Bizarre ontdekking verklaart het gedrag van deze B&B Vol Liefde deelneemster

In het Tv-Vrouw artikel van vandaag gaan we gezellig als een stelletje Freudiaanse huis-tuin-en-keuken psychologen het gedrag van Petri Damen richting Thomas en de heren van B&B Vol Liefde 2023 analyseren. 

De theorie van een B&B Vol Liefde columnist

De kans dat dit een shit column wordt is vrij groot aangezien ik tijdens het typen van dit stukje aan de wc vastgekluisterd zit. Blijkbaar is alleen al de gedachte aan het feit dat het seizoen van B&B Vol Liefde er bijna op zit reden voor mijn darmen om in een acute modus hysterica te schieten. 

Gelukkig heeft deze racekak-koliek ook een positief effect. Want nu ik hier in het kleine kamertje zit te verrekken van de buikpijn en bijna vergast word door de rottende gasdampen van de rijst met kip-kerrie van gisteravond, begrijp ik ineens waarom B&B Vol Liefde deelneemster Petri Damen zich soms als een schijtwijf gedraagt naar Thomas. Madame heeft waarschijnlijk buikkramp en ik hoef jullie niet uit te leggen dat je daar enorm chagrijnig van wordt. Geen wonder dat Petri met haar felle ogen elk mannelijk wezen in haar B&B levend vilt en daarna met haar vlijmscherpe woorden in flinterdunne plakjes fileert. 

Het is goed mis met de buik van Petri

Nu vragen jullie je waarschijnlijk af hoe het komt dat ik op de hoogte ben van de darmperikelen van onze docente Frans. Denk eens even heel goed terug en probeer je de scène van B&B Vol Liefde voor de geest te halen waarin Petri koffie aan het zetten was. Het was vlak voordat ze Thomas vroeg of hij wat drinken wilde en hem vervolgens een glas water mét werkkleding serveerde. Best gehaaid trouwens om je gast ‘bleau’ te laten werken in ruil voor een glaasje l’eau.

De jengelende juf kan soms behoorlijk belerend uit de hoek komen en is werkelijk expert van alles. Toch is er één ding waar ze overduidelijk ‘pas de balles’ verstand van heeft: voedselhygiëne. Tijdens aflevering 33 van B&B Vol Liefde kunnen we zien dat Petri haar koffiebonen bewaard in een verroest oud blik. Dat past heerlijk in haar brocante landelijke interieurstijl, maar gezond is het niet te noemen.

Bij elke bak koffie die de onderwijzeres drinkt, giet ze een lading roest en ijzer haar slokdarm in. Geen wonder dat Petri zo pinnig is! Dat de buikorganen in opstand komen is dan ook onvermijdelijk en daar word je nu eenmaal nog chagrijniger van. 

De moraal van dit verhaal?

Pittige Petri is geen betweterige (irri)tante, maar een madame met corrosie in haar pens. Eigenlijk best zielig toch? Laten we hopen dat ze dit stukje leest en onmiddellijk een paar flessen cola leeg lurkt om inwendig te ontroesten. Ik ga morgen maar even naar de Blokker om een voorraadblik van roestvrij staal voor die meid te kopen. Als ik dan al uitgescheten ben tenminste…

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijssenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten, Walter Spangenberg, Thomas en Francisca terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 33 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023