Kopen Zonder Kijken: Quirine en Hein willen borrelen in Vught

De gewillige slachtoffers die deze week een fortuin uit handen geven in Kopen Zonder Kijken zijn deelnemers Hein en Quirine uit de Amsterdamse Pijp. De Brabanders zijn in de 6 jaar dat ze in de hoofdstad wonen al goed ingeburgerd. Alle maniertjes van de realityserie Echte Gooische Meisjes zijn uitgebreid ingestudeerd, er is uren geoefend op de letter rrrrrrr met licht kakkineuze tongval en de kledingkast van Hein is inmiddels van top tot teen gevuld met polo’s.

Hein en Quirine gaan Kopen Zonder Kijken

Het duurt even voordat ik doorheb dat aflevering 6 van Kopen Zonder Kijken 2023 al is begonnen, want Hein en Quirine lijken sprekend op een gefuseerde kloon van Gooische Harmen & Pauline en Zijne Koninklijke Hoogheid Willem-Alexander en Maxima. Als het koppel vertelt dat ze 30 en 29 jaar oud zijn, sla ik zowat steil achterover. Die zijn dan toch al wel minstens een decennium lang 30 en 29 jaar? Misschien toch een navragen op de golfclub.

Quirine is echte grachtenprinses geworden in de jaren dat ze haar bammetje in Amsterdam smeert, maar Hein kan niet wennen in de Nederlandse hoofdstad. ‘Ik ben niet de hippe Amsterdammer die mensen denken dat ik ben’, aldus Hein. Nou kerel, maak je vooral niet ongerust. Er is niemand op deze aardkloot die denkt dat jij een hippe Amsterdammer bent.

Het gesprek met Alex van Keulen en Bob Sikkes

De Kopen Zonder Kijken wensenlijst van Hein bestaat vooral uit ruimte en wijn, maar zijn ega Quirine is zeer duidelijk in haar wensen: een jaren 30 woning in bepaalde wijken van Vught, minimaal 100 vierkante meter, 3 slaapkamers en het liefst instapklaar voor 450.000 euro. O, ja geen tuin is een echte ‘no go’. Ook deze Kopen Zonder Kijken deelnemers zijn weer enorm ‘realistisch’ in hun eisen. Alex van Keulen heeft het maar te stellen met al die luchtkastelen die hij dit seizoen voor zijn kiezen krijgt. Na het ontnuchterende praatje met Quirine en Alex besluiten de import-kakkers 50.000 euro extra bij te lappen.

mensrelatie_468x60_v2

Ik vraag me tijdens het kijken van Kopen Zonder Kijken steeds vaker af of deelnemers denken dat makelaar Alex en bouwdeskundige Bob achterlijke randdebielen zijn. Wanneer Quirine en Hein rode en groene kaartjes tevoorschijn toveren om te laten zien wat ze wel en niet willen is het kleuterschoolniveau compleet. Het zou mij niks verbazen als van Keulen en Sikkes die kaartjes in gedachten het liefste ergens waar ‘het warm en donker is’ zouden willen rammen.

Streep zwanger maar af van de Kopen Zonder Kijken Bingokaart.

Enfin, om te voorkomen dat dit artikel een epistel zonder eind wordt zal ik even in een sneltreinvaart het vervolg van de aflevering met je doornemen. Concessieklok loopt af, Alex vindt daarna alsnog een huis, 20.000 euro extra budget voor Bob, Quirine zwanger, een kleurtje gecombineerd met een marmeren look en greeploze kastjes voor Roos Reedijk.  

Als de Kopen Zonder Kijken deelnemers het eindresultaat zien, kirt Quirine: ‘Holy moly, ik vind het echt mega leuk ingericht, echt mega ons’ en Hein vindt de woning ‘waanzinnig’. Al heeft mister polo het waarschijnlijk vooral over de wijnklimaatkast die zijn wangetjes doet gloeien. Dat wordt voortaan met Carnaval borrelen in Brabant. Het is te hopen dat het stel net zo snel ingeburgerd is in Vught als in Amsterdam en ze snel doorhebben dat bourgondische brabo’s niet borrelen maar ‘zuipuh tot ze kacheltje lam zijn’ tijdens de Carnaval.

Klik hier om naar alle artikelen over Kopen Zonder Kijken te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer en op welke zender je het nieuwe seizoen van Kopen Zonder Kijken op televisie kunt zien? Op tv wordt seizoen 6 van Kopen Zonder Kijken elke maandag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen van 2023 die je hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Kopen Zonder Kijken / seizoen 6 / 2023

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 6 Kopen Zonder Kijken 2023