hen heeft. Als de guitige presentator bij de aanstaande ouders op visite komt heeft hij een grafstemming meegenomen waar Mieke Telkamp nog een puntje aan kan zuigen. Terwijl Martijn met een uiterst ernstige blik in zijn ogen aan Kaat en Maarten vertelt dat een huis in Breda vinden erg moeizaam gaat, zit ik mij op de bank al te verkneukelen op het heuglijke nieuws wat ongetwijfeld komen gaat.

mensrelatie_468x60_v2

En dan is het eindelijk zover. Precies op het moment dat de koppies van het jonge koppel als treurwilgen de camera in koekeloeren, haalt Krabbé een cadeautje tevoorschijn. Het is een minuscuul baby rompertje met daarop het logo van Kopen Zonder Kijken en achterop staat, je raadt het al, ‘Gefeliciteerd jullie hebben een huis gekocht!’

Precies dát is wat het programma zo ontroerend maakt 

Tussen alle irritante deelnemers door zo af en toe even een stel wat de ultieme gunfactor heeft. Hoe heerlijk het ook is om vanuit je luie stoel lekker commentaar te leveren op irritante blaaskaken die voor een dubbeltje een paleis Noordeinde verwachten, er kan niets op tegen de gelukzalige gezichten van dankbare Kopen Zonder Kijken deelnemers als Kaat en Maarten die het gezinsgeluk mogen beproeven in hun nieuwe huis in Breda. Wat een heerlijke aflevering om mee af te sluiten. Heeft iemand nog een pakje zakdoekjes over voor mij? 

Klik hier om naar alle artikelen over Kopen Zonder Kijken te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 
Jorit Henning

Jorit Henning is tv-recensent, redacteur en professioneel stuiterbal met een overdosis fantasie.
Schrijft het liefst voor lezers die de kunst beheersen om haar artikelen met een flinke korrel zout te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 1 seizoen 3 Kopen Zonder Kijken