Het Perfecte Plaatje: Waar zit ik in hemelsnaam naar te kijken?

HET PERFECTE PLAATJE

Het Perfecte Plaatje blijft toch een genot om naar te kijken? Niet eens zo zeer vanwege de foto’s, maar ik heb vooral heel veel lol om de kandidaten. Ondertussen stelen Roxanne en Tim toch een beetje mijn hart. Stelen ze die van jou ook?

What the fuck?

Thomas vroeg zich al snel af wat ze in godsnaam zouden gaan doen, omdat Tijl tweehonderd keer “What the fuck” riep in ongeveer drie seconden. Babette werd er ook een beetje chagrijnig van, maar het werd gelukkig al snel duidelijk. De eerste shoot moest een What the fuck shoot worden. Een wat? Ja precies, die vraag moesten ze zich stellen bij het bekijken van hun foto. 

Een foto waarbij de fotograaf de aanschouwers met grote vraagtekens achterlaat. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vond de uiteindelijke foto’s nog wel meevallen. Ik heb wel grote vraagtekens gekregen bij de weg naar die foto’s toe. Zo vraag ik me af of Jochem stiekem van Tim af wilde tijdens deze aflevering. Hij zette Tim op een oud houten hobbelpaard midden op een drukke weg in Argentinië neer in de hoop een mooie foto te schieten. Tim heeft zijn leven vast en zeker een paar keer in een flits voorbij zien komen. 

Rox weer aan de drank

Thomas hees Roxanne in een atronautenpak. In eerste instantie vond ze dit een slecht plan, aangezien de temperaturen al hoog zat waren. Maar toen er eenmaal wijn in het spel kwam, begonnen haar ogen alweer te twinkelen. Drugs en drank doen het blijkbaar altijd goed bij onze Rox. Roxanne heeft Thomas uiteindelijk wel geholpen om de mooiste foto te kunnen maken en ik was het ook helemaal met de jury eens. Jij ook?

Sterallures

De kandidaten waren bij de tweede fotoshoot lichtelijk in paniek hè? Tijl vertelde dat er twee deelnemers naar huis gestuurd zouden worden, dus Maurice en Babette waren direct van slag. Als kijker hebben we weer kunnen genieten van de selfie shoot en de deelnemers gingen er voor de volle honderd procent voor.

Ze moesten zichzelf fotograferen als ster en natuurlijk kwamen de flessen wijn en de drugs alweer snel tevoorschijn. Deze keer niet bij Rox, want die bedacht dat het leuk zou zijn als ze met een bontjas onder de douch ging staan. Huh? Jochem en, jawel, Tim konden de genotsmiddelen niet laten staan. Het lijkt een terugkomend item te worden in dit seizoen.

Maurice schreeuwt het uit

Ook bij deze shoot gebeurden er rare dingen. Maurice ging er vol voor, maar dat moest gepaard gaan met heel erg veel lawaai. Ik wist niet dat deze man zo goed kon acteren. Het heeft in ieder geval geholpen, want hij won de shoot.

Helaas moesten we afscheid nemen van Babette en Roxanne en dat vind ik wel jammer. Er zijn nu nog vier mannen over en ik hoop dat ze zich nog een paar afleveringen kunnen gedragen. Volgende week gaan we de tango dansen, dus het belooft weer een mooie aflevering te worden.

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen van Het Perfecte Plaatje 2022 en 2023 te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » Aflevering 4 Het Perfecte Plaatje