Wat is er in vredesnaam mis met B&B Vol Liefde deelnemer Harry?

Voor het artikel van vandaag pakken we het wat anders aan. In plaats van het B&B Vol Liefde schrijfsel aan de lezers te richten, is het tijd geworden voor een persoonlijke boodschap aan Annemarie (de ex van Harry), Tom en Walter. Uiteraard mogen de lezers van Tv-Vrouw stiekem meelezen, zolang ze beloven niks door te vertellen.

Bericht aan de ex van B&B Vol Liefde nieuweling Harry

Annemarie, toen ik vanochtend vroeg de aflevering van B&B Vol Liefde vooruit aan het kijken was, hoorde ik je telefoongesprek met Debbie over jouw ex Harry. Heel chique dat je hem niet met een driedubbele salto in het ravijn hebt gegooid terwijl er een miljoen kijkers als een stelletje ramptoeristen over de railing mee stonden te gluren. Dat siert je. Alleen loop ik me nu al heel de dag te suf te piekeren wat er precies is voorgevallen tussen jou en die gelikte grijsaard. En dat is best gevaarlijk voor een columnist met een overdosis fantasie. 

Honderden scenario’s poppen op in mijn hoofd. Is Harry vreemdgegaan met de tante van je zus haar achternicht? Heeft Harry een micropenis of juist een tampeloeris van het formaat dromedaris waarmee hij je heeft afgeschrikt? Of is er sprake van een rare fetisj waarbij hij een pollepel in zijn achteruitgang wil hebben terwijl hij aardbeienjam van jouw tenen likt? Annemarie, vertel alsjeblieft wat er mis is met je ex Harry zodat we die gast van de B&B Vol Liefde van Debbie weg kunnen sturen en Paul Paulitus weer een kans maakt.

Bericht aan Walter  

Wallie, wil je even meelopen om te praten? Je mag daar op die steen gaan zitten. Walter, ik wil je vragen om goed te luisteren en niet te ademen, terwijl ik puntsgewijs benoem wat er allemaal mis is met jou en je finaal te kakken zet tegenover alle B&B Vol Liefde kijkers net zoals jij bij Alexandra hebt gedaan. 

*columnist gaat statig rechtop zitten, pakt een perkamentrol volgeschreven met negatieve feedback en schraapt haar keel* 
Het lijkt wel alsof jij de slang bent uit het paradijs dat onze lieve heer heeft geschapen voor Adam en Eva. De afgelopen weken is mij opgevallen dat je allerlei maniertjes hebt ontwikkeld om je narcistische persoonlijkheid te vermommen als alwetende tantra goeroe en op uiterst manipulatieve manier Alexandra en diverse andere dames van B&B Vol Liefde naar de klote hebt geholpen. Is deze klootzakkerigheid aangeboren of op latere leeftijd verworven? En slang, wat heb jij daarover te zeggen?

Walter, even zonder gekheid, ik begrijp dat het gedrag wat Alexandra vertoont behoorlijk irritant is en dat je de jackpot hebt gewonnen met zoveel instabiele tuttebellen in jouw B&B Vol Liefde avontuur. Maar die dames zijn wel speciaal voor jou naar Frankrijk gekomen en je bent het hen verplicht om je nederige excuses aan te bieden voor de psychische terreur waaraan je ze hebt blootgesteld. Man, ga alsjeblieft aan jezelf werken voordat je weer op date gaat.

Bericht aan Tom, de grappigste deelnemer van B&B Vol Liefde 

Hi Tom! Als laatste even een berichtje aan jou. Ik ben zo onder de indruk van je talenknobbel, dat ik de rest van mijn schrijven in het Engels vervolg. Very good dat jou have a serious klik with Marian and joe snap haar. I understand dat joe don’t want tierelantijns, but what do you want with that ouwe chick? She has a face like a museum, but looks from the neck down like a mausoleum. Are you after her money? Or do you get a swollen penis from the hanging kipfilets under the arms of that lady? Marian is a fantastic vrouw and deserves a man who her as a prinsesje behandeld. If you break her heart, I will break your kwast and let jou vreet it op.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten, Walter Spangenberg en Tom terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 30 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023