Expeditie Robinson: Vincent neemt wraak op Thijs

Expeditie Robinson 2022

Op dag dertig van Expeditie Robinson 2022 beginnen er van ellende inmiddels wat deelnemers zwaar te hallucineren. London Loy sprak al vaker in de derde persoon over zichzelf, maar is er nu van overtuigd dat hij een ruimteschip is. ‘Ruimteschip London Loy, die moet je goed verzorgen’. Ze hebben hier tegenwoordig pillen voor hè London. Je komt er vast voor in aanmerking. En blijf nou voortaan eens met je fikken van die groene blaadjes af man. Je kan dan wel een meesterkok zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat je tegen al die betoverende stofjes bestand bent.

Man tegen man?

Hallucineren kan je kennelijk leren, want de nuchtere Vincent Vianen heeft inmiddels ook de kolder in zijn kop. Eén van de meest bescheiden Expeditie Robinson deelnemers is getransformeerd in een ware paardenlul pur sang. Oh my lord, we have created a monster. In zijn totaal psychotische toestand is het voor Vincent ‘mano a mano’ op ‘War Island’ . Nou Vincent ‘man tegen man’? Zeg maar gerust ‘gekkie tegen schijtlijster’, want Thijs Boermans heeft een rotte kokosnoot gegeten bij Expeditie Robinson en zit driedubbel en dwars aan de dunne. 

Vincent Vianen geniet met volle teugen van de misère van Thijs en gooit het brandhout nog liever in de zee, dan dat hij het aan zieke Thijs geeft. Het zou mij momenteel niet meer verbazen als Vincent het lot een handje geholpen heeft en die kokosnoot van Thijs Boermans eens flink naar de verrotting geholpen heeft. Vincent had immers nog een kokosnootje te pellen met Thijs.

Het spijt me

Dziva Kusenuh loopt al twee dagen met betraande wangetjes, omdat ze geteisterd wordt door spijt. Hoe heeft ze ooit als volwassen vrouw met aanzien, zo over zich heen kunnen laten lopen door een brugpieper met een vlassige bovenlip. Ja schat, wat moet ik er van zeggen? Ik begreep er ook echt geen ene achterwerk van. Laten we het een vlaag van verstandsverbijstering noemen. Van het ooit zo sterke bondje tussen Thijs, Dziva en Niek is in ieder geval niets meer over. Het is sneller opgelost dan een lijk in ton een met zoutzuur. 

Thijs is natuurlijk al druk met zijn darmen op verliezerseiland en nu keren Dziva en Niek zich ook nog tegen elkander. Ze smeren het zoutzuur het liefst in elkaars ogen, maar besluiten het netjes te houden en elkaar slechts weg te pesten. Ik begrijp er helemaal niets van maar het is weer Niek Roozen die het groepje volgelingen achter zich weet te scharen. Hoe dan?! Heb ik iets soms iets gemist bij Expeditie Robinson?

Stabiele factor

Van alle deelnemers wordt Ferry Weertman bij deze uitgeroepen tot de stabiele factor van Expeditie Robinson 2022. Hij is een verrader en hij blijft een verrader. Tot twee keer toe nam hij maatjes Dennis Wilt en Harry Piekema in het ootje en vandaag is vriendin April aan de beurt. 

Met zijn hand op zijn hart had Ferry beloofd om haar mee te nemen naar winnaarseiland zodra hij eindelijk eens een proef zou winnen. Maar wat denk je, hij kiest meedogenloos voor London. Na die achterbakse actie van zijn vriendin Ranomi vorige week vertrouwt hij geen enkele vrouw meer. De één is nog erger dan de ander en April zal vast geen uitzondering vormen. Dus mannenweekend it is. Dat de ‘mannen’ zichzelf vervolgens als een stel bakvissen uren in de spiegel gaan staan bekijken had niemand zien aankomen en zat vooral ook echt helemaal niemand op te wachten. 

Bedankt en tot ziens

Na nachtenlang ellende uit alle gaten van zijn lichaam te zien stromen, voelt Thijs zich even wat minder stabiel. En wie kan hem dit kwalijk nemen? Hij houdt het nog verrassend lang vol op het evenwichtsbalkje, maar moet het helaas toch afleggen tegen de zelfbenoemde baas van winnaarseiland. Nicolette Kluijver weet niet hoe snel ze zich tegen de huilende Thijs aan moet vleien om voor de laatste keer samen naar de zonsondergang te kijken. Thijs Boermans zal gemist worden tijdens Expeditie Robinson.

Heeft ze toch nog even mogen verdrinken in die heerlijke blauwe kijkers van hem. Hier kan ze nog maanden op soppen, eh teren. Lieve Thijs, we gaan je missen leuke knapperd, maar ik denk dat je de dans nog net ontsprongen bent. Vincent is een heuse maniak geworden en ik vrees met grote vreze wat hij zijn nieuwe gast Dziva Kusenuh volgende week zal aandoen. Succes ermee Dziva.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Heb je aflevering 14 gemist? Kijk dan terug op Videoland welke deelnemers Thijs Boermans weg sturen bij Expeditie Robinson 2022.

Beeld bron: Still Tv RTL 4

Home » Televisie » aflevering 14 seizoen 22 Expeditie Robinson 2022