Het Perfecte Plaatje: Laten we het eens over Geraldine hebben

Het Perfecte Plaatje 2022

‘Laat volgende week Trijntje maar even een keertje met rust’, zei ze. ‘Ik weet dat die vrouw van alles bij je oproept, maar focus je maar een keer op iemand anders joh.’ Onze hoofdredacteur was helemaal klaar met mijn gehakketak op Trijntje Oosterhuis in Het perfecte Plaatje 2022. 

Daar zit ik dan…Judith Katrijntje, want zo heet Trijntje echt, is verboden terrein voor mij deze week. Doorgaans laat ik me niet heel veel opleggen, maar ik sta nog behoorlijk bij onze hoofdredacteur in het krijt. De Trijntje is dus even uitgerangeerd vanavond en met een beetje mazzel de rest van het seizoen. 

In je blote reet over de dijk

Presentatrice Geraldine Kemper, een prachtige meid met een leuke babbel, rommelt zich vrij stabiel door alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje 2022 heen. Voor de drieluik opdracht met als thema vrijheid gaat ze uit de kleren. Nu is dat op zich niet heel bijzonder, want Geraldine maakt er geen geheim van graag in haar blote niksende nakie rond te dartelen. Bij voorkeur in de natuur. Dat laatste lijkt me voor de hand liggen, want in je blote reet op de dijk in Volendam een ommetje maken, wordt denk niet zo gewaardeerd. 

Niet dat ze zo preuts zijn in Volendam, ben je besodemieterd, maar alles dat met zilte mosseltjes en gladde paling die niet uit zee is getrokken te maken heeft, doen ze liever in het geniep. Gelukkig voor Geraldine woont ze al heel lang niet meer in Volendam en kan ze in Amsterdam gewoon ongelimiteerd vreemdgaan. Don’t shoot me, ik ambieer geen juicekanaal. Geraldine Kemper kwam hier zelf onlangs mee in de media en het zal mij werkelijk een worst zijn. Leven en laten leven!

mensrelatie_320x100_v2

Secreet

Ik hou wel van de openheid van Geraldine maar zo tof als ik haar vond, zo teleurgesteld was ik tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson een aantal jaren terug. Mijn kijk op Geraldine Kemper heeft een deuk opgelopen. En geloof mij, op mijn leeftijd kun je er geen deuken meer bij hebben. Wat een naar, vals loeder vond ik haar op dat eiland zeg. Bah, niet te doen zo’n schijnheilig secreet. 

Inmiddels ben ik wel weer een beetje bijgedraaid met de wetenschap dat ik zelf waarschijnlijk ook niet mijn fraaiste kant zou laten zien in zo’n programma. Sterker nog, het zou de boeken ingaan als het seizoen waarbij er een aantal mensen vermist zouden raken op het eiland. Nu zullen ze mij ook niet bellen voor deelname aan Expeditie Robinson, maar stel dat, dan zou ik nee zeggen. Serieus, in het dagelijkse leven vind ik de meeste mensen al niet te doen laat staan op zo’n eiland. Dat zou voor niemand leuk zijn, zelfs voor de kijkers niet.

Ze is toch best leuk eigenlijk

Enfin ik dwaal af, we zitten in Het Perfecte Plaatje 2022 met nog vier dames, waaronder Geraldine Kemper. Dat ze een streber is, is overduidelijk. Ik moet lachen om haar paniek en chaotisch heen en weer gedribbel als ze het even niet weet. Ze hangt veelal in de middenmoot, maar in voorgaande seizoenen is vaak gebleken dat die middenmoters levensgevaarlijk zijn. Heel erg kapot ben ik deze week niet van haar resultaten, maar toch presteert ze weer voldoende om mee te mogen naar de finale van Het Perfecte Plaatje in IJsland. 

Ik zeg niks

De afvaller van deze week bij Het Perfecte Plaatje 2022? Een vrouw, een vrouw. Een woord, een woord.  Ik heb beloofd haar naam niet meer noemen en zal mij daar keurig aan houden.

Ze kan alleen maar zingen (haar eigen woorden).
Haar gevoel voor mode is discutabel (lees: enorm beroerd).
Ze praat niet, maar ze ‘snarkt’.
Haar naam begint met een ‘T’ en eindigt op ‘rijn’.

Zou ik wegkomen met deze laatste alinea bij onze hoofdredacteur of hangt ze morgen pissed aan de telefoon dat ik het toch weer over ‘jeweetwel’ gehad heb? Ik houd jullie op de hoogte. 

*Voetnoot van de hoofdredacteur: Glad ijs Sandy, glad ijs… Als beloning voor je stronteigenwijze creativiteit heb ik jou ingepland om vanaf nu elke donderdagavond een column te schrijven over het programma Kookklunzen van SBS6. Graag gedaan 😉

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen van Het Perfecte Plaatje 2022 en 2023 te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Heb je deze aflevering van Het Perfecte Plaatje 2022 met de naakte fotoschoot van Geraldine Kemper gemist en wil je deze graag terugkijken? Kijk dan het hele seizoen van Het Perfecte Plaatje terug op NLZiet of op Videoland.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » Het Perfecte Plaatje » aflevering 9 seizoen 7 Het Perfecte Plaatje 2022